Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Producerea betonului

Solutia Lintec, un succes confirmat!

17.02.2011
Cornelia Rotaru
 Solutia Lintec, un succes confirmat!
Nou-lansata gama Ecopower de la Lintec contribuie la optimizarea statiei de betoane īn baza sistemului containerizat, unic la nivel mondial, patentat de compania germana.
Lansata doar la jumatatea anului trecut, Ecopower s-a vāndut deja īn numar de 4 unitati pe piata din Romānia, toate īn zona de sud a tarii.
Ce anume face diferenta?

Costuri reduse de transport

Gratie containerelor standardizate, inspectate si certificate de catre "Germanishcer Lloyd", se obtin costuri de transport minime, precum si un timp redus de manipulare. Nu sunt necesare trailere speciale, deoarece containerele nu au gabarit depasit, nici īn dimensiuni, nici īn greutate.

Timp redus de montare/demontare

Prezenta unei macarale īn acest caz se impune pentru maximum doua zile.
Simpla asamblare a containerelor, īn conditiile īn care terenul este pregatit si sunt asigurate toate utilitatile necesare, dureaza numai 12 ore, statia fiind gata de functionare īn maxim o saptamāna si astfel, poate fi pe drept considerata mobila.

Fara fundatii de beton

Baza larga a containerelor asigura suficienta suprafata de sprijin. Astfel este asigurata stabilitate suficienta pe terenuri cu grad normal de compactare.
Prietenoase cu mediul
Statiile de beton LINTEC au emisii reduse de zgomot si praf. Caldura generata īn atmosfera īn timpul productiei este redusa datorita bunei izolari a containerelor, fapt ce īmbunatateste inclusiv randamentul.

Protectie climaterica

Toate componentele statiilor sunt protejate, containerele fiind īnchise īn exterior. Carcasele componentelor din containerele rigide asigura protectie climaterica totala precum si siguranta operatiilor de īntretinere.
Design simplu si usor
Statiile sunt un model de fabrici moderne. Pasajele de trecere sunt deja īncorporate si preinstalate īn container si, datorita unitatilor separate, elementele singulare pot fi usor interschimbate.

Preinstalare si pretestare īnainte de livrare

Toate componentele (mixer, module electronice) sunt preinstalate din fabrica, īn interiorul containerelor. Īnainte de livrare, fiecare statie de beton trece mai īntāi printr-o faza de asamblare si testare riguroasa la producator, astfel īncāt statia sa fie functionala la parametri normali imediat dupa montarea la client.
Acest concept asigura o multime de avantaje practice si economice pentru clienti. LINTEC se adreseaza nu doar utilizatorilor de statii fixe, dar si companiilor interesate de relocarea rapida si cu costuri reduse a statiei, de la un proiect la altul.

CC1500B

Date tehnice
* Capacitate    60 mc/h
* Transport    2 containere de 40' si 20'
* Flexibilitate si dimensiuni reduse prin folosirea unui spatiu minim
* Componente mecanice, electrice si pneumatice de calitate
* Paleta larga de optiuni ce pot fi integrate foarte usor

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro


Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI