Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutăti

Komatsu PC160LC-8 - noul membru al seriei 8 de excavatoare hidraulice pe senile

15.11.2010
 Komatsu PC160LC-8 - noul membru al seriei 8 de excavatoare hidraulice pe senile
Komatsu a lansat pe piată modelul de excavator hidraulic pe senile PC160LC-8. Cel mai nou membru al seriei 8 are o greutate operatională maximă de 18 tone si se pretează activitătilor terasiere generale cât si diverselor activităti pe santierele de constructii.
PC160LC-8 oferă un sistem de neegalat de management al utilajului, confort optim pentru operator, mai multă sigurantă în operare, consum mic de combustibil si productivitate excelentă, având de asemenea emisii de noxe foarte scăzute. PC160LC-8 este disponibil în diverse configuratii, cu diferite lungimi de balansier, 2 tipuri de brat si poate fi configurat din fabrică, special, ca model cu o presiune foarte scăzută pe sol (pentru terenuri cu capacitate portantă redusă) (0,2 kg/cmc).
Noul PC160LC-8 include de asemenea toate caracteristicile revizuite si îmbunătătite ale seriei 8 de excavatoare Komatsu si asigură mai mult confort operatorului, un nivel excelent de sigurantă în operare si nu în ultimul rând productivitate de top. Cele 5 moduri de lucru disponibile permit operatorului să optimizeze performanta utilajului în lucru în functie de aplicatia de efectuat la momentul respectiv, indiferent de configuratia echipamentului folosită. Modul "Economie" asigură performante excelente la nivelare si la activităti de excavare a materialului afânat, la un raport optim între productivitate si consum de combustibil. Pe de altă parte, atunci când aplicatia necesită o putere mare de lucru, spre exemplu în cazul lucrărilor terasiere, modul de lucru "Putere" al noului PC160LC-8 asigură o productivitate exceptio-nală.

Caracteristic pentru seria 8 de excavatoare hidraulice Komatsu, nivelul de zgomot în interiorul cabinei este unul foarte redus, de 68dB(A) iar pentru siguranta si confortul operatorului, Komatsu a inclus în standard comenzi ergonomice care să usureze cât mai mult activitatea si odată cu aceasta, să crească productivitatea utilajului. Sistemul de climatizare automat, în standard, cu functiile integrate în panoul de control TFT, permite operatorului să creeze un mediu optim de lucru. De asemenea, acesta are la dispozitie un scaun încălzit, cu spătar înalt, care asigură o pozitie corectă si confortabilă. PC160LC-8 este dotat în standard cu un circuit hidraulic suplimentar cu control proportional glisant si cu un circuit special pentru cuplarea rapidă hidraulică a atasamentelor de lucru. Datorită acestor dotări, utilajul este mai usor de pregătit si de operat pentru o multitudine de aplicatii.
Noul PC160LC-8 este de asemenea dotat cu cabină cu protectie în caz de răsturnare, caracteristică unică a Komatsu, special concepută pentru excavatoarele hidraulice. Designul si structura au fost create în urma unei investitii de peste 1 milion de euro în cercetarea si testarea acestui sistem ce include un schelet tubular integrat din metal al cabinei, care oferă protectie excelentă operatorului în caz de răsturnare. În plus, pentru siguranta persoanelor din apropierea utilajului, PC160LC-8 este complet echipat în standard cu alarmă de miscare, suprafete antialunecare si cameră de filmat în spatele utilajului.

PC160LC-8 este dotat în standard cu sistemul exclusiv Komatsu de management si monitorizare a utilajelor prin satelit. Prin acest sistem, toate informatiile despre utilaj, inclusiv timpul de lucru al acestuia, capacitatea de lucru sau cantitatea de combustibil consumată, sunt foarte usor accesibile prin intermediul interne-tului. Proprietarii sau managerii de proiect sunt informati despre statusul operational al utilajului fără a fi nevoie să intre pe site-ul oficial al Komtrax. Sistemul Komtrax poate fi configurat astfel încât să trimită un email persoanei desemnate ori de câte ori utilajului i s-a declansat o alarmă de atentionare sau dacă a fost activat în afara timpului de lucru cunoscut, etc.
În plus fată de specificatiile standard ale echipamentului, Komatsu oferă optional: filtru diesel de particule, gresare automată centralizată si proiectoare suplimentare de lucru dând astfel operatorului posibilitatea să adapteze utilajul conform cu cerintele specifice fiecărei activităti în parte.

MARCOM RMC'94 SRL
Sos. Drumul Odăii nr. 14 A,
Otopeni, jud. Ilfov
Tel/fax: 021.352.21.64 / 021.352.21.67
E-mail: marketing@marcom.ro 
www.marcom.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI