Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco Specialty Rental

Solutii pentru închirieri specializate

17.09.2010
 Solutii pentru închirieri specializate
Divizia Atlas Copco Specialty Rental deserveste proiecte internationale de închirieri pentru aer comprimat si curent electric. Oricând exista o nevoie temporara de aer comprimat sau energie, datorata unor situatii de urgenta sau a unor întreruperi programate, sau necesitatea asigurarii continuitatii proceselor de productie pe perioada mentenatei instalatiilor proprii, pachetele de închirieri specializate reprezinta o solutie imediata, ce nu afecteaza productivitatea.
Alte aplicatii speciale ce fac parte din portofoliul companiei mereu în expansiune sunt deshidratarea, testele de presiune, sau curatarea conductelor pentru exploatarile de petrol si gaze. Principalii beneficiari ai serviciilor de închirieri specializate sunt firmele din domeniul industriei de petrol si gaze, industriei petrochimice si chimice, conductelor, industriei celulozei si hârtiei si din industria prelucratoare.

Expertiza la cel mai înal nivel

Atlas Copco si-a construit divizia Specialty Rental pe nevoile celor mai exigenti clienti si aplicatii industriale. Pentru acest lucru a fost necesara o expertiza specifica, experienta si adaptare la nevoile clientilor. Operatiunile de rental înseamna o implicare mult mai mare decât o simpla închiriere, mediile de lucru extrem de solicitante si locatiile la distante mari necesitând un suport tehnic si managerial la nivel înalt, asigurat de Atlas Copco gratie experientei acumulate, si echipei dedicate de specialisti.

Echipamente de ultima generatie

Echipamentele Atlas Copco sunt rezultatul unei activitati permanente de inovatie pentru o productivitate superioara. Oferind cea mai mare flota de echipamente, comparativ cu orice concern din acest domeniu, Atlas Copco Specialty Rental are la dispozitie echivalentul a peste 2.500.000 mc/h de aer comprimat oil-free. Compania pune la dispozitia clientilor peste 15 tipuri de compresoare, atât cu motoare diesel, cât si cu motoare electrice - compresoare cu motor diesel de la 2.100 mc/h la 3.865 mc/h, compresoare cu motor electric de la 60 mc/h pâna la 2.688 mc/h, si presiuni de lucru de la presiune atmosferica la 155 bar(g), uscatoare cu punct de roua sub presiune pâna la -70°C, boostere de azot/aer, generatoare de curent electric cu puteri pâna la 1.250 kVA, si o gama variata de accesorii. Fiabilitatea, functionarea în conditii dificile, siguranta, si impactul minim asupra mediului sunt caracteristici generale ale tuturor echipamentelor Atlas Copco.

Tripla certificare

Atlas Copco Specialty Rental este prima companie din sectorul sau care a primit tripla certificare Lloyd's Register Quality Assurance. Acoperind calitatea (ISO 9001), protectia mediului (ISO 14001) si managementul sanatatii si sigurantei operationale (OHSAS 18001), aceasta certificare a fost urmarita activ de Atlas Copco ca parte vitala a eforturilor sale de a oferi calitate deplina în toate aspectele activitatii sale. Prin aceasta tripla certificare, Atlas Copco Specialty Rental a stabilit un standard foarte ridicat în domeniul de închirieri, demonstrând angajamentul companiei pentru calitatea serviciilor oferite, preocuparea privind impactul asupra mediului, si grija fata de sanatatea si siguranta angajatilor si clientilor sai. Calitatea totala este primordiala, acest lucru aplicându-se în toate aspectele pachetului de servicii de închirieri.

Primii în tehnologia de aer comprimat oil-free

Compresoarele Atlas Copco 100% oil-free au fost primele la nivel mondial care au primit certificarea ISO 8573-1 oil-free Clasa 0. Compresoarele Atlas Copco oil-free Clasa 0 asigura aer comprimat la cel mai înalt nivel de puritate certificat, raspunzând tuturor aplicatiilor în care calitatea aerului este esentiala, eliminând riscul contaminarii cu ulei, si oferind clientilor posibilitatea unei activitati lipsite de griji.

Oricând, oriunde

Gratie flotei complexe si vaste de echipamente, si retelei strategice de antrepozite si centre de service, Atlas Copco Specialty Rental poate livra o gama aproape nelimitata de generatoare si compresoare în aproape câteva ore, oferind solutii personalizate pentru proiecte mici sau mari, 24/7. Datorita dimensiunilor flotei, compania poate raspunde unor proiecte foarte mari, considerate la un moment dat imposibile în domeniul închirierilor pentru aer comprimat si curent electric. Expertiza sa este larg recunoscuta ca fiind "cea mai buna din domeniu". Volumul urias de echipamente este sustinut de un service eficient, suport de specialitate si operatiuni exacte si prompte, oriunde în lume.
Atlas Copco Specialty Rental este o divizie a Atlas Copco Compressor Technique. Aceasta deserveste clientii industriali din întreaga lume oferind solutii pentru închirieri de echipamente în cazul nevoilor temporare de aer comprimat si energie electrica. Serviciile de închirieri specializate sunt oferite sub diferite marci. Sediul central al diviziei este în Antwerp, Belgia.

Atlas Copco, lider mondial în furnizarea de solutii industriale

Atlas Copco este un grup industrial cu pozitie de lider mondial în domeniul compresoarelor, al echipamentelor pentru constructii si minerit, al uneltelor de putere si al sistemelor de asamblare. Grupul furnizeaza solutii durabile pentru cresterea productivitatii clientilor prin produse si servicii inovatoare. Fondata în 1873, compania îsi are sediul central în Stockholm, Suedia si are o prezenta globala în peste 170 de tari. În 2009, Atlas Copco avea aproximativ 30.000 de angajati si venituri de 64 de miliarde de coroane suedeze (6 miliarde de euro).
Aflati mai multe la adresa www.atlascopco.com
Mai multe informatii la adresa: www.atlascopco.com/rental
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI