Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de produs

Atlas Copco lanseaza cel mai compact si agil compresor

18.01.2011
Dan Vasile
 Atlas Copco lanseaza cel mai compact si agil compresor
Atlas Copco lanseaza un nou concept īn domeniul compresoarelor de aer prin noul compresor XAS 27 (27 l/s, 7 bar). XAS 27 este primul compresor din gama Atlas Copco Portable Air actionat de un motor pe benzina. Avānd cele mai compacte dimensiuni din gama Atlas Copco de compresoare portabile, acest echipament a fost proiectat pentru a oferi o versatilitate exceptionala.
Noul XAS 27 este actionat de un motor Honda robust si fiabil, care depaseste cerintele normelor actuale privind emisiile poluante. Acesta are o transmisie prin curea trapezoidala, cu un sistem de īntindere cu sine.
Fie ca este utilizat pentru actionarea perforatoarelor, daltilor, ciocanelor pneumatice sau a sculelor de māna, acest compresor ce actioneaza o singura unealta poate participa la proiecte de demolari, finisaje si renovari. 
Compresorul XAS 27 este compact si foarte agil. Cāntareste putin peste 200 kg, iar sasiul permite transportul oriunde este nevoie fara a necesita ridicare. Īn consecinta, poate fi manipulat si manevrat cu usurinta pentru a se obtine cea mai buna pozitie de lucru. XAS 27 este suficient de mic pentru a īncapea pe usile comerciale sau īn ascensoare.

Compresorul este usor de operat si de īntretinut. XAS 27 a preluat conceptul de succes al carcasei din polietilena folosit la linia HardHatTM combinat cu otel zincat pentru o mai buna protectie. Rezervorul de combustibil este integrat īn carcasa si īncorporeaza un ventilator electric pentru o racire eficienta. Mentenanta pentru XAS 27 este foarte usor de realizat doar prin ridicarea capotei. Se pot accesa usor separatorul aer-ulei cu filtru ciclonic si toate celelalte filtre, pentru o utilizare optima a compresorului XAS 27, fara costuri de service ridicate.
Exista de asemenea o versiune pe carucior, īn cazul īn care este nevoie de un compresor īnca si mai simplificat si compact.
XAS 27 ofera o valoare de exceptie combinata cu putere, fiabilitate si durabilitate, pentru a obtine rezultatele dorite.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI