Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

SMOPYC 2011

11.08.2010
Cornelia Rotaru
SMOPYC 2011
Cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale SMOPYC, dedicată utilajelor de constructii, minerit si pentru lucrări edilitare, se va desfăsura în Centrul Expozitional din Zaragoza în perioada 5 - 9 aprilie 2011 si va prezenta o serie de schimbări si inovatii importante.
Promovarea internatională mult mai intensă, o politică nouă de ajustare a preturilor si îmbunătătirile substantiale ale serviciilor si spatiului de expunere sunt doar câteva dintre initiativele Comitetului Director pentru a se asigura că SMOPYC 2011 va înregistra un succes chiar mai mare decât cel avut la editiile anterioare.

Mai sunt doar opt luni până la cea de-a 15-a editia a SMOPYC, cel mai important eveniment al anului atât pentru sectorul constructiilor din Spania cât si la nivel international. Cifrele editiei din 2008 vorbesc de la sine si evidentiază importanta acestei expozitii. Acest eveniment are atât o valoare strategică cât si de crestere a vânzărilor pentru companiile expozante, deoarece reprezintă cheia de acces la pietele din Europa, America de Sud, Africa, zona Mediteraneană si Asia. Desi s-a desfăsurat în perioada de început a crizei economice, editia din 2008 a obtinut cele mai bune rezultate din istoria evenimentului, cu peste 100.000 vizitatori si 2.014 expozanti din toată lumea si un spatiu de expunere de 400.000 mp, incluzând spatiul exterior, esential pentru demonstratii cu utilaje de mare putere si capacitate, mai mult de un sfert din companiile care au expus (27,15%) comercializează echipamente terasiere si echipamente pentru constructia de drumuri.

Recomandarea SMOPYC 2011- experientă si rezultate excelente
SMOPYC nu numai că a înregistrat cresteri record la editia din 2008, dar a avut parte de un feed-back unanim pozitiv din partea expozantilor. Mai mult de 90% si-au exprimat interesul de a participa si la editia din 2011, 85 % si-au atins obiectivele, 92% au simtit că nivelul profesional al vizitatorilor a fost foarte ridicat iar 75% au încheiat contracte internationale.

SMOPYC reprezintă un eveniment de importantă primară pentru cresterea competitivitătii companiilor. În ciuda acestei perioade dificile prin care trece sectorul constructiilor, organizatorii si-au asumat provocarea de a mentine trendul ascendent de dezvoltare care a început acum 30 de ani si care a făcut ca SMOPYC să devină unul dintre primele târguri din lume dedicate acestui sector. Comitetul Director al SMOPYC 2011 alcătuit din companii de top si asociatii sectoriale a adoptat ca obiectiv principal oferirea de suport acestui sector pentru a-si reveni complet. Sergio Diloy, director al SMOPYC 2011 a declarat: "în toti acesti ani am lucrat foarte mult pentru a transforma acest eveniment într-o expozitie de talie mondială. Aceste eforturi au devenit fructuoase, iar acum ne aflăm în postura de a anunta includerea în cadrul expozitiei a unui program de interviuri si programe personalizate pentru companiile care expun în cadrul SMOPYC 2011". Programul este aprobat de Uniunea Europeană (Comisia Europeană pentru Firme si Industrie) si vor fi în jur de 800 de interviuri. Urmărind o reprezentare politică si de afaceri de nivel înalt, Centrul Expozitional din Zaragoza va invita de asemenea reprezentanti de pe trei dintre pietele emergente strategice pentru sectorul constructiilor si al lucrărilor publice de la nivel international: si anume Africa de Nord, Asia si America de Sud.

SMPOPYC 2011 se bucură de sprijinul principalelor asociatii sectoriale. Aceste asociatii vor organiza de asemenea diferite întâlniri de afaceri, conferinte si seminarii de lucru pe tot parcursul expozitiei, până în prezent fiind deja confirmate 34 de astfel de evenimente.
www.smopyc.es
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI