Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 61

Linden Comansa îsi extinde gama de macarale cu brat înclinat

17.03.2011
Linden Comansa îsi extinde gama de macarale cu brat înclinat
Producatorul de macarale turn Linden Comansa lanseaza doua noi modele de macarale cu brat înclinat care vor fi disponibile pentru vânzare pâna la sfârsitul lunii aprilie. Aceste macarale noi, LCL 310 si LCL 280 împreuna cu LCL 190 prezentat anul trecut la Bauma formeaza noua gama de macarale cu brat înclinat a companiei Linden Comansa. Aceasta va fi completata vara aceasta prin lansarea celui de-al patrulea model, LCL 165.
Design-ul si dezvoltarea întregii serii a avut la baza din nou sistemul modular Linden Comansa. De aceea majoritatea sectiunilor de brat sunt interschimbabile între diferitele macarale din serie. Sectiunile turnului nu sunt numai interschimbabile cu macaralele din aceeasi serie, dar si cu modele din alte serii de macarale turn.
Printre numeroasele avantaje ale acestei serii se remarca usurinta de ridicare si de transport. Aceste macarale au fost create cu un mecanism de ridicare în fata sub bratul oscilant si lânga cabina. Mecanismul de înclinare a bratului, cu cea de-a doua frâna de urgenta si cutia electrica pentru controlul macaralei sunt localizate pe contra-brat. Acest design unic permite reducerea greutatilor de instalare si raza de rotire a contra-bratului. Mai mult, cablurile de ridicare si de înclinare vin preinstalate din fabrica pentru a facilita instalarea mai rapida a macaralei.
Fiecare dintre cele doua noi macarale vin în trei versiuni, în functie de încarcatura sa maxima: 12, 18 si 24 de tone.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI