Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

SMOPYC 2011

22.03.2011
Cornelia Rotaru
 SMOPYC 2011
Cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale SMOPYC, dedicata utilajelor de constructii, minerit si pentru lucrari edilitare, se va desfasura în Centrul Expozitional din Zaragoza în perioada 5 - 9 aprilie 2011 si se prefigureaza a fi un eveniment de exceptie.
Promovarea internationala mult mai intensa, o politica noua de ajustare a preturilor si îmbunatatirile substantiale ale serviciilor si spatiului de expunere sunt doar câteva dintre initiativele Comitetului Director pentru a se asigura ca SMOPYC 2011 va înregistra un succes chiar mai mare decât cel avut la editiile anterioare.
Cei aproximativ 600 de expozanti vor avea la dispozitie 9 pavilioane si mai mult de 100.000 mp de spatiu acoperit si 200.000 mp suprafata exterioara pentru a-si prezenta ultimele noutati în materie de echipamente si tehnologii, dar si pentru testarea acestora. Astfel, la Zaragoza vor fi prezenti cei mai importanti producatori de utilaje si echipamente terasiere pentru constructia de drumuri, agregate, beton, manipularea materialelor si lucrul la înaltime.

Cifrele editiei din 2008 vorbesc de la sine si evidentiaza importanta acestei expozitii. Acest eveniment are atât o valoare strategica cât si de crestere a vânzarilor pentru companiile expozante, deoarece reprezinta cheia de acces la pietele din Europa, America de Sud, Africa, zona Mediteraneana si Asia. Desi s-a desfasurat în perioada de început a crizei economice, editia din 2008 a obtinut cele mai bune rezultate din istoria evenimentului, cu peste 100.000 vizitatori si 2.014 expozanti din toata lumea si un spatiu de expunere de 400.000 mp, inclusiv spatiul exterior, esential pentru demonstratii cu utilaje de mare putere si capacitate, mai mult de un sfert din companiile care au expus (27,15%) comercializeaza echipamente terasiere si echipamente pentru constructia de drumuri.

Recomandarea SMOPYC 2011 - experienta si rezultate excelente

SMOPYC nu numai ca a înregistrat cresteri record la editia din 2008, dar a avut parte de un feed-back unanim pozitiv din partea expozantilor. Mai mult de 90% si-au exprimat interesul de a participa si la editia din 2011, 85 % si-au atins obiectivele, 92% au simtit ca nivelul profesional al vizitatorilor a fost foarte ridicat iar 75% au încheiat contracte internationale.

SMOPYC reprezinta un eveniment de importanta primara pentru cresterea competitivitatii companiilor. În ciuda acestei perioade dificile prin care trece sectorul constructiilor, organizatorii si-au asumat provocarea de a mentine trendul ascendent de dezvoltare care a început acum 30 de ani si care a facut ca SMOPYC sa devina unul dintre primele târguri din lume dedicate acestui sector.
Urmarind o reprezentare politica si de afaceri de nivel înalt, Centrul Expozitional din Zaragoza va invita de asemenea reprezentanti de pe trei dintre pietele emergente strategice pentru sectorul constructiilor si al lucrarilor publice de la nivel international si anume: Africa de Nord, Asia si America de Sud.
SMPOPYC 2011 se bucura de sprijinul principalelor asociatii sectoriale. Aceste asociatii vor organiza de asemena diferite întâlniri de afaceri, conferinte si seminarii de lucru pe tot parcursul expozitiei, pâna în prezent fiind deja confirmate 34 de astfel de evenimente.
www.smopyc.es
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
 

PARTENERI