Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Samoter 2011

Hyundai Seria 9

17.03.2011
Mariana Patru
 Hyundai Seria 9
Hyundai Heavy Industries Europe a prezentat o gama vasta de echipamente pentru constructii, minerit si cariere, la editia din acest an a Samoter, eveniment care a marcat si lansarea ultimelor noutati din Seria 9, trei modele de excavatoare de 6 t, 8 t si 23 t a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor.
Noile excavatoare din seria 9
Seria 9 a fost creata punând interesele si confortul operatorului pe primul plan consolidând astfel pozitia Hyundai pe piata si stabilind noi standarde în domeniul tehnologiei pentru excavatoare, producatorul acordând o mare importanta performantelor, fiabilitatii si randamentului utilajelor. 
Gama Hyundai de mini-excavatoare cu greutati operationale de pâna la 5 t a fost deja extinsa odata cu lansarea modelelor din seria 9, inclusiv cu modelele de 2,7 t si 3,5 t  a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor. Gamei de dimensiune medie, de pâna la 13 t, i-au fost adaugate doua modele noi cu raza care nu depaseste perimetrul senilelor si care au o greutate de 6 t si 8 t.

Excavatoare în categoria grea si încarcatoare frontale

Hyundai si-a extins de asemenea atât gamele de excavatoare cât si cele de încarcatoare frontale din gama heavy-duty. Accentul a fost pus pe durabilitate si productivitate având în vedere ca astfel de utilaje sunt folosite pentru aplicatii dintre cele mai dificile de sapat si încarcat în medii de lucru solicitante.
Prin lansarea noilor modele de 23,5 t  a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor, versatilitatea gamei a fost îmbunatatita în special pentru aplicatiile de sapare si încarcare în zonele aglomerate, cu spatii de manevra limitate.
Odata cu aducerea pe piata a seriei 9, Hyundai a anuntat de asemenea disponibilitatea sistemului GPS de management de la distanta Hi-Mate care permite proprietarilor si operatorilor sa stie locatia exacta a utilajului în orice moment si sa obtina date operationale si de diagnosticare despre acesta.
Hi-Mate contribuie la o mai buna utilizare a utilajelor, astfel ca acestea sunt mai bine întretinute, iar costurile de operare sunt controlate.
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI