Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cefin Construction Equipment

Gamă completă de utilaje

15.11.2010
Dan Vasile
 Gamă completă de utilaje
Grupul Cefin este unul dintre cei mai activi jucători pe piata vehiculelor comerciale din România, numele său fiind legat de cel al producătorului italian Iveco, al cărui dealer este de mai bine de 15 ani.
Astăzi, Cefin Holding este una dintre cele mai importante companii cu capital privat din România. Sub sloganul "Totul pentru lumea transporturilor" oferă în prezent un pachet complet de servicii integrate prin cele cinci divizii: Reprezentanta autorizată IVECO, Cefin Automotive, Eurobody, 4Bus si Cefin Systems. Începând cu anul 2001, Cefin operează în România si ca dezvoltator imobiliar.

Anul 2010 a adus pentru grupul Cefin o revigorare a afacerilor în ceea ce priveste vânzarea de vehicule comerciale, domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Romania afirmând în acest sens că întreaga activitate a holdingului este bazată pe trei principii: competitivitate, inovatie si eficientă. Astfel, în acest an, initiativele Cefin au atins atât sectorul vânzărilor on-line, prin lansarea portalului www.cefintrucks.com, un site de vânzări de autovehicule comerciale ce acoperă toate cerintele unui potential cumpărător, cât si sectorul serviciilor, precum cele de închiriere de camioane sau vânzarea de utilaje de constructii. Vânzarea de utilaje de constructii noi sau uzate este o activitate ce a demarat în luna septembrie a acestui an, Cefin orientându-se spre o gamă completă de utilaje si echipamente. Oferta este completată de echipamentele auxiliare necesare, precum cupe, graifere, ciocane hidraulice, samd, toate fiind prezentate sub sigla Cefin Construction Equipment.

Gama sa de utilaje acoperă mărci precum Terex, Atlas Wezhausen, Kramer, Neuson, Kubota, Merlo, Yamaguchi, Hanta, Eberle Hald, Avant. De asemenea, la cerere se ofertează pompe si motoare hidraulice noi, reconditionate sau uzate, dar si piese de schimb ale unor branduri importante precum: Bosch, Linde, Rexroth, Kawasaki, etc.
Oferta Cefin include utilaje cu o uzură medie de 2.000 - 3.000 de ore, tara de provenientă fiind Germania. Toate utilajele au reviziile făcute la timp, fiind însotite de un istoric al eventualelor accidente si defecte majore. Înainte de a fi vândute, utilajele sunt revizuite de către specialistii grupului din România, starea lor de functionare permitând acordarea unei garantii de până la sase luni.
Cefin completează oferta de utilaje cu o serie de servicii adăugate ce vin în ajutorul cumpărătorilor, precum asigurarea transportului până la destinatia finală cu trailere proprii sau prin partenerii autorizati, asistentă tehnică si consiliere la achizitionarea unui utilaj, scolarizări, seminarii si cursuri pentru operatori.
Reteaua de service si piese de schimb Cefin ce acoperă întreg teritoriul tării este formată din 12 centre, care însumează peste 9.000 mp - suprafată totală pentru reparatii, 200 de angajati cu specializare tehnică, cinci unităti mobile de interventie si o unitate mobilă de recuperare a vehiculelor grele avariate. Astfel, service-ul utilajelor poate fi asigurat la sediile Cefin din tară sau la locul de exploatare al utilajului.

Gama de utilaje

Terex (Schaeff, Fuchs, Kaelble)
* Excavatoare pe pneuri si senile, excavatoare industriale
* Încărcătoare frontale
* Miniexcavatoare
* Autobasculante rigide si articulate
* Macarale montate pe sasiu de camion

Atlas Weyhausen

* Încărcătoare frontale de clasă medie

Kramer

* Încărcătoare frontale compacte
* Încărcătoare frontale cu brat telescopic
* Miniexcavatoare si miniîncărcătoare

Neuson

* Miniexcavatoare mobile si pe senile
* Minidumpere
* Miniîncărcătoare (skid steer)

Kubota

* Miniexcavatoare

Hamm

* Cilindrii vibrocompactori

Merlo

* Încărcătoare telescopice multifunctionale
Yamaguchi Morooka
* Minidumpere pe senile

Hanta

* Mini-repartizatoare de asfalt

Genie

* Nacele autoridicătoare
* Manipulatoare cu brat telescopic

Atlas Copco

* Ciocane hidraulice
* Compresoare fixe si mobile

Humbaur

* Remorci rigide si basculabile

Eberle Hald

* Scule si echipamente de constructii
* Cilindrii compactori, plăci si maiuri compactoare
Avant
* Încărcătoare multifunctionale de clasă mică cu echipamente pentru constructii, agricultură, gospodării comunale, întretinere spatii verzi.
Centrele de service si vânzare din România
Cefin oferă acoperire pe întreg teritoriul tării, având centre de vânzare si service în Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI