Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Robust, rapid, fiabil, puternic

Alegerea e simpla: TA 300 Terex - Works for you

16.12.2010
Gheorghe Apostol
 Alegerea e simpla: TA 300 Terex - Works for you
Pe santiere, īn cariere de piatra sau nisip, īn mine sau īn cadrul proiectelor de constructii drumuri, camioanele articulate Terex sunt proiectate sa mentina un nivel de productivitate ridicat, consumul de combustibil scazut si cicluri de lucru scurte.
Teste riguroase au confirmat ca Terex a dezvoltat camionul articulat absolut, capabil sa lucreze īn cele mai grele conditii, puternic si fiabil.

Timp mort? Minim!

Camioanele articulate Terex sunt proiectate din fabrica sa se mentina īn miscare, printr-un timp mort minim chiar si īn cele mai grele conditii.
Regimul de racire cu ulei a sistemului de frānare beneficiaza de un design complet capsulat care prelungeste intervalele de servisare, mentine costurile de operare la un nivel scazut si productivitatea la valori ridicate. Suplimentar, timpii morti sunt redusi prin accesul facil de la nivelul solului la zonele de servisare, ridicarea asistata electronic a capotei si cabina complet basculabila, care reduc si faciliteaza servisarea la maximum posibil.

Cabina operatorului - tehnologie si modernism

Toate instrumentele si manetele sunt pozitionate optim din punct de vedere al manevrabilitatii si functionalitatii. Designul Terex vizeaza operatorul, confortul si controlul total al acestuia pentru o experienta maxima īn spatele volanului.
Operare lina - Terex preia tot efortul
Cu suspensia fata total independenta īn pachetul standard * unic īn reteaua Terex, TA300 este lider īn ceea ce priveste confortul operatorului si calitatea condusului.  Designul inovativ reduce oboseala operatorului, creste productivitatea si stabilitatea, permitāndu-i unei masini de aceste dimensiuni sa exceleze pe teren accidentat. TA300 este un executant de exceptie īn toate aplicatiile. Echipat cu un sistem de racire de capacitate ridicata pentru orice zona de pe glob, acest executant īncercat poate opera īn orice conditii climaterice, din mediul arctic pāna īn cel desertic.

Caracteristici:

 • Camion de mare capacitate cu motor puternic, asigura performanta de top pentru clasa sa, ajungānd unde altii nu-l pot urma.
 • Proiectat sa depaseasca asteptarile clientilor
 • Tehnica de productie īmbunatatita si calitate īncorporata
 • Unul dintre cele mai eficiente camioane din domeniu la consumul de combustibil
 • Testat riguros īn conditii extreme pentru putere, productivitate si fiabilitate demonstrate
 • Grad crescut de īnclinare īn rampa si viteze maxime mai mari pentru productivitate sporita

Ce spun beneficiarii din industrie?

 • "Calitatea la condus a acestui echipament i-a surprins īn mod placut pe toti operatorii nostri ... multi au comentat asupra finetii īn operare īn orice conditii." (Hoffmann * Cea mai mare companie privata din Europa pentru īnchirierea de echipamente de mare capacitate).
 • "Chiar si fara īncarcatura, manevrabilitatea este mult superioara, cu mult mai putina hurducaiala si leganare" (jurnalist independent participant la Testul de Produs)
 • Niciun alt producator nu asigura suspensie total independenta īn pachetul standard.
Specificatii:
 • Sarcina utila    28 tone
 • Capacitate de īncarcare a benei    17,5 mc
 • Putere motor    385 CP
 • PLI    A963 feb10

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI