Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SAIE Bologna

Palfinger, fiabilitate si sigurantă

15.11.2010
Ema Stancu;Cornelia Rotaru
 Palfinger, fiabilitate si sigurantă
Producătorul austriac Palfinger este o prezentă constantă la marile expozitii internationale dedicate utilajelor de constructii si echipamentelor de ridicat. În perioada 27-30 octombrie, compania a fost prezentă editia din acest an a SAIE Bologna.
Anul acesta standul Palfinger a fost amenajat în jurul conceptelor de "fiablitate si sigurantă", producătorul oferind un asamblu de solutii inovatoare pentru  ridicarea, încărcarea si manipularea materialelor, concepute pentru a usura munca de zi cu zi a utilizatorilor. 

Palfinger, sinonim pentru fiabilitate

Este nevoie de mai mult decât realizări novatoare în materie de design ca o companie să reziste pe piată pe termen lung. Dezvoltarea durabilă, eficienta, fiabilitatea, calitatea produselor, siguranta service-ului si stabilitatea corporativă au devenit conditii esentiale pentru asigurarea succesului. În calitate de lider în materie de tehnologie si servicii post-vânzare, brand-ul Palfinger este asimilat la nivel mondial cu ideea de calitate si fiabilitate. O strategie foarte bine conturată, bazată pe trei piloni, inovatie, internationalizare si diversificare, un personal dedicat si o filozofie exprimată de a aduce "mai mult succes pentru afacerile clientilor" sunt ingredientele cheie folosite de Palfinger. Avantajul competitiv obtinut prin inovatia tehnologică  si nivelul superior de calitate al produselor a beneficiat întotdeauna de o atentie deosebită din partea conducerii companiei.

Palfinger oferă clientilor un pachet complet de servicii care începe de la consiliere profesională si se încheie cu un service exemplar si cel mai important, garantat. 200 de importatori generali independenti din peste 130 de tări si 4.500 de puncte de service si vânzări reprezintă motive îndeajuns de întemeiate pentru care Palfinger este considerat un lider în materie de tehnologie, calitate si service. 
High Performance, conceptul dedicat succesului.
În ultimii trei ani, Palfinger a lansat 40 de modele noi de macarale în gama High Performance pentru toate categoriile de performantă. Feed-back-ul pozitiv obtinut de la dealeri si clienti a demonstrat că rezultatul a fost un succes. Cu un moment de ridicare crescut în timp ce greutatea proprie a rămas aproape identică, design-ul functional, sistemul de extensie a bratului care nu necesită întretinere, sistemele de legătură inversă Power Link Plus si Single Link Plus au fost punctele principale de atractie iar caracteristicile privind performantele au înregistrat o rezonantă deosebit de pozitivă pe piată. Seria SH, considerată produsul de top al gamei, este cu adevărat impresionantă datorită combinatiei de putere si tehnologie de vârf.

Modelul PK 62002 a fost unul din echipamentele prezentate în premieră la SAIE 2010. Toată experienta acumulată de Palfinger în domeniul tehnologiei pentru macarale montate pe camion a fost concentrată în noul model PK 34002 SH, un adevărat ambasador al tehnologiei Palfinger prin sinergia perfectă între putere,control  manevrabilitate si usurinta cu care se poate realiza întretinerea. Cu sistemul de extensie a bratului care nu necesită întretinere, această macara este echipată perfect pentru o durată de utilizare îndelungat. Dotată cu un brat oscilant si  troliu pentru cablu aceast model High Performance detine toate atuurile pentru a deveni un adevărat specialist al instalatiilor.
Modelele PK 34002 SH si PK 42002 SH, ambele reprezentante ale noii game SH au fost o demonstratie impresionantă a superioritătii tehnologice detinute de Palfinger.
Vizitatorii expozitei au mai putut observa noul model High Performance din categoria grea, PK 50002 EH precum si modelele PK 30002 EH, PK 26002 EH, PK 50001 EH, PK 70001 EH tot din gama High Performance. Modelele din gama Performance PK 2900 si PK 3400 si macaralele montate pe camion din gama Epsolution Q destinate aplicatiilor pentru industria forestieră si reciclare au fost de asemenea prezente.

Sigurantă în operare

Produsele Palfinger manipulează cantităti imense de material si astfel sunt direct responsabile pentru siguranta tuturor celor implicati în procesele de lucru. Dezvoltarea si aplicarea unor functii numeroase de sigurantă fac ca produsele Palfinger să fie unele dintre cele mai sigure de pe piată.
"Sigurantă în operarea macaralelor" a fost si va fi un aspect de maximă prioritate pentru Palfinger. Din moment ce noua directivă pentru utilaje a Comunitătii Europene MR2006/42 si noul standard pentru macarale  EN12999:2009 au intrat în vigoare.
Palfinger a prezentat toate noutătile în materie de produse alături de sistemele deja cunoscute cu accent pe fiabilitatea si siguranta industrială a acestora în cadrul standului aflat în zona exterioară a expozitiei SAIE 2010.

Specificatii tehnice

PK 34002 SH
* Moment maxim de ridicare
(mt/kNm)    32,6/320
* Capacitate maximă
de ridicare (kg/kN)    10.000/98,1
* Rază hidraulică maximă (m)    21,3
* Rază manuală maximă (m)    23,3
* Rază maximă (cu brat oscilant) (m)    29,4
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI