Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutati Komatsu

Mini excavatorul PC55MR-3 - mai performant, mai productiv

18.01.2011
Mini excavatorul PC55MR-3 - mai performant, mai productiv
Avānd o greutate operationala cuprinsa īntre 5.280 si 5.350 kg, noul mini excavator Komatsu PC55MR-3 lucreaza īn conditii de maxima siguranta īn spatii restrānse avānd o raza de rotire foarte mica. Astfel, operatorii pot lucra eficient si īn siguranta cu acest utilaj īn zone urbane, la lucrari stradale, la diverse proiecte de sapari santuri sau canalizari, īn curti, etc.
Ca si celelalte excavatoare Komatsu din gama MR-3, chiar daca se remarca prin dimensiuni compacte, PC55MR-3 ofera un confort de neegalat pentru operator. Cabina spatioasa a fost proiectata punāndu-se accent deosebit pe detalii, confort si siguranta pentru un mediu de lucru optim. Cabina este dotata īn standard cu sisteme PPC ergonomice performante, iar optional se pot instala sistem de aer conditionat si sistem de ventilatie pentru confort termic optim.
Fiind disponibil īn mai multe configuratii, cu balansier scurt sau lung, cu cadru metalic sau cabina, senile din cauciuc, otel sau pentru drum asfaltat, noul mini excavator PC55MR-3 poate fi adaptat pentru a se potrivi perfect aplicatiilor specifice de efectuat.
Motorul Komatsu 4D88E-6 al noului mini excavator īndeplineste standardele stricte de emisii de noxe StageIIIA ale Comunitatii Europene.

Sistemul hidraulic performant CLSS al PC55MR-3 asigura performante de top si control excelent si īn conditiile operatiunilor complexe, facānd ca acest mini excavator sa fie foarte productiv si usor de operat. Pentru īmbunatatirea confortului īn lucru, operatorul poate avea la dispozitie, optional, dispozitive care la simpla atingere a unui buton asigura control asupra liniei hidraulice auxiliare - versatilitatea si controlul optim garantānd  precizie maxima cu minim de efort īn activitati cu diferite atasamente. Debitul de ulei pentru echipamentul auxiliar poate fi ajustat direct din cabina, prin monitorul de control al functiilor utilajului. De asemenea, optional, pentru a scadea si mai mult nivelul de zgomot si pentru mai multa economie de combustibil, turatia motorului poate fi redusa automat la minim daca manetele de control sunt lasate īn pozitie neutra pentru mai mult de cāteva secunde.

Designul noului PC55MR-3 a fost special conceput pentru o servisare facila. Toate punctele de inspectie periodica sunt foarte usor de accesat, o singura persoana putānd rabata cadrul metalic sau cabina. Datorita unor solutii tehnice exclusive, intervalele de mentenanta au fost extinse la 500 de ore, inclusiv pentru operatiile cele mai curente. 
Sistemul Komtrax, de monitorizare prin satelit a utilajelor Komatsu este īn standard la noul PC55MR-3. Informatiile despre utilaj sunt foarte usor accesibile prin internet. Proprietarii sau managerii pot monitoriza locatia utilajului, performantele acestuia si cerintele de servisare, pentru un management excelent al īntregii activitati.

Date tehnice PC55MR-3
* Putere neta @ 2.000 rpm    38,2 CP/28,5 kW
* Greutate operationala    5.280 -5.350 kg
* Capacitate cupa    0,07-0,175 mc
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI