Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Invitatie virtuala

Oricine poate conduce un Volvo FMX

17.09.2010
Dan Pavel
 Oricine poate conduce un Volvo FMX
Va plac jocurile video? De fapt, chiar nu conteaza... nu trebuie decât sa intrati pe www.volvofmx.com si nu o sa regretati. Indiferent de vârsta si de ocupatie, o sa fiti vrajiti de grafica prezentarii, de modul în care cel mai performant camion de constructii de pe piata, Volvo FMX raspunde la comenzile dumneavoastra, si de... Jeff.
Cine este Jeff? Carismaticul director de teste de la Volvo Trucks, Jeff Bird este ghidul fiecarui sofer virtual. Dar pentru a intra direct în actiune, nu dati "skip" la introducere. Veti vedea o productie absolut profesionala, cu un sound extraordinar, demna de un film de la Holywood.  Mai mult, un joc interactiv pentru toate vârstele si pentru toti soferii.

Din primul moment se intra în actiune: autocamionul Volvo FMX este pregatit de plecare, iar Jeff, complet echipat, precum un pilot de teste va întâmpina în modul sau caracteristic: "Bun venit! Va place? Sigur ca da. Și mie îmi place foarte mult asa ca înainte sa va dau cheile trebuie sa ma asigur ca nu o sa-l stricati. Ca sa fiu sigur, trebuie sa treceti niste teste. Dureaza putin si dupa aceea va dau voie pe circuitul nostru de testare". Sa nu credeti ca este chiar asa de usor sa treceti primele teste de îndemânare si ... psihologie. Jeff are dreptate: este un camion de care nu te desparti usor, odata ce ai fost la volan.
Dar sa revenim: testul este tradus si în limba româna, asa ca nu o sa întâmpinati probleme de comunicare.
Va pot spune de acum un secret: indiferent de rezultatul obtinut, va lasa sa faceti câteva ture virtuale la volanul camionului la urmatorul nivel de teste. De fapt, de aici începe magia jocului video cu adevarat: cariera de piatra de la Källered, din apropierea orasului Gotteborg reprezinta fundalul actiunii. Impresionanta prin dimensiuni, aceasta este utilizata pentru exploatarea materialelor de constructii înca din anul 1939. Astfel, în timp terasele au luat locul muntelui de piatra, dealul initial de 120 metri înaltime ajungând aproape de nivelul zero.

Ploaia, piatra umeda si utilajele care apar de unde nu te astepti vor fi ocolite cu grija de catre Volvo FMX. Teoretic, ar trebui sa aveti un rol important ca sofer: trebuie sa schimbati vitezele rapid, mai ales în panta, sa frânati atunci când apare un obstacol, dar nu prea brusc, deoarece cele aproape 25 tone de roca din spate trebuie sa stea la locul lor, si testul final: sa iesiti dintr-o mare de noroi cu aspect bentonitic, care acopera inclusiv osia rotilor. Practic, cutia robotizata inteligenta I-Shift face aproape toata treaba în locul soferului. Spun "aproape", deoarece nu trebuie decât sa dati comanda corecta, iar computerul de bord stie exact ce sa faca. Chiar si sa pozitioneze cu multa grija rotile din spate ale camionului pentru a descarca în concasor. Asadar, dupa ce veti testa abilitatea de a conduce prin labirint, calitatea naturala sau învatata de a aseza grupajele de marfa si face fata unui set de întrebari menite sa determine ce fel de sofer sunteti, Jeff va aparea din nou pentru a va încredinta cheile unui Volvo FMX nou-nout: "Ati încheiat testele? Atunci ce mai asteptati? Urcati!"
Daca v-a placut jocul video si vedeta lui, autocamionul Volvo FMX, urmariti comunicatele Volvo Trucks România: în curând puteti sa-l vedeti în realitate, pregatit de teste pe santierele de constructii din România.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI