Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hillhead 2010

Powerscreen - mai puternic, mai bun!

11.08.2010
Mariana Pătru; Dan Pavel
Powerscreen - mai puternic, mai bun!
Powerscreen, unul dintre liderii mondiali în domeniul solutiilor mobile de concasare, sortare si spălare si-a întâmpinat vizitatorii la editia din 2010 a expozitiei internationale de utilaje pentru cariere Hillhead - Anglia, desfăsurată între 22 si 24 iunie, cu un stand a cărui tematică a fost "getting bigger, getting better" (mai puternici, mai buni!).
Pat Brian, director de vânzări si marketing al companiei Powerscreen a declarat cu această ocazie, deosebită din punctul de vedere al unui mare producător de statii de acest tip: "intrăm într-o nouă etapă, foarte interesantă pentru echipamentele mobile. Am identificat pentru pietele si tehnologiile noastre, segmente si clienti noi în situatii în care, până de curând, s-ar fi impus utilizarea echipamentelor fixe.  Expozitia de la Hillhead ne-a oferit ocazia de a ne fixa pe piată obiectivul strategic, si anume acela de a construi echipamente de concasare, sortare si spălare mai mari si mai productive, dar si de a arăta că avem un portofoliu complet de produse." Vizitatorii au asistat la demonstratii cu noul concasor cu fălci Powerscreen®Pegson XA750 si gigantul nou intrat in familia concasoarelor cu con, modelul Powerscreen®Pegson 1500 Maxtrak. De asemenea în zona de lucru a mai fost expus si cel mai nou dar si cel mai mare utilaj ce completează gama de statii de sortare, modelul Powerscreen®Warrior 2400.
Standul producătorului irlandez a fost gazda unei întregi serii de masini ce au înglobat o serie de inovatii tehnologice, printre care concasorul cu impact XH320, statia de sortare model Warrior 800, statia de spălare AggWash, dar si unităti de decantare si depozitare a nisipului. Modelele clasice, deja cunoscute clientilor, care au asigurat si baza vânzărilor firmei în Europa au fost si ele prezente în cadrul expozitiei Hillhead. Dintre acestea se poate enumera: concasorul cu fălci Powerscreen®Pegson XA400S, concasorul cu con Powerscreen®Pegson 1000 Maxtrak si statia de sortare  Powerscreen® Chieftain 2100X, acestea oferind vizitatorilor o perspectivă completă asupra portofoliului de produse ale producătorului Powerscreen.

Modele prezentate în cadrul Hillhead 2010

Powerscreen®Warrior 2400
Powerscreen®Warrior 2400 este o unitate multifunctională, capabilă să sorteze materiale dure, cu diametre mari, fiind în acelasi timp usor de mutat si transportat. Este echipată cu ciur heavy duty înclinat cu mecanism de actionare cu trei axe, ce asigură o vibrare de mare amplitudine a masei de pietris. Acest mecanism oferă ciurului mai multe functii importante precum cea de sortare, de despicare în două sau trei fragmente a materialelor de dimensiuni mai mari, precum agregatele minerale, minereul extras din straturile superioare de rocă, cărbunii, reziduurile rezultate din activitatea de constructii, din demolări sau pur si simplu minereul de fier. Acest model se caracterizează printr-un timp scurt de instalare si printr-o operare usoară. Astfel, modelul Warrior 2400 este dotat cu un sistem de deplasare format din senile ce oferă două viteze de mers, mai multe benzi de transport laterale si un capăt de descărcare în consolă. Circuitul de detectare a gradului de încărcare este esential pentru aceste sisteme de mare randament, fiind unicul sistem suficient de eficient pentru a evita blocajele de material pe bandă. Sistemul electric de control este usor de utilizat si permite operatorului să monitorizeze si să diagnosticheze starea utilajului direct pe santier, prin intermediul unui monitor LCD, fără alte echipamente speciale.  Warrior 2400 este disponibil si cu sistem dual power.

Powerscreen® Warrior 800
Pentru a completa gama heavy duty, Powerscreen a lansat la începutul acestui an modelul Warrior 800. Noul Powerscreen®Warrior 800 este un utilaj multifunctional cu un ciur cu două punti înclinate si unităti de fragmentare si despicare înainte si după concasare. Este un echipament versatil, adecvat pentru o varietate de aplicatii printre care concasarea straturilor superioare de roci, deseuri provenite din demolări si constructii, nisip, pietris si agregate. Modelul Warrior 800 poate sorta materiale cu dimensiuni de până la 400 mm si are o productivitate de până la 280 t/h, în functie de aplicatie.

Powerscreen® Pegson XA750
Concasorul cu fălci Powerscreen® Pegson XA750 este unul dintre cele mai avansate si eficiente sisteme de concasare pe senile existente pe piată, putând produce până la 750 t/h de material. Trăsăturile sale cheie includ o gură de alimentare liberă, care mentine capacitatea de productie ridicată si previne blocarea acesteia, un sistem hidraulic de închidere a părtii anterioare si unul de control a materialului blocat pe bandă. Printre alte facilităti putem enumera banda transportoare ajustabilă hidraulic ce asigură transportul materialului chiar la distante mari si sistemul de concasare cu actionare directă. Şasiul cu design modular si cadrul de sustinere al senilelor pot fi dezasamblate în vederea transportului de la un punct de lucru la altul.

Powerscreen® Aggwash
Powerscreen® Aggwash este o nouă  statie mobilă de spălare care reuneste functia pe sortare, spălare a nisipului cu jet de apă sub presiune si de curătare pe un singur sasiu transportabil. Initial a fost concepută pentru a procesa deseurile provenite din activitătile de constructii si demolări, însă fiind extrem de rezistentă si cu un randament deosebit, gama sa de aplicatii s-a extins. Modelul Aggwash este capabil să producă până la patru tipuri de agregate si un tip de nisip, având o productivitate de până la 60 t/h.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI