Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Utilaje pentru forat

Comacchio - inovatie în stil italian

17.03.2011
Gheorghe Apostol
 Comacchio - inovatie în stil italian
Condusa de pasiune si de determinarea de a transpune ideile în realitate, producatorul italian Comacchio a acceptat provocarea si a reusit sa devina unul dintre liderii mondiali  pe piata utilajelor pentru forat de dimensiuni mici si medii. Afacerea a fost demarata în anul 1986 iar inovatia tehnologica, profesionalismul, experienta si pasiunea pentru munca au facut diferenta.
Structura companiei a crescut, de-a lungul timpului fiind create sute de utilaje si statii care opereaza în domeniul geotehnic, consolidarea solurilor, foraje pentru puturi si energie geotermala.

Un alt element distinctiv al companiei Comacchio este spiritul de echipa atât din punct de vedere profesional cât si uman.
Crearea unei echipe omogene este un instrument eficient si determinat pentru atingerea obiectivelor firmei. Cunostintele si experienta au fost asimilate în cadrul unei echipe de lucru dinamice si flexibile sporind competenta si experienta fiecarui individ în parte, consolidând astfel resursele firmei.
Experienta si inovatia permanenta furnizeaza clientilor solutii perfect adaptate nevoilor lor specifice începând cu design-ul si pâna la eficienta de operare a mijloacelor disponibile rezolvând problemele care ar putea sa apara, în mod rapid si eficient. Un alt punct forte este determinat de versatilitate care diferentiaza fiecare utilaj din gama standard.

Personalul înalt calificat, creativitatea si dezvoltarea continua constituie fundamentul pentru conceperea unui design deosebit. Toate etapele proiectelor în care compania se implica sunt urmarite pas cu pas si cu o deosebita atentie folosind sisteme de modelare si procesare 3D.
Calitatea si acuratetea sunt cerinte de baza atunci când se implementeaza un  proiect. Întregul proces începe cu o selectie riguroasa a materiilor prime, fiecare produs fiind urmarit de-a lungul întregului ciclu de productie, acordându-se atentie fiecarui detaliu. Cu ajutorul unor instrumente tehnice avansate si a unor tehnicieni foarte bine pregatiti fiecare utilaj este testat si verificat în cel mai mic detaliu creând un produs care sa fie fiabil si sigur si în conformitate cu directivele europene. Serviciul de piese de schimb se realizeaza direct si eficient datorita unui sistem organizational si de management avansat. În cadrul companiei exista un depozit mare în care fiecare piesa este organizata, catalogata si livrata de la un sistem de management computerizat. Clientii companiei beneficiaza de asemenea de o retea extinsa de servicii post vânzare caracterizata de promptitudine si profesionalism.
Linia de productie Comacchio este formata în principal din 4 tipuri de echipamente pentru foraj.

Gama MC

Aceasta este gama multifunctionala de baza pentru instalatiile de foraj hidraulice pe senile fie în varianta rigida, fie în cea articulata destinata diferitelor tipuri de lucrari specializate cum ar fi consolidarea solurilor, lucrari geotehnice, saparea de puturi de apa si energie geotermala. Gama MC include si modelele MC 100 si MC 200 , unitati de foraj modular pentru esafodaje. Unele modele create pentru anumite utilizari specifice au fost integrate ulterior gamei MC, respectiv seriile GEO si GT.
GEO Tehnic -  unitati de foraj hidraulic pe senile destinate lucrarilor geotehnice, investigarea din punct de vedere ecologic a solului si forarea.
Geo Termal - GT se identifica cu gama de unitati de foraj hidraulice pe senile pentru forajele efectuate la instalarea în subsol a sondelor geotermice.

Gama MC-T

Din aceasta gama fac parte unitati de foraj hidraulice multifunctionale instalate pe camioane si folosite în principal pentru lucrari geotehnice si pentru forarea puturilor de apa.

Gama MC-E

Aceasta este formata din unitati de foraj hidraulic instalate pe excavatoare hidraulice pe senile folosite în principal pentru lucrari de consolidare a solurilor si foraje de ancorare.

Gama MC-S

Este formata din foreze hidraulice speciale proiectate si produse pentru a raspunde unor nevoi specifice.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI