Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Potain lanseaza MD 560

17.02.2011
 Potain lanseaza MD 560
Manitowoc si-a extins gama de produse Potain MD, cu modelul MD560 destinat lucrarilor de infrastructura precum diguri, poduri si alte lucrari mari de constructii.
Noua macara Potain MD 560 B este cel mai mare model din gama de macarale turn, are o productivitate de 550 mt si este disponibila īn versiunile de 25 t si  40 t. Primele macarale sunt deja la lucru ajutānd la proiectul de expansiune a terminalului de cale ferata Madrid Atoccha, cel mai mare din capitala Spaniei.
Modelul Potain MD 560 B este astfel proiectat īncāt transportul si ridicarea se realizeaza cu foarte mare usurinta. Ibergruas, dealerul Potain pentru Spania care a furnizat macaralele pentru proiectul Atoccha a fost impresionat de usurinta cu care au fost instalate utilajele. 
Cāteva inovatii īn ceea ce priveste designul fac ca ridicarea macaralei MD 560 B sa fie foarte facila. Platformele de pe bratul de contragreutate sunt aceleasi ca si cele de pe modelul MD 485 B, dar inginerii Manitowoc au reexaminat modalitatea de acces si au facut sa fie mai usoara pentru cei care o instaleaza. Barele de legatura sunt integrate īn bratul de contragreutate pentru o ridicare mai usoara si mai sigura.
Pentru asamblarea bratului oscilant utilizatorii au diferite optiuni. Fie bratul poate fi ridicat si asamblat īn aer din trei piese sau poate fi montat ca o unitate unica. Atasarea barelor de legatura de pe brat este foarte usoara folosind sistemul de gaurire Potain īn forma de para, iar asamblarea devine si mai facila cu ajutorul troliului auxiliar.
Performantele de ridicare ale acestei macarale au fost īmbunatatite, īn medie cu aproximativ 12% comparativ cu modelele precedente.
Macaraua ofera de asemenea capacitati mai mari de ridicare la īnaltime maxima si curbe de sarcina mai mari pentru majoritatea configuratiilor.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI