Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
PreSamoter 2011

Noutati New Holland

17.02.2011
 Noutati New Holland
New Holland Construction va prezenta īn cadrul expozitiei Samoter de la Verona, solutiile sale pentru īndeplinirea standardul Tier IV Interim prin lansarea primelor modele cu tehnologie SCR.
Expozitia de la Verona va constitui de asemenea un bun prilej pentru lansarea noii sale game de īncarcatoare pe pneuri si excavatoare pe senile dotate cu noua tehnologie Tier IV  Interim, care ofera un nivel crescut al productivitatii si o economie substantiala de combustibil. New Holland Construction va introduce si o serie de noi caracteristici pentru buldoexcavatoarele sale si īsi va prezenta oferta de produse pentru cariere, constructia de drumuri, instalatii/canalizari/cablaje si cladiri.

Noul excavator pe senile E305C si cele doua modele de īncarcatoare pe pneuri, W170C
si W190C care vor fi expuse la stand sunt dotate cu noua tehnologie SCR New Holland (Selective Catalytic Reduction) pentru a fi īn conformitate cu standardele de emisii Tier IV Interim. Acesta este un sistem de tratare ulterioara a gazelor eliminate care anihileaza NOx cu ajutorul apei si nitrogenului care exista īn mod natural īn atmosfera printr-o reactie chimica cu AdBlue.
Odata cu introducerea tehnologiei SCR procesul de combustie este optimizat pentru o eficienta maxima, determinānd un consum mai mic de combustibil si o putere mai mare a motorului.
Excavatorul pe senile E305C este dotat cu un nou sistem hidraulic care asigura o utilizare 100% a pompei indiferent de aplicatie. La acestea se adauga noile motoare si tehnologiaSCR  care determina o crestere a productivitatii cu 10 %  si o reducere a consumului cu 10 % īn modul ECO comparativ cu modelul echivalent din seria B. Operatorii se vor putea bucura de noua cabina EVO si de caracteristicile sale exceptionale īn materie de confort si siguranta:  niveluri reduse de zgomot si vibratii, dispozitive de directionare cu joystick, vizibilitate 360o, camere pentru vizibilitate īn spate, conformitate ROPS/FOPS.

Noile īncarcatoare pe pneuri W170C si W190C sunt dotate cu motoare cu sistem de presiune īnalta common rail care ofera cele mai īnalte niveluri de putere si cuplu de torsiune din aceasta clasa. Operatorul poate selecta unul sau mai multe moduri de putere prestabilite īn functie de aplicatia īn lucru, maximizānd eficienta motorului si productivitatea. Sunt dotate de asemenea cu sistem de transmisie cu cinci viteze care poate fi blocat. Sistemul SCR contribuie de asemenea la eficienta exceptionala de consum a acestor modele facilitānd o economie de combustibil de la 9% pāna la 17% comparativ cu modelele din seria B. Noul sistem hidraulic confera un nivel īnalt al productivitatii si cicluri de lucru rapide. Cabina spatioasa ofera un acces facil si vizibilitate 360o  īmbunatatind siguranta pe santier si confortul operatorului.
Buldoexcavatoarele B115B si B11BTC beneficiaza de o serie de caracteristici noi care sporesc semnificativ eficienta de consum, confortul operatorului, productivitatea si fiabilitatea utilajelor. Noua pompa cu piston plonjor confera fluxul optim de ulei necesar reducānd consumul cu pāna la 10%. Sistemul de autonivelare cu care este dotata cupa modelului B110B ajuta la īmbunatatirea productivitatii, ca si anvelopele frontale de 20 inci care asigura aderenta la sol si stabilitate. Noul sistem de transmisie, axa frontala si axa spate de categorie grea alaturi de sincronizatoarele PowerShuttle care previn intersectarea treptelor de viteze īn momentul schimbarii, contribuie la sporirea fiabilitatii si durabilitatii.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI