Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Cedarapids

Concasoarele cu con MVP înving orice provocare

17.03.2011
Concasoarele cu con MVP înving orice provocare
Ca lider mondial în productia de echipamente de calitate pentru industria constructiei de drumuri, Terex Cedarapids defineste standardele de performanta în domeniu de 85 de ani. Astazi, Terex Cedarapids continua acest standard, oferind una dintre cele mai variate game de produse din industrie.
În industria echipamentelor de constructii, numele Cedarapids este sinonim cu produse de calitate, dovada fiind clientii din toata lumea care au încredere în Terex Cedarapids.
Domeniul agregatelor reprezinta o provocare zilnica de a reduce costurile, de a creste productivitatea, de a satisface cerintele clientilor si de a ramâne competitiv.
Ingineria avansata din concasorul MVP stabileste standardele industriei de profil, încorporând o solutie patentata Cedarapids tip rulmenti pe role si un sistem de eliberare hidropneumatic, care au revolutionat industria agregatelor.
Gama MVP include 4 modele diferite în configuratie fixa sau mobila, începând de la 200 pâna la 500 CP, putând procesa pâna la 800 t/h si fiind capabile sa manipuleze nisip sau pietris, roca împuscata sau materiale reciclate. Fiecare din aceste masini ofera o varietate de avantaje competitive, de la calitatea superioara a produsului final, la capacitati ridicate de material prelucrat si pâna la cele mai scazute costuri operationale.
Modelele MVP cu con ElJay sunt o forta dominant în domeniul concasoarelor prin compresie.

Livreaza mai mult produs+ profit tone de avantaje

În final, totul se reduce la livrarea efectiva a mai multor tone de material. Concasoarele cu con MVP nu lasa loc de disputa si se detaseaza decisiv gratie fortei de concasare, tehnologiilor inovative si fiabilitatii care a trecut testul timpului. Performanta lor asigura un cost-pe-tona scazut.

Versatilitate si valoare

Fiecare detaliu din concasorul cu con MVP a fost proiectat pentru a asigura performante superioare. MVP ofera mai multa versatilitate si mai multa valoare:
* cea mai mare capacitate neta de procesare pe ora
* capacitate de ajustare sub sarcina pentru o productie marita
* capacitatea de a produce materiale Superpave
* capacitate de operare în conditii de alimentare înecata
* capacitate de operare cu deschidere mica

MVP ridica standardele
Indiferent daca este vorba de capacitate, calitate sau rata de eficienta, concasorul cu con MVP conduce clientii la un nivel superior de performanta. Designul unic si-a demonstrat calitatile de zeci de ani si cu fiecare generatie de succes, Cedarapids a avansat si mai mult tehnologia.
Capacitatea concasoarelor a fost sporita datorita deschiderii maxime la alimentare care permite manipularea facila a corpurilor mari de material, designului avansat al camerei si al capului de lucru, ce minimizeaza blocajele si a rulmentilor cu role care asigura o capacitate superioara de încarcare.

Calitatea sporita este asigurata de unghiul capului si camerei de concasare care îmbunatatesc forma produsului obtinut, al pachetului de automatizare optional precum si de ajustarea imediata la distanta în timpul operarii pentru setarea dimensiunilor sorturilor obtinute.
Rata de eficienta sporita este un alt avantaj oferit de concasoarele MVP. Astfel controlul computerizat asigura timpi morti minimi si o mai mare capacitate de procesare, vitezele si camerele variabile cresc productia si scad cantitatea de reziduuri obtinute, iar presiunea de comprimare combinata cu o viteza optima au ca rezultat cel mai bun produs final. 
Rulmentii cu role pantentati Cedarapids îmbunatatesc transferul de putere de la motor la camera de concasare. Camera de concasare, mai lunga permite obtinerea de rezultate mai bune de retinere pe ciclu de trecere. Rulmentii cu role elimina frecarea si genereaza mai putina caldura degajata, maximizând în acelasi timp durata de viata a concasorului.

Un mecanism anti-rotire nu permite rotirea capului de con la gol, minimizând astfel uzura în exces.
Un cadru de fundatie foarte robust face fata celor mai dure aplicatii prelungind durata de viata a echipamentului.
Sistemul de eliberare hidropneumatic înlatura în siguranta materialul neconcasabil.
Procesul de împanare prin rotirea capului cu con asigura performante de concasare excelente, astfel ca de la prima trecere echipamentele MVP concaseaza o cantitate de material mai mare.
90% din energia de intrare este transmisa direct camerei de concasare. Imprimând placii de împanare o miscare excentrica, capul de con preseaza rocile în spatiul dintre învelisul exterior si camasa cuvei fixe.
Rulmentii cu role ai placii de împanare ajuta la cresterea productivitatii. Toleranta mica a acestora reduce corpurile supradimensionate la 15%-20% comparativ cu conurile cu bucse din bronz, unde procentul este de 30%.  Astfel, se permite alimentarea circuitului cu mai mult material si se reduce recircularea.
Fiecare aspect de proiectare a concasorului MVP a fost gândit pentru a garanta operare fiabila zi dupa zi.

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI