Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Totul pentru clienti

15.11.2010
Cornelia Rotaru
 Totul pentru clienti
Centrarea misiunii companiei pe client si nevoile sale, dar si pe inovatie a permis producătorului  de platforme aeriene Haulotte să dezvolte noi tehnologii pentru liniile sale de productie oferind un nivel sporit de sigurantă tuturor masinilor produse.
Activitatea de cercetare si proiectare a producătorului francez nu a fost afectată de criza economică internatională, iar Haulotte a dorit să arate si pe teren că se tine de cuvânt. Astfel, Departamentele de cercetarea si dezvoltare sunt acum mai active ca oricând, răspunzând astfel cererilor unei piete din ce în ce mai selective lansând numai în acest an mai multe modele, acestea adresându-se unei game extrem de variate de utilizatori.

Noua gamă de telehandlere Pro

Cu înăltimi de lucru maxime de până la 14 m pentru noul model HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de către Haulotte oferă noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopică în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele două noi echipamente completează gama existentă de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.
Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabilă pentru cumpărător. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mări pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigură cele mai bune performante posibile pentru această gamă.
Performante maxime si versatilitate
* Zona de lucru a fost optimizată pentru a asigura cele mai bune performante, acestea reflectându-se printr-o sarcină maximă de lucru de până la 3,6 t pentru masinile ce au înăltimi de ridicare de 14 si respectiv 17 m,
* Versatilitatea exceptională este asigurată prin intermediul controlului hidraulic proportional al bratului,
* Functia de păstrare a orizontalitătii sasiului, oferită în dotarea standard permite echipamentului să se adapteze la conditiile de lucru de santier.

Putere si precizie optimizate
* Transmisia hidrostatică standard este cuplată la un motor Deutz de 93 CP pentru a asigura deplasarea cu putere si precizie maximă. Acest tip de transmisie permite o manipulare precisă atât în modul de lucru "rapid" cât si în cel "încet", în functie de comenzile impuse de operator.
* Controlul miscărilor bratului si accesoriilor de lucru se poate face simultan si proportional, datorită tehnologiei originale "Flowsharing", care este deja utilizată pe utilajele gamei HTL 4014 si 4017. Această tehnologie permite operatorului să efectueze  miscări multiple simultan si fără a pierde nimic din precizia de lucru.
* Unicul dispozitiv de comandă cu care este prevăzută masina are un design ergonomic, putând fi utilizat de operator cu usurintă, în conditii de confort maxim.
* Blocarea axei spate, o măsură de securitate specifică acestor utilaje este inclusă în dotarea standard pe modelele HTL 3614 Pro si HTL 3617 Pro. De asemenea, noua gamă "Pro" beneficiază de noi caracteristici de sigurantă, inclusiv de functia Auto cut-off care se activează automat dacă utilajul este plasat într-o pozitie nesigură, ce îi poate afecta stabilitatea.

HA12 CJ /HA12 CJ+ - acces nelimitat

Nacelele compacte electrice cu brat articulat HA12 CJ si HA12 CJ+ au fost special concepute pentru regimurile de lucru la înăltimi de până la 12 m în spatii foarte înguste. Beneficiind de dimensiuni compacte si având capacitatea de a lucra la parametri optimi în spatii limitate, aceste utilaje sunt ideale pentru aplicatii în domeniul industrial si mediul logistic si oferă o multitudine de avantaje.HA12CJ / HA12 CJ+ sunt potrivite în mod special pentru lucrări de întretinere si operatii de reparare a sistemului electric, iluminat, aer conditionat, etc. Acestea oferă:
* Manevrabilitate excelentă
Atunci când are bratul strâns, înăltimea modelelor HA12CJ / HA12 CJ+ nu depăseste 2 m,  ceea ce înseamnă că pot intra fără probleme pe cadrul unei usi standard si au acces chiar si în cele mai înguste spatii.
Cu o lătime de 1,2 m si o rază de întoarcere strânsă, platformele HA12CJ / HA12 CJ+ pot să desfăsoare trei miscări simultane: de deplasare/de rotire si de miscare pendulară a platformei sau de miscare a bratului.
* Miscări simultane, proportionale si progresive
Operatorul se simte confortabil si în sigurantă în timp ce bratul articulat este ridicat cu rapiditate. Miscările progresive îi oferă operatorului un control precis asupra masinii. O cutie de control ergonomică sporeste usurinta cu care poate fi operată nacela.
* Accesibilitate remarcabilă si versatilitate
Datorită rotatiei verticale a bratului de 700 /-700, nacela electrică cu brat articulat HA12 CJ / HA12 CJ+ permite operatorului să ajungă în cele mai dificile zone de lucru, oferind si posibilitatea de a lucra cu ea atât în interior cât si în exerior.

* HA12 CJ+ mai multă flexibilitate

Noua versiune HA12 CJ+ are un brat care se poate roti în pozitie orizontală (+90/-900) si oferă un nivel sporit de flexibilitate pentru a putea ajunge în toate zonele de lucru.

* Autonomie mare si întretinere usoară

Modelele HA12CJ / HA12 CJ+ au o autonomie foarte mare si permit cicluri lungi de lucru. Sistemul de transmisie electrică directă necesită un nivel redus de  energie.
Există indicatori care arată nivelul de încărcare atât pe dispozitivul de comandă cât si pe cutia bateriei care sunt amplasate astfel încât să poată fi accesate rapid si cu usurintă pentru efectuarea operatiilor de service.
* Productivitate optimă
Toate aceste avantaje determină obtinerea unui nivel optim de productivitate si profitabilitate pentru utilizator (usor de operat, viteză, fiabilitate) în conditii de sigurantă maximă: platofrmele HA12CJ / HA12 CJ+ îndeplinesc cerintele celor mai recente norme de lucru precum si standardele CE, EN 280, ANSI, CSA.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI