Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Transport si service

Oferta HOLLEMAN: profesionalism, responsabilitate si parteneriat

12.10.2010
Cornelia Rotaru; Dan Pavel
  Oferta HOLLEMAN: profesionalism, responsabilitate  si parteneriat

Holleman, cea mai importanta companie din industria transporturilor grele si agabaritice de pe piata din România si din Estul Europei este un nume cu o rezonanta internationala, specializata în transporturi agabaritice si cu greutati depasite, interne si internationale, project cargo si mutari industriale.
Înfiintata în anul 1997, având ca actionar principal o firma olandeza, Holleman Holding BV, societatea cu sediul în apropierea orasului Bucuresti s-a dezvoltat rapid, datorita serviciilor de calitate, prin seriozitate si respectarea promisiunilor fata de clientii de pretutindeni din Europa.
Domnul George Nita, director general al societatii Holleman, crede în profesionalism si seriozitate ca unicele motoare ale unei afaceri serioase: "am crezut consecvent în profesionalism si ne-am pastrat tot timpul pasiunea pentru activitatea noastra. În anul 2004 am avut sansa de a adauga experientei noastre locale cunostintele si resursele companiei Peter Schwandner Transport + Logistik GmbH, implicarea investitorului german care detine în prezent jumatate din actiunile firmei dând un nou avânt si o alta dimensiune afacerii".
Dar Holleman nu este numai un transportator specializat de clasa, serviciile sale incluzând si activitati de reparatii si întretinere multi-marca, atât pentru autotractoare, autobuze, cât si pentru remorci si semiremorci , aici reparându-se inclusiv utilaje pentru constructii. Service-ul situat pe soseaua de Centura nr.29, comuna Jilava Ilfov, are o suprafata dedicata activitatii de service  de 1.900 mp, aceasta incluzând patru canale a câte 50 metri lungime. Pentru a realiza marimea service-ului, trebuie spus ca aici se pot repara pâna la opt ansambluri cap tractor si semiremorca. Si pentru ca serviciile sa fie complete, tot aici exista si o statie ITP, dar si o spalatorie automata.
George Nita, director general Holleman:
"Vrem sa fim în continuare furnizorul preferat în transporturi, deoarece noi credem în profesionalism, responsabilitate si parteneriat".

Masini si Utilaje: Ce reprezinta activitatea internationala a firmei condusa de dvs?

George Nita: Am devenit o companie multinationala cu operatiuni în România, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Ungaria si Republica Moldova. Pozitia noastra de companie-lider în transporturile grele din România si din Estul Europei este datorata exploatarii celui mai performant parc auto specializat din aceasta zona geografica, rezultat al uneia dintre cele mai mari investitii realizate în domeniu, care depaseste 8 milioane Euro, dar mai ales al unei echipe dedicate, bine pregatite si experimentate.
De asemenea, operarea cu un program software conceput special pentru procesele interne de business ne asigura un avantaj competitiv pe piata, oferind clientilor nostri beneficii majore: un flux de comunicare fara blocaje, un bun management al comenzilor, reducerea timpilor din actiunile implicate, etc. Noi stim în orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota noastra si câti kilometri mai are de parcurs pâna la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu un sistem de urmarire prin satelit.

M&U: Holleman este mai mult decât un transportator specializat, asigura si deplasarea si montarea echipamentelor de mari dimensiuni precum si relocari industriale. Ce presupun practic aceste operatii ?

G.N.: Am observat ca este nevoie de ceva deosebit pentru manipularea si pozitionarea diverselor echipamente în interiorul halelor, acolo unde, de exemplu, macaralele trebuind sa lucreze cu bratul coborât datorita înaltimii mici nu mai pot oferi suficienta forta de ridicare. Înainte de orice mutare, manipulare sau pozitionare, noi abordam lucrarea dupa un anumit algoritm, care cuprinde o cerere de oferta din partea clientului, cu precizari cât mai complete, tot atunci având si primele informatii si discutii; inspectarea locului lucrarilor si strângerea de informatii detaliate; conceperea unui proiect de executie si calcularea preturilor; planificarea personalului specializat necesar si a echipamentelor din dotarea firmei, adecvate proiectului; coordonarea proiectului cu clientul, plan comun de protectia muncii, instruirea personalului privind respectarea regulamentelor interne ale clientilor. Astfel, asiguram nu numai mutarea si montarea, dar si siguranta celor implicati în aceste proiecte, de multe ori fiind vorba de echipe complexe, care includ si reprezentanti ai beneficiarului.

M&U: Mutarile de obiective industriale înseamna si demontarea si montarea unei linii de productie, chiar dintr-o tara în alta? Tinând cont ca sunt multe componente, ansamble, piese, accesorii ce trebuie demontate, împachetate si apoi puse la loc în alta locatie, pare o munca extrem de complicata.

G.N.: Sprijinim clientii nostri care ne cer relocarea echipamentelor, liniilor de fabricatie, etc. dintr-un loc în altul, în cadrul aceleiasi cladiri, dintr-o cladire în alta, situate în aceeasi locatie, în acelasi oras, în aceeasi tara sau în tari diferite. Specialistii nostri preiau echipamentele în stare de functionare, masurând parametrii de lucru, executând seturi de mostre, apoi le deconecteaza de la agenti, le demonteaza daca este cazul, dupa care le manipuleaza si le pregatesc pentru transport. La destinatie, executa toate activitatile invers, pâna la punerea în functiune.

M&U: Constructiile reprezinta, chiar si în aceste momente de criza, un element de baza în industria oricarei tari. Societatea Holleman ofera acum nu numai servicii de transport pentru orice utilaj, indiferent de marimea lui, dar si service, acoperind astfel un segment important de activitate industriala. Ce lucrari asigurati în cadrul propriului service?

G.N.: O gama extrem de larga, care acopera lucrari de întretinere periodica si reparatii generale, de întretinere si  reparatii complexe ale motoarelor, instalatiilor de aer si frânare, instalatii electrice, cutii de viteze  sau diferentiale. De asemenea, asiguram orice tip de reparatie sau întretinere la trenul de rulare.
În cazul camioanelor, facem verificari si reglari ale directiei atât pentru capul tractor cât si pentru semiremorci. În continuare, asiguram revizii ITP, lucrari de strungarie, lacatuserie si tinichigerie.

M&U: Vehiculele comerciale de cele mai multe ori necesita lucrari de întretinere sau interventie chiar pe teren. Puteti realiza si astfel de lucrari?

G.N.: Bineînteles. Noi asiguram lucrari de Interventie permanenta cu ajutorul autoatelierelor mobile.
Toate firmele care apeleaza la serviciile specializate de service pot opta între piese originale de la producatori, sau OEM-uri, beneficiind totodata de garantia care le însoteste. Si deoarece activitatea de service este într-o continua dezvoltare pentru Holleman, în curând service-ul va beneficia si de o vopsitorie profesionala dar si de extinderea activitatii de tinichigerie.
În viitor service-ul va completa oferta pentru cei care îi trec pragul si cu o benzinarie si un restaurant.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI