Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Magyar

Transporturi speciale

15.11.2010
Mădălina Dragomir; Cornelia Rotaru
 Transporturi speciale
La Târgul International Bucuresti 2010 una dintre prezentele remarcabile a fost cea a grupului G.Magyar, important constructor european de semiremorci si cisterne din inox.
"Participăm de 20 de ani si tinem pasul cu timpul" declara domnul Adrian Popa, reprezentant al societătii Magyar.
Creat în 1945 în Poligny, regiunea Jura din estul Frantei, de către Georges Magyar, grupul si-a început activitatea construind echipamente si instalatii pentru industria laptelui si industria alimentară.
Începând cu anii '50 Magyar a fost una din primele societăti care a utilizat aluminiul si otelul inox în constructia de echipamente industriale câstigând o experientă importantă în sudarea si prelucrarea industrială a acestor noi materiale.
În prezent Grupul "G. Magyar" produce peste 1.500 de cisterne pe an, fiind lider european în productia de cisterne din inox, pentru transportul produselor alimentare, petroliere si chimice. Anual  sunt produse circa 450 de semiremorci si cisterne din aluminiu pentru transportul produselor petroliere. Compania detine cinci uzine de productie în Franta si una în Germania, cu o suprafată totală cumulată de 229.000 mp, dintre care 52.000 mp de spatii productive, unde îsi desfăsoară activitatea peste 680 de angajati.

Cifra de afaceri a grupului a fost în 2007 de 116 milioane euro iar exportul reprezintă circa 51 % din totalul productiei. Exportând în 60 de tări, Magyar are o prezentă remarcată pe soselele Europei si altor continente. Uzinele grupului prelucrează anual peste 5.000 de tone de otel inoxidabil realizând produse în conformitate cu cerintele de calitate europene si specifice fiecărei tări.
Modernizarea utilajelor de productie ca urmare a unor investitii productive sustinute, cresterea productivitătii, continua specializare si cresterea constantă a calificării personalului, dar si politica comercială activă bazată pe o colaborare constructivă cu clientii au contribuit la dezvoltarea continuă a companiei si la succesul pe care produsele Magyar îl au astăzi pe pietele din întreaga lume. 
Si pe piata din România Magyar este un jucător puternic, datorită clientilor săi, care după cum mărturisea domnul Popa, au devenit si mai puternici în această perioadă dificilă.

Cisternele Magyar beneficiază de un sistem automat de încărcare/descărcare a lichidelor industriale Sening care oferă  protectie împotriva deversărilor accidentale. Sistemul asigură tranzitul de lichide sub presiune constantă, asigurând o golire completă a tancului de combustibil.
Verificarea electronică a gradului de încărcare este asigurată de un sistem complex de aparate de măsură si control marca Sening, fabricat de către producătorul american FMC Tehnologies.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI