Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
PreSamoter 2011

Ammann - expansiune catre pietele emergente

17.02.2011
Ema Stancu
 Ammann - expansiune catre pietele emergente
Semne bune se arata pentru grupul elvetian Ammann, care se pare ca iese din criza globala mai puternic ca niciodata. Investitiile în extinderea catre noi piete, completarea portofoliului de produse, consolidarea imaginii prin promovarea brandului si serviciile exceptionale orientate catre client au facut din Ammann un furnizor de echipamente pentru constructii si drumuri recunoscut la nivel mondial.
Compania acorda o atentie deosebita produselor ecologice, sigure si practice. Ammann îmbunatateste în mod constant eficienta consumului energetic a echipamentelor si fabricilor sale în interesul clientilor sai globali.

Noile variante de statii si cele mai recente inovatii din gama de echipamente de compactare se vor afla în prim-planul expozitiilor Samoter si Conexpo 2011. Ammann va expune o serie de echipamente si statii de asfalt la expozitia Samoter care va avea loc între 2 si 6 martie. În centrul atentiei va fi statia mobila de asfalt BlackMove II care stabileste noi standarde în ceea ce priveste productivitatea si rapiditatea cu care poate fi relocata.  Modelele de finisoare de asfalt vor fi de asemenea un punct principal de atractie la standul de 1.350 mp din Verona.
Ammann va defasura un amplu proces de promovare pe continentul american  prin participarea la expozitia internationala Conexpo 2011.
Standul, care va ocupa o suprafata de 1.600 mp se va axa în principal pe prezentarea echipamentelor de compactare deja cunoscute, 2011 fiind anul aniversarii cu numarul 100 de la momentul în care Ammann a produs primul echipament pentru compactare.

Cerere mare pentru statiile de asfalt cu flux continuu 

Ammann va exploata la maxim pozitia sa de principal producator de statii de asfalt si reputatia sa excelenta pentru a-si extinde prezenta pe piata la nivel mondial. Noi filiale au fost înfiintate în Africa, Australia si Kazakhstan. Pietele din America de Sud si Asia Centrala vor fi de asemenea dezvoltate precum si prezenta companiei pe pietele din Asia de Sud-Est si India. Toate activitatile au la baza servicii pentru clienti mai eficiente si mai intense atât la nivel global cât si local.
Ammann are o perspectiva pozitiva asupra viitorului sectorului de constructii de drumuri, iar cererea de modele noi, mai compacte si statii de asfalt cu flux continuu este în continua crestere în special pe pietele emergente. Asfaltul la temperaturi reduse si adaosul din ce în ce mai mare de asfalt recuperat vor deveni o alternativa economica si ecologica pentru sistemul conventional de productie de asfalt, iar Ammann este un pionier în acest domeniu.

BlackMove II

BlackMove II stabileste noi standarde în ceea ce priveste productivitatea si rapiditatea cu care poate fi relocata. Statia de asfalt completa consta în sase trailere mobile pre-asamblate si cu cablajele deja instalate. Toate interfetele au sistem de conexiune rapida, ceea ce determina reducerea la minim a activitatilor de asamblare de pe santier.
BlackMove II este disponibil în patru variante de productivitate: 160, 200, 240 si 320 tone/ora. Designul include de asemenea diferite extensii precum guri de alimentare cu asfalt rece recuperat, fibre si amplificatori care pot fi adaugati în orice moment.
Anul XIII, nr. 151, sep 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018
 


 
 

PARTENERI