Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Cedarapids

Concasoarele cu con MVP īnving orice provocare

17.03.2011
Concasoarele cu con MVP īnving orice provocare
Ca lider mondial īn productia de echipamente de calitate pentru industria constructiei de drumuri, Terex Cedarapids defineste standardele de performanta īn domeniu de 85 de ani. Astazi, Terex Cedarapids continua acest standard, oferind una dintre cele mai variate game de produse din industrie.
Īn industria echipamentelor de constructii, numele Cedarapids este sinonim cu produse de calitate, dovada fiind clientii din toata lumea care au īncredere īn Terex Cedarapids.
Domeniul agregatelor reprezinta o provocare zilnica de a reduce costurile, de a creste productivitatea, de a satisface cerintele clientilor si de a ramāne competitiv.
Ingineria avansata din concasorul MVP stabileste standardele industriei de profil, īncorporānd o solutie patentata Cedarapids tip rulmenti pe role si un sistem de eliberare hidropneumatic, care au revolutionat industria agregatelor.
Gama MVP include 4 modele diferite īn configuratie fixa sau mobila, īncepānd de la 200 pāna la 500 CP, putānd procesa pāna la 800 t/h si fiind capabile sa manipuleze nisip sau pietris, roca īmpuscata sau materiale reciclate. Fiecare din aceste masini ofera o varietate de avantaje competitive, de la calitatea superioara a produsului final, la capacitati ridicate de material prelucrat si pāna la cele mai scazute costuri operationale.
Modelele MVP cu con ElJay sunt o forta dominant īn domeniul concasoarelor prin compresie.

Livreaza mai mult produs+ profit tone de avantaje

Īn final, totul se reduce la livrarea efectiva a mai multor tone de material. Concasoarele cu con MVP nu lasa loc de disputa si se detaseaza decisiv gratie fortei de concasare, tehnologiilor inovative si fiabilitatii care a trecut testul timpului. Performanta lor asigura un cost-pe-tona scazut.

Versatilitate si valoare

Fiecare detaliu din concasorul cu con MVP a fost proiectat pentru a asigura performante superioare. MVP ofera mai multa versatilitate si mai multa valoare:
* cea mai mare capacitate neta de procesare pe ora
* capacitate de ajustare sub sarcina pentru o productie marita
* capacitatea de a produce materiale Superpave
* capacitate de operare īn conditii de alimentare īnecata
* capacitate de operare cu deschidere mica

MVP ridica standardele
Indiferent daca este vorba de capacitate, calitate sau rata de eficienta, concasorul cu con MVP conduce clientii la un nivel superior de performanta. Designul unic si-a demonstrat calitatile de zeci de ani si cu fiecare generatie de succes, Cedarapids a avansat si mai mult tehnologia.
Capacitatea concasoarelor a fost sporita datorita deschiderii maxime la alimentare care permite manipularea facila a corpurilor mari de material, designului avansat al camerei si al capului de lucru, ce minimizeaza blocajele si a rulmentilor cu role care asigura o capacitate superioara de īncarcare.

Calitatea sporita este asigurata de unghiul capului si camerei de concasare care īmbunatatesc forma produsului obtinut, al pachetului de automatizare optional precum si de ajustarea imediata la distanta īn timpul operarii pentru setarea dimensiunilor sorturilor obtinute.
Rata de eficienta sporita este un alt avantaj oferit de concasoarele MVP. Astfel controlul computerizat asigura timpi morti minimi si o mai mare capacitate de procesare, vitezele si camerele variabile cresc productia si scad cantitatea de reziduuri obtinute, iar presiunea de comprimare combinata cu o viteza optima au ca rezultat cel mai bun produs final. 
Rulmentii cu role pantentati Cedarapids īmbunatatesc transferul de putere de la motor la camera de concasare. Camera de concasare, mai lunga permite obtinerea de rezultate mai bune de retinere pe ciclu de trecere. Rulmentii cu role elimina frecarea si genereaza mai putina caldura degajata, maximizānd īn acelasi timp durata de viata a concasorului.

Un mecanism anti-rotire nu permite rotirea capului de con la gol, minimizānd astfel uzura īn exces.
Un cadru de fundatie foarte robust face fata celor mai dure aplicatii prelungind durata de viata a echipamentului.
Sistemul de eliberare hidropneumatic īnlatura īn siguranta materialul neconcasabil.
Procesul de īmpanare prin rotirea capului cu con asigura performante de concasare excelente, astfel ca de la prima trecere echipamentele MVP concaseaza o cantitate de material mai mare.
90% din energia de intrare este transmisa direct camerei de concasare. Imprimānd placii de īmpanare o miscare excentrica, capul de con preseaza rocile īn spatiul dintre īnvelisul exterior si camasa cuvei fixe.
Rulmentii cu role ai placii de īmpanare ajuta la cresterea productivitatii. Toleranta mica a acestora reduce corpurile supradimensionate la 15%-20% comparativ cu conurile cu bucse din bronz, unde procentul este de 30%.  Astfel, se permite alimentarea circuitului cu mai mult material si se reduce recircularea.
Fiecare aspect de proiectare a concasorului MVP a fost gāndit pentru a garanta operare fiabila zi dupa zi.

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI