Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Centrul pentru aplicatii

Solutia optima pentru fiecare client

17.02.2011
Mariana Patru
 Solutia optima pentru fiecare client
Pentru mai bine de 50 de ani, numele de FUCHS a fost sinonim cu procesul de fabricatie inovator în domeniul manipulatoarelor pentru materiale.
Cu un design specific, mereu orientat spre eficienta si productivitate, masinile TEREX-FUCHS pot fi întâlnite peste tot în lume, în centre pentru fier vechi si pentru reciclarea materialelor, în fabrici de prelucrare a lemnului, combinate siderurgice, precum si în porturi fluviale si maritime.
Gama de încarcatoare pentru manipularea materialelor produse în prezent la TEREX-FUCHS este rezultatul unor preocupari permanente de a raspunde tuturor cerintelor pietei. Totusi pentru o si mai buna adaptare la cerintele specifice ale fiecarui client, s-a dezvoltat un nou departament, denumit Centrul pentru aplicatii, unde specialisti cu multa experienta ofera solutii tehnice pentru cele mai diverse aplicatii, asa cum rezulta ele din solicitarile clientilor.
Astfel o masina standard de orice marime poate fi furnizata si într-o varianta modificata, cu un sasiu inferior mai mare, sau cu un sistem de rulare pe senile în locul celui standard pe roti.

O astfel de masina are o stabilitate marita, putând lucra de pilda cu un brat mai lung, sau cu echipamente de lucru de mai mare capacitate.
Pentru încarcarea navelor în porturi fluviale si maritime se pot aplica solutii diferite pentru îmbunatatirea regimului de lucru. Între solutiile aplicate amintim: folosirea unui brat de ridicare curbat, deplasarea pe verticala si înspre fata a cabinei si mai ales plasarea sasiului superior pe un pilon, sau dupa caz folosirea unui sasiu inferior de mai mare capacitate.
În imaginile prezentate se pot vedea: un încarcator MHL350D cu sistem de rulare pe senile si doua variante derivate din încarcatorul MHL360D, un MHL365 cu sasiu inferior marit de MHL380 si un MHL365 cu pilon, cu înaltimea de 1,4 m.
În imaginea alaturata se poate vedea o varianta a modelului MHL380D cu pilon, care având si bratul principal curbat,  asigura accesul optim în cala unor nave de mare capacitate.

Tot în porturi se pot aplica si alte solutii, precum plasarea sasiului superior si a echipamentului de lucru ale masinii TEREX-FUCHS, pe un cadru înalt, ce ruleaza pe sine si pe sub care poate trece trenul cu vagoanele din care se descarca marfa.
În cazul în care se lucreaza într-un punct fix, în port sau într-un centru de procesare a fierului vechi, de exemplu pentru alimentarea unei ghilotine si/sau prese de balotat de mare capacitate, se pot folosi variantele fixe ale încarcatoarelor TEREX-FUCHS,din seria AHL, ce  sunt actionate electric, deci mai ieftine si nepoluante.
De asemenea oricare dintre masini poate fi echipata cu tipul de graifer adecvat materialului manipulat sau cu cârlige de sarcina si foarfece hidraulice de capacitati diferite.
Pentru configurarea masinii distribuitorul autorizat
TEREX-FUCHS în România este firma TRACTOR PROIECT
COMERT Brasov.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI