Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme de reciclar

Solutii inteligente de la Powerscreen

17.09.2010
Având în vedere normativele impuse de Uniunea Europeana pâna în anul 2013, România trebuie sa ajunga la un grad de valorificare prin reciclare de minim 60% pentru hârtie si sticla, 50% pentru metale, 22,5% pentru plastic si 15% pentru lemn.
Astfel compania Powerscreen Corporation a început un parteneriat cu producatorul Kiverco, al carui sediu central se afla în Dunganon, Irlanda de Nord completând astfel gama de echipamente pentru reciclare, Powerscreen Corporation fiind unul din importatorii români cu traditie în acest domeniu, putând oferi solutii complete pentru sortare si concasare în oras si reciclarea deseurilor din constructii si demolari.
În cei peste 20 ani de experienta echipa Kiverco a reusit sa ofere solutii inteligente si dedicate pentru reciclarea deseurilor menajere, deseurilor din demolari si constructii.
Prin departamentul de cercetare si dezvoltare, Kiverco a conceput o gama completa de statii de selectare deseuri (fixe si mobile), statii de sortare cu tambur (fixe sau mobile), sisteme de sortare, sisteme de selectare pe aer, sisteme de sortare metale feroase/neferoase, shredere, prese. Pentru orice fel de proiect Powerscreen si Kiverco ofera o solutie dedicata, personalizata, începând cu  faza de proiectare pâna la punerea în functiune.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI