Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

SMOPYC 2011

22.03.2011
Cornelia Rotaru
 SMOPYC 2011
Cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale SMOPYC, dedicata utilajelor de constructii, minerit si pentru lucrari edilitare, se va desfasura īn Centrul Expozitional din Zaragoza īn perioada 5 - 9 aprilie 2011 si se prefigureaza a fi un eveniment de exceptie.
Promovarea internationala mult mai intensa, o politica noua de ajustare a preturilor si īmbunatatirile substantiale ale serviciilor si spatiului de expunere sunt doar cāteva dintre initiativele Comitetului Director pentru a se asigura ca SMOPYC 2011 va īnregistra un succes chiar mai mare decāt cel avut la editiile anterioare.
Cei aproximativ 600 de expozanti vor avea la dispozitie 9 pavilioane si mai mult de 100.000 mp de spatiu acoperit si 200.000 mp suprafata exterioara pentru a-si prezenta ultimele noutati īn materie de echipamente si tehnologii, dar si pentru testarea acestora. Astfel, la Zaragoza vor fi prezenti cei mai importanti producatori de utilaje si echipamente terasiere pentru constructia de drumuri, agregate, beton, manipularea materialelor si lucrul la īnaltime.

Cifrele editiei din 2008 vorbesc de la sine si evidentiaza importanta acestei expozitii. Acest eveniment are atāt o valoare strategica cāt si de crestere a vānzarilor pentru companiile expozante, deoarece reprezinta cheia de acces la pietele din Europa, America de Sud, Africa, zona Mediteraneana si Asia. Desi s-a desfasurat īn perioada de īnceput a crizei economice, editia din 2008 a obtinut cele mai bune rezultate din istoria evenimentului, cu peste 100.000 vizitatori si 2.014 expozanti din toata lumea si un spatiu de expunere de 400.000 mp, inclusiv spatiul exterior, esential pentru demonstratii cu utilaje de mare putere si capacitate, mai mult de un sfert din companiile care au expus (27,15%) comercializeaza echipamente terasiere si echipamente pentru constructia de drumuri.

Recomandarea SMOPYC 2011 - experienta si rezultate excelente

SMOPYC nu numai ca a īnregistrat cresteri record la editia din 2008, dar a avut parte de un feed-back unanim pozitiv din partea expozantilor. Mai mult de 90% si-au exprimat interesul de a participa si la editia din 2011, 85 % si-au atins obiectivele, 92% au simtit ca nivelul profesional al vizitatorilor a fost foarte ridicat iar 75% au īncheiat contracte internationale.

SMOPYC reprezinta un eveniment de importanta primara pentru cresterea competitivitatii companiilor. Īn ciuda acestei perioade dificile prin care trece sectorul constructiilor, organizatorii si-au asumat provocarea de a mentine trendul ascendent de dezvoltare care a īnceput acum 30 de ani si care a facut ca SMOPYC sa devina unul dintre primele tārguri din lume dedicate acestui sector.
Urmarind o reprezentare politica si de afaceri de nivel īnalt, Centrul Expozitional din Zaragoza va invita de asemenea reprezentanti de pe trei dintre pietele emergente strategice pentru sectorul constructiilor si al lucrarilor publice de la nivel international si anume: Africa de Nord, Asia si America de Sud.
SMPOPYC 2011 se bucura de sprijinul principalelor asociatii sectoriale. Aceste asociatii vor organiza de asemena diferite īntālniri de afaceri, conferinte si seminarii de lucru pe tot parcursul expozitiei, pāna īn prezent fiind deja confirmate 34 de astfel de evenimente.
www.smopyc.es
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI