Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Platforme aeriene

Haulotte Group - pentru orice aplicatie!

18.01.2011
Ema Stancu; Dan Vasile
 Haulotte Group - pentru orice aplicatie!
Dupa 120 de ani de inovatie si transpunerea īn practica a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume cu greutate īn domeniul echipamentelor pentru ridicat materiale si oameni. Modelele sunt proiectate, dezvoltate si fabricate īn totalitate de catre Haulotte, pentru a veni īn īntāmpinarea dorintelor clientilor.
Īnnoirea permanenta a gamei, cresterea īnaltimii de lucru, a capacitatii de ridicare, gasirea a noi modalitati de acces īn cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrarilor si o siguranta deosebite reprezinta caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte. Platformele CDP ACCESS sunt extrem de eficiente, optimizānd timpii de lucru, beneficiind de o calitate deosebita si de un service eficient.
HA 32 PX, brat articulat pentru teren accidentat
Bratul articulat HA 32 PX poate fi folosit pentru o gama variata de aplicatii: santiere de constructii, constructii de nave si īn industria portuara, chimie, petrochimie, industria aeronautica, etc. Proiectat pentru a lucra īn aplicatii cu īnaltimi de lucru de pāna la 32 m, HA32PX ofera numeroase avantaje.
Datorita razei de actiune impresionante care ajunge pāna la 21,3 m noul model HA 32 PX poate acoperi o suprafata de lucru vasta si ofera utilizatorului posibilitatea de a ocoli obstacolele cu foarte mare usurinta.

Cele patru roti motoare si directoare, o garda la sol de 37 cm, doua axe extinse precum si sistemul de blocare a diferentialului confera performante exceptionale pe terenuri accidentate, cu un grad maxim de īnclinare de 45%. Axa oscilanta ofera mai mult confort pentru operator si permite un acces facil īn cele mai īnguste spatii. Noua platforma produsa de Haulotte ofera miscari usoare, simultane si proportionale. Pentru a īmbunatati permanent confortul operatorului, HA 32 PX este dotat cu un sistem hidraulic īmbunatatit. Miscarile sunt mai usoare si mai flexibile datorita temporizarii.
O raza de rotatie continua de 360°, miscarea bratului oscilant si rotatia platformei de 180° ofera un grad sporit de manevrabilitate indiferent de mediul de lucru.
Controlul greutatii din platforma precum si axele extinse confera o utilizare mai buna si mai sigura.
Īnaltimea de umplere a rezervorului de combustibil de 1,7 m si suportul rotativ al motorului fac īntretinerea usoara. Aceste avantaje ofera conditii de lucru mai bune pentru utilizator si o productivitate mai mare. Aceste platforme pot fi de asemenea echipate cu un motor dual gaze/combustibil General Motors si cu un generator 3,3 kW ca unealta de putere.
Oferind o siguranta maxima, platforma HA 32 PX raspunde celor mai recente standarde europene si internationale. 

H18SX - nacela foarfeca pentru teren accidentat

Platforma tip foarfeca H18SX este perfect adaptata conditiilor de teren accidentat si este ideala pentru īntretinere si repararea exterioara a constructiilor, lucrari generale de constructii, acoperisuri si instalatii de armaturi, reparatie si īnlocuire, lucrari la instalatiile de īncalzire si aer conditionat sau la instalatiile de semnalizare de pe diferite drumuri/ orice aplicatie care depaseste īnaltimea medie a unei persoane.
Oferind un nivel maxim de siguranta, modelul H18SX este īn conformitate cu cele mai recente norme de lucru īn ceea ce privesc atāt standardele europene (CE, EN 280) precum si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS.).

Modelul H18SX prezinta numeroase avantaje:

* Operare usoara si confort pentru utilizatori: dispozitive de control proportionale pentru miscari foarte line.
* Controlul īncarcaturii din platforma
* Un design ergonomic si spatios al platformei datorita extensiei duble
* Usor de transportat datorita dimensiunilor compacte
* Productivitate mare
* Performante exceptionale īn conditii de teren accidentat, avānd o garda la sol de 27 cm
* Manevrabilitate excelenta datorita razei īnguste de īntoarcere
* Tractiunea integrala cu blocare hidraulica a diferentialului a contribuit la īmbunatatirea tractiunii īn conditii de teren accidentat.
* Design robust, fiabil si usor de īntretinut.

Compact 14 - nacela foarfeca electrica

Depozitele tind sa aiba īnaltimi din ce īn ce mai mari datorita costurilor de depozitare si lipsei de spatiu. A aparut o cerere īn crestere pentru utilaje care pot fi folosite īn interior pentru lucrul cu sistemele de rafturi pentru inventare si pentru īntretinerea cladirilor.
Cu Compact 14, Haulotte Group devine prima companie care produce nacele foarfeca electrice compacte cu īnaltime de lucru de pāna la 14 m.
Prin cresterea īnaltimii de lucru a unei nacele foarfeca electrica aceasta beneficiaza de mai multe posibilitati de īnchiriere deoarece Compact 14 poate ajunge la acoperisurile īnalte.
Compact 14 īndeplineste sarcinile de lucru mult mai rapid, deoarece se poate deplasa la īnaltimea maxima nu este nevoie ca nacela sa fie retractata pentru a se deplasa de la de la un punct la altul. Datorita nivelului redus de greutate, doar 3.170 kg, nivelul de consum este redus īn timpul operatiunilor de transport.
Haulotte Group este recunoscut pentru echipamentele "prietenoase" cu utilizatorul.
Astfel si modelul Compact 14 este foarte confortabil datorita miscarilor progresive si sistemului de directie care permite o deplasare foarte lina.
Producatorul francez dezvolta  echipamentele avānd īntotdeauna īn vedere siguranta utilizatorului.
Modelul Compact 14 permite un grad de īnclinare de 23% si o capacitate de īncarcare de 350 kg ( 3 persoane). Īn plus este foarte usor de īntretinut si de transportat.
Īntretinerea este facilitata si de accesul la baterii prin intermediul unei tavi glisante.
Īn plus, īncarcatorul pentru baterii se opreste automat. Sistemul de auto-diagnoza usureaza īntretinerea si reduce timpii morti.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI