Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Automacarale

GMK6400 - tehnologii performante pe sase axe de la Grove

17.03.2011
Ema Stancu
  GMK6400 - tehnologii performante pe sase axe de la Grove
Gama de automacarale tot-teren de la Grove a fost completata înca de anul trecut cu doua noi automacarale pe sase axe GMK6300L si GMK6400, care revolutioneaza piata prin concepte si tehnologii patent Grove, destinate clientilor care doresc performante exceptionale, fiabilitate cu un consum redus de combustibil si în perfecta siguranta în lucru.
Târgul de profil CONEXPO (22 - 24 martie 2011) de anul acesta va fi gazda prezentarii Manitowoc a celor doua modele de automacarale, alaturi de alte noi echipamente de ultima generatie, care deja aduc beneficii clientilor din întreaga lume:  macaraua mobila pe pneuri RT9150E de la Grove, macaraua turn modulara MCT 88 Potain, modelul 1600 din gama macaralelor senilate Manitowoc si altele.
Prima dintre cele doua automacarale Grove pe sase axe este GMK6300L care revolutioneaza piata de automacarale cu cel mai mare brat telescopic din clasa sa de echipamente si care are o capacitate foarte buna de ridicare la înaltimi mari. Cu bratul întins la 80 m, GMK6300L ridica 12 tone.

Cel de-al doilea model de automacara propus clientilor de Grove este GMK6400 - cea mai puternica automacara pe sase axe de pe piata. GMK6400 are o capacitate maxima de 400 tone si ofera capacitati excelente de ridicare de pâna la 136 m.
Avantajele deosebite ale modelului GMK6400 fata de modelele similare existente sunt: putere foarte mare de ridicare, eficienta sporita a consumului de combustibil, versatilitate, productivitate excelenta si raza mare de lucru. În plus, GMK6400 include atasamentul Mega Wind Lift, care mareste capacitatea de ridicare prin extra suportul oferit bratului. Aceasta inovatie nu este singura care a impresionat clientii Grove. Noua automacara de la Grove foloseste un singur motor si este dotata cu sistemul hibrid de directie MegaDrive. Prin folosirea unui singur motor, se realizeaza economii de combustibil mult mai mari comparativ cu modelele de automacarale similare care folosesc doua motoare. Sistemul hibrid MegaDrive asigura o forta excelenta de tractiune la activitatile realizate cu viteze mici.
Controlul instalatiei de ridicat este asigurat de binecunoscutele sisteme patentate de Grove si anume:

ECOS - sistem care asigura operarea electronica si supervizarea întregului echipament si
EKS5 - graphic display - sistem care limiteaza momentul sarcinii macaralei.
GMK6400 este un "must have" pentru companiile de închirieri si se preteaza la o multitudine de aplicatii precum: activitati de interventie si mentenanta la obiective industriale mari (petrochimie, rafinarii), montajul centralelor în parcurile eoliene, în proiectele din infrastructura, cu precadere constructia de poduri si viaducte. În plus, GMK6400 este usor de transportat si montat.
Gama de macarale mobile si automacarale Grove dispune de echipamente de ridicat cu sarcini cuprinse între 35 si 450 t si cu lungimi de brat (cu prelungitor) de la 44 la 136 m.
Grupul Manitowoc, din care fac parte brandurile Potain si Grove, detine peste 100 de  facilitati de productie si service în 27 de tari din America si Europa. Este recunoscut ca unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de ridicat pentru industria de constructii din întreaga lume iar gama sa de macarale acopera: macarale turn si autoridicatoare Potain, automacarale si macarale cu brat telescopic Grove, senilate cu brat zabrelit Manitowoc.

Distribuitor autorizat al marcilor Potain si Grove, membre ale grupului Manitowoc în România - MARCOM RMC'94, Otopeni.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI