Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Meccanica Breganzese

Recunoastere la Tokyo

11.08.2010
Gheorghe Apostol
Recunoastere la Tokyo
Cupele concasoare MB vor fi utilizate la constructia noului sistem de transport subteran din capitala japoneză Tokyo. Compania italiană va avea ocazia să îsi vadă echipamentele lucrând la una dintre cele mai inovatoare infrastructuri din lume.
Experienta MB S.p.A, reputatia si calitatea produselor sale au facilitat intrarea companiei pe piata japoneză, confirmând încă odată locul fruntas pe care producătorul italian îl ocupă pe piata echipamentelor pentru reciclare si demolare. 

Cupele concasoare produse de MB au fost considerate echipamentele ideale pentru constructia noului metrou japonez datorită faptului că sunt usor de transportat în spatiile aglomerate din oras, contribuind în acelasi timp la realizarea de economii importante de energie. Utilajele traditionale pentru concasat nu au putut fi utilizate în acest proiect deoarece nu era posibilă mutarea materialelor către alte locatii si în plus, utilizarea concasoarelor ar fi determinat probleme privind nivelul de zgomot maxim admis în oras, nivelul de praf sau siguranta muncii.    

Modelele BF60.1 si BF70.2 reprezintă combinatia perfectă între versatilitate si manevrabilitate,evitând dificila sarcină de a muta materialul concasat si de a produce pavajul direct pe santier. Tokyo are unul dintre cele mai scumpe sisteme de transport din lume, iar camioanele sunt obligate să facă mai multe drumuri pentru a finaliza o lucrare.MB oferă solutia acestei probleme, deoarece materialele sunt concasate direct pe santier si de aceea nu mai este nevoie să fie transportate în altă locatie.
Metropola japoneză dispune deja de 15 linii subterane principale care sunt legate de alte 75 de linii si fac legătura cu suburbiile orasului Tokyo. Aceste linii de metrou sunt extrem de importante, contribuind la fluidizarea si reducerea traficului la suprafată, reducerea poluării atmosferei si dezvoltarea serviciilor de transport public.

Meccanica Breganzese
M.B S.p.A a luat nastere în 2001 în orăselul Breganze din provincia Vicenza si a devenit la scurt timp după aceea un punct de referintă pentru sectorul de inginerie si al echipamentelor de constructii terasiere. Compania a deschis o nisă de piată, specializându-se în producerea de bene concasoare pentru excavatoare, produsele sale fiind exportate în peste 100 de tări din întreaga lume. Directia abordată de către fondatorii companiei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, astăzi MB fiind una dintre afacerile de succes din Italia, cu o cifră totală de afaceri care depăseste 20 de milioane de euro.
www.mbcrusher.com

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI