Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Concasare

Sandvik investeste īntr-un nou centru de dezvoltare

17.02.2011
Ema Stancu
 Sandvik investeste īntr-un nou centru de dezvoltare
Fabrica Sandvik din Svedala, Suedia are o experienta de peste 100 de ani īn productia de echipamente pentru concasat, acumulānd astfel o baza de cunostinte transmise de la o generatie de angajati la alta si constituind un mediu prielnic pentru noi investitii.
Scopul acestor investitii este de a continua dezvoltarea de operatiuni īn Svedala deoarece acesta reprezinta centrul global de productie si competenta al Sandvik Mining and Construction, rol completat de activitatile din domeniul sortarii si protectiei īmpotriva uzurii. Este de o importanta majora pentru īntregul sector de productie de concasoare Sandvik la nivel mondial ca procesele de fabricatie, dezvoltarea produselor si expertiza īn domeniul rocilor sa se desfasoare cu succes īn Svedala. Din aceasta baza Sandvik Mining and Construction va putea sa transforme si sa multiplice proceduri omogene la o scara mondiala. Deoarece o mare parte din cresterea estimata  pentru perioada urmatoare va proveni din dezvoltarea regiunilor, acolo unde proiectele mari de infrastructura si minerit genereaza o cerere mare de echipamente de concasat, este vital ca producatorul suedez sa fie capabil sa reproduca aceleasi procese pe noile piete.

Aceste procese sunt asociate cu alte prioritati comune pentru toate diviziile Sandvik MC precum: siguranta si sanatatea oamenilor, productivitatea si calitatea produselor, protectia mediului, service-ul, automatizarea, mecanizarea si monitorizarea de la distanta.
Centrul de competenta din Svedala este doar o parte din strategia Sandvik de a concentra resursele de cercetare-dezvoltare īn locatiile stabilite si care au fost astfel alese īncāt sa maximizeze beneficiile aduse clientilor si profitabilitatea companiei. Competentele deosebite īn ceea ce priveste concasarea, sortarea si procesarea rocilor ofera certitudinea ca Sandvik va fi capabila sa ofere clientilor atāt expertiza cāt si echipamente capabile sa raspunda la nevoile lor īntr-o maniera economica, tehnica si competitiva.

Investitia pentru cresterea capacitatii de productie īn fabrica de la Svedala reprezinta un pas cheie pentru īndeplinirea obiectivului Sandvik de a deveni lider mondial īn domeniul concasarii si procesarii rocilor. Noul centru de productie desfasurat pe o suprafata de 600 mp care va procesa echipamente de īnalta tehnologie va fi construit īn Svedala, la iesirea din orasul Malmö. Īn aceeasi zona, va fi īnfiintat si un centru de distributie de mangan pentru piata din Europa. Acesta va reduce costurile operationale si vor exista beneficii īn ceea ce priveste un flux mai eficient al distributiei de la turnatorie la clientul final.
Expansiunea centrului din Svedala va presupune de asemenea ca angajatii vor beneficia de acelasi spatiu de lucru, iar cresterea de personal se estimeaza ca va fi doar una marginala.

Reactiile din partea autoritatilor municipale si a rezidentilor din Svedala au fost pozitive. Comparativ cu activitatile desfasurate īn prezent care bineīnteles respecta reglementarile si acordurile de mediu, noua investitie va proteja si mai mult mediul din interiorul si din jurul fabricii Sandvik din Svedala.
Aceasta investitie va sustine strategia generala de dezvoltare a Sandvik Mining and Construction de īmbunatatire a capacitatilor de livrare combinate cu competitivitate īn materie de costuri. Actiuni similare au fost īntreprinse si īn nou-īnfiintatele centre de asamblare din China, India si Brazilia. Localizarea geografica a centrului din Svedala este de asemenea benefica pentru a putea livra pe piata extinsa din Europa echipamente de concasat de īnalta calitate.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI