Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powerscreen Corporation

Anul 2010 un an al profesionistilor si al solutiilor

16.12.2010
 Anul 2010 un an al profesionistilor si al solutiilor


Daca criza economica a facut din piata un factor demoralizant, pentru noi, Powerscreen Corporation a fost un moment în care am fructificat eforturile echipei, si anume de a da partenerilor nostri solutii profesioniste si nu utilaje bazându-ne pe principiul: "banii tai trebuie investiti în valoare pentru ca ei sa produca valoare". Cheia noastra spre succes poate fi definita prin câteva elemente:
  • Am pus în slujba partenerilor nostri o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor;
  • Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si tehnicieni de service care sa fie în permanenta lânga partenerii nostri cât mai rapid atunci când ei au nevoie;
  • Am ales sa ne sprijinim partenerii cu o gama de produse si servicii de cea mai buna calitate;
  • Am stabilit ca puncte de reper în afacerea noastra doua valori care stim ca sunt apreciate si de partenerii nostri: onestitate si integritate;
  • Am creat un standard moral înalt bazat pe aprecierea si rasplata muncii, standard despre care stim ca guverneaza orice afacere de succes.

Totodata recunoasterea a venit în 2010 si prin reteaua de service si piese de schimb, retea guvernata de urmatorul principiu: "service de calitate, cu oameni de calitate, pentru clienti de calitate". La departamentul de service, noi acordam respectul cuvenit celor care au avut încredere în noi si au devenit partenerii nostri, prin cumpararea unuia sau mai multor produse din portofoliul oferit de Powerscreen Corporation.
Stim ca o masina este performanta numai când lucreaza la parametrii pentru care a fost construita. Stim, de asemenea, ca oricât de performante sunt masinile din gama unui brand, acesta poate fi compromis din lipsa de seriozitate, lipsa de profesionalism sau lipsa de rapiditate în interventie a service-ului. De aceea, echipa noastra se perfectioneaza continuu si se doteaza continuu, pentru a fi la înaltimea cerintelor pe care le înglobeaza un service modern.
Tehnicienii nostri sunt oameni caliti, cu caractere puternice si care stiu ca de activitatea lor si a departamentului în care-si desfasoara activitatea depinde succesul comun, al partenerilor nostri, dar si al nostru.
Piesele de schimb originale sunt singurele care garanteaza performantele maxime pentru care o masina din portofoliul nostru a fost aleasa de catre un partener. De aceea, noi acordam o atentie deosebita aprovizionarii cu consumabile si piese de schimb originale, la cele mai bune preturi, pentru o calitate garantata.
Le multumim partenerilor nostri si fie ca acest Craciun si Noul An sa le aduca pe fiecare ramura a bradului împlinirea viselor si cheia succeselor viitoare.
Echipa Powerscreen
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI