Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Platforme aeriene

Haulotte Group - pentru orice aplicatie!

18.01.2011
Ema Stancu; Dan Vasile
 Haulotte Group - pentru orice aplicatie!
Dupa 120 de ani de inovatie si transpunerea în practica a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume cu greutate în domeniul echipamentelor pentru ridicat materiale si oameni. Modelele sunt proiectate, dezvoltate si fabricate în totalitate de catre Haulotte, pentru a veni în întâmpinarea dorintelor clientilor.
Înnoirea permanenta a gamei, cresterea înaltimii de lucru, a capacitatii de ridicare, gasirea a noi modalitati de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrarilor si o siguranta deosebite reprezinta caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte. Platformele CDP ACCESS sunt extrem de eficiente, optimizând timpii de lucru, beneficiind de o calitate deosebita si de un service eficient.
HA 32 PX, brat articulat pentru teren accidentat
Bratul articulat HA 32 PX poate fi folosit pentru o gama variata de aplicatii: santiere de constructii, constructii de nave si în industria portuara, chimie, petrochimie, industria aeronautica, etc. Proiectat pentru a lucra în aplicatii cu înaltimi de lucru de pâna la 32 m, HA32PX ofera numeroase avantaje.
Datorita razei de actiune impresionante care ajunge pâna la 21,3 m noul model HA 32 PX poate acoperi o suprafata de lucru vasta si ofera utilizatorului posibilitatea de a ocoli obstacolele cu foarte mare usurinta.

Cele patru roti motoare si directoare, o garda la sol de 37 cm, doua axe extinse precum si sistemul de blocare a diferentialului confera performante exceptionale pe terenuri accidentate, cu un grad maxim de înclinare de 45%. Axa oscilanta ofera mai mult confort pentru operator si permite un acces facil în cele mai înguste spatii. Noua platforma produsa de Haulotte ofera miscari usoare, simultane si proportionale. Pentru a îmbunatati permanent confortul operatorului, HA 32 PX este dotat cu un sistem hidraulic îmbunatatit. Miscarile sunt mai usoare si mai flexibile datorita temporizarii.
O raza de rotatie continua de 360°, miscarea bratului oscilant si rotatia platformei de 180° ofera un grad sporit de manevrabilitate indiferent de mediul de lucru.
Controlul greutatii din platforma precum si axele extinse confera o utilizare mai buna si mai sigura.
Înaltimea de umplere a rezervorului de combustibil de 1,7 m si suportul rotativ al motorului fac întretinerea usoara. Aceste avantaje ofera conditii de lucru mai bune pentru utilizator si o productivitate mai mare. Aceste platforme pot fi de asemenea echipate cu un motor dual gaze/combustibil General Motors si cu un generator 3,3 kW ca unealta de putere.
Oferind o siguranta maxima, platforma HA 32 PX raspunde celor mai recente standarde europene si internationale. 

H18SX - nacela foarfeca pentru teren accidentat

Platforma tip foarfeca H18SX este perfect adaptata conditiilor de teren accidentat si este ideala pentru întretinere si repararea exterioara a constructiilor, lucrari generale de constructii, acoperisuri si instalatii de armaturi, reparatie si înlocuire, lucrari la instalatiile de încalzire si aer conditionat sau la instalatiile de semnalizare de pe diferite drumuri/ orice aplicatie care depaseste înaltimea medie a unei persoane.
Oferind un nivel maxim de siguranta, modelul H18SX este în conformitate cu cele mai recente norme de lucru în ceea ce privesc atât standardele europene (CE, EN 280) precum si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS.).

Modelul H18SX prezinta numeroase avantaje:

* Operare usoara si confort pentru utilizatori: dispozitive de control proportionale pentru miscari foarte line.
* Controlul încarcaturii din platforma
* Un design ergonomic si spatios al platformei datorita extensiei duble
* Usor de transportat datorita dimensiunilor compacte
* Productivitate mare
* Performante exceptionale în conditii de teren accidentat, având o garda la sol de 27 cm
* Manevrabilitate excelenta datorita razei înguste de întoarcere
* Tractiunea integrala cu blocare hidraulica a diferentialului a contribuit la îmbunatatirea tractiunii în conditii de teren accidentat.
* Design robust, fiabil si usor de întretinut.

Compact 14 - nacela foarfeca electrica

Depozitele tind sa aiba înaltimi din ce în ce mai mari datorita costurilor de depozitare si lipsei de spatiu. A aparut o cerere în crestere pentru utilaje care pot fi folosite în interior pentru lucrul cu sistemele de rafturi pentru inventare si pentru întretinerea cladirilor.
Cu Compact 14, Haulotte Group devine prima companie care produce nacele foarfeca electrice compacte cu înaltime de lucru de pâna la 14 m.
Prin cresterea înaltimii de lucru a unei nacele foarfeca electrica aceasta beneficiaza de mai multe posibilitati de închiriere deoarece Compact 14 poate ajunge la acoperisurile înalte.
Compact 14 îndeplineste sarcinile de lucru mult mai rapid, deoarece se poate deplasa la înaltimea maxima nu este nevoie ca nacela sa fie retractata pentru a se deplasa de la de la un punct la altul. Datorita nivelului redus de greutate, doar 3.170 kg, nivelul de consum este redus în timpul operatiunilor de transport.
Haulotte Group este recunoscut pentru echipamentele "prietenoase" cu utilizatorul.
Astfel si modelul Compact 14 este foarte confortabil datorita miscarilor progresive si sistemului de directie care permite o deplasare foarte lina.
Producatorul francez dezvolta  echipamentele având întotdeauna în vedere siguranta utilizatorului.
Modelul Compact 14 permite un grad de înclinare de 23% si o capacitate de încarcare de 350 kg ( 3 persoane). În plus este foarte usor de întretinut si de transportat.
Întretinerea este facilitata si de accesul la baterii prin intermediul unei tavi glisante.
În plus, încarcatorul pentru baterii se opreste automat. Sistemul de auto-diagnoza usureaza întretinerea si reduce timpii morti.
Anul XIII, nr. 146, apr 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
 

PARTENERI