Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Finlay - concasoare cu con

Inovatie, fiabilitate si performanta

18.01.2011
Mariana Patru
 Inovatie, fiabilitate si performanta
Noul concasor cu con Terex Finlay C-1550 reprezinta cea mai avansata solutie de concasare mobila pe senile pentru producerea agregatelor de īnalta calitate.
Atunci cānd forma agregatelor si capacitatea mare de productie sunt elemente vitale, Terex® Finlay C-1550 este solutia cea mai buna. Noul model Terex īncorporeaza varianta cu performante dovedite a concasorului cu con Terex® 1300 cu transmisie directa, control variabil al vitezei de concasare si sistem de descarcare.
Utilajul beneficiaza optional de un sistem inovator de pre-sortare cu o singura banda de 8x5 inch pentru īndepartarea particulelor fine, īmbunatatind astfel capacitatea statiei de concasare, flexibilitatea produsului si reducānd uzura camasii de capitonare.
Materialele rezultate īn urma procesului de pre-sortare pot fi īntrebuintate ca strat de baza pentru constructia de drumuri.

Gura de alimentare beneficiaza de un sistem de detectare a metalelor si un sistem de expulzare prin simpla apasare a unui buton, pentru a proteja conul si a reduce timpii morti alocati īndepartarii metalelor de pe banda de alimentare.
C-1550 este extrem de eficient din punct de vedere al productivitatii, beneficiaza de o rata mare de reducere a materialelor, forma excelenta a agregatelor, fiind ideal pentru aplicatii secundare si tertiare.
Camera de concasare cu performante dovedite Terex® 1300 prezinta o deschidere maxima de 1.300 mm, fanta de concasare ajustabila hidraulic, sistem de descarcare si sistem de deblocare.
Cu ajutorul transmisiei hidrostatice si a sistemului electronic de control, operatorul poate selecta una dintre cele cinci trepte de viteza pentru concasare, ceea ce optimizeaza si protejeaza functionarea camerei de concasare. Sistemul este disponibil cu o gama variata de camasi, adaptate fiecarei aplicatii, sorturi cu granulatie medie, granulatie mare, nisip grosier.

Buncarul de alimentare are o capacitate de 8 mc si are īncorporate o serie de bare pentru a reduce impactul asupra benzii de alimentare. Buncarul prezinta o banda transportoare cu viteza variabila pentru a maximiza capacitatea de productie.
 Caracteristici:
* Ajustarea hidraulica CSS cu sistem de monitorizare asigura usurinta īn operare.
* Transmisia hidrostatica cu control automat al vitezelor asigura o forma constanta a produsului finit.
* Sistemul de descarcare hidraulic cu reajustare automata protejeaza camera de concasare si reduce timpii morti.
* Sistemul de detectare a metalelor de pe banda de alimentare cu functia "auto-stop" īmpiedica metalele sa ajunga īn conul de concasare si elimina materialele contaminante din utilaj.
Terex Finlay C-1540RS: Doua masini versatile pe acelasi sasiu
Modelul C-1540 RS ofera versatilitatea unei statii de concasare si de sortare pe un singur sasiu pentru aplicatii secundare si tertiare.
C-1540RS trece materialul concasat īntr-un ciur cu dimensiunea de 3,66x1,52 m. Materialul de dimensiuni prea mari este apoi adus īn conul concasor pentru a fi concasat din nou prin intermediul unei benzi transportoare de recirculare. Materialele fine trec prin ciur si sunt depozitate cu ajutorul transportorului. O banda optionala pentru depozitarea sorturilor de marime medie poate fi montata pe utilaj.

Date tehnice

* Motor diesel cu racire cu apa Caterpillar C15 ACERT, 522 CP
* Capacitate buncar    8 mc
* Latime banda de alimentare    1.200 mm
* Camera de concasare    Terex 1300
* Diametru camera de concasare    1.300 mm
* Granulometrie medie
(dimensiune maxima 220 mm)
* Sistem de descarcare reglabil
* Latime banda principala    1.200 mm

C-1540RS
* Camera de concasare Terex® 1000
* Sistem de detectare a metalelor montat pe banda transportoare cu functie auto stop
* Motor Diesel cu racire cu apa Cat C13 Acert cu o putere de 440 CP
* Sistem de actionare hidrostatic
* Sistem electronic de control
* Viteza variabila a benzii de alimentare pentru a blocarea acesteia
* Buncar de alimentare cu capacitate de 5 mc, cu bare pentru reducerea impactului
* Sistem de descarcare reglabil pentru expulzarea metalelor de pe banda transportoare
* Granulometrie medie si o dimensiune
maxima a sorturilor de 160 mm.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI