Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 59

Caterpillar deschide o fabrica de utilaje pentru minerit în Thailanda

18.01.2011
Caterpillar deschide o fabrica de utilaje pentru minerit în Thailanda
Caterpillar si-a anuntat intentiile de a deschide o noua fabrica în Thailanda. Lucrarile vor începe în 2011 iar productia este programata sa fie lansata în anul 2012. Fabrica va produce o gama completa de dumpere si încarcatoare articulate care sunt folosite de clientii Caterpillar din toata lumea pentru aplicatiile din minerit.
Caterpillar continua sa faca investitii strategice în domeniul mineritului pentru a-si sustine clientii. Prima unitate de productie Caterpillar din Thailanda va creste capacitatea de productie a companiei pentru utilajele de minerit contribuind la îndeplinirea obiectivului companiei de a-si concentra atentia asupra nevoilor pe termen lung a clientilor de pe pietele emergente.
Fabrica de 60.000 mp va fi situata în Parcul Industrial Hemaraj Rayong din provincia Rayong si va creste nivelul actual al productiei de utilaje de minerit realizat în Australia si Brazilia pentru a raspunde cererii în continua crestere. Dupa ce fabrica din Thailanda va deveni complet operationala la capacitate maxima se estimeaza ca aici vor lucra 800 de persoane.
Dezvoltarea continua a planurilor de infrastructura în special pentru pietele mondiale în expansiune combinata cu tendintele pe termen lung de urbanizare si sporire a nivelului de trai din economiile emergente vor continua sa genereze o cerere pe termen lung de marfuri. Deschiderea acestei fabrici va ajuta de asemenea Caterpillar în consolidarea pozitiei sale de lider în industria miniera.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI