Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cupe concasoare

MB - o singura solutie, avantaje multiple

17.03.2011
Gheorghe Apostol
MB - o singura solutie, avantaje multiple
MB S.p.A reprezinta un nume, o filozofie, o companie care a reusit sa se impuna pe piata, a demonstrat ca produsele sale sunt de īnalta calitate, sigure, versatile, durabile, inovatoare si produse 100% īn Italia.
Īn aceasta perioada, īn care piata constructiilor este īnca nesigura si instabila cupele concasoare MB reprezinta solutia potrivita pentru cei care le folosesc. Ofera o multitudine de avantaje si permit companiilor sa reduca din costuri si īn acelasi timp sa economiseasca timp si bani.
Un prim argument pentru alegerea cupelor concasoare MB este ca acestea  garanteaza utilitate practica si costuri reduse pentru depozitarea, transportul si furnizarea de material. Īn plus, aceste echipamente produse de catre compania italiana MB S.p.A reprezinta investitia tipica pentru a intensifica circuitul micro/macro economic acum si pe viitor.

Din acest motiv clientii care opteaza pentru cupele concasoare MB o fac nu numai pentru ca acestea se adapteaza perfect cerintelor de lucru, dar si pentru ca doresc sa īsi transforme flota de echipamente īntr-una performanta si sa obtina o calitate īnalta a lucrarilor, acordānd o atentie deosebita protejarii mediului īnconjurator.
De asemenea nu trebuie subestimat faptul ca procesul operational al unei cupe concasoare este extrem de simplu. Īn primul rānd, materialul poate fi dus direct īntr-o curte sau īn oricare alta locatie. Apoi materialul este preparat pentru ciclul de lucru cu ajutorul graiferelor sau a ciocanelor pneumatice. Astfel īncepe procesul de concasare a materialului brut dupa ce acesta a fost īn prealabil ales, ridicat, transportat si descarcat de aceeasi cupa si īn final maruntit la dimensiunile dorite. Materialul rezultat poate fi refolosit pentru alte lucrari din acelasi santier sau poate fi dus catre alte santiere si folosit pentru a construi curti, ramblee pentru drumuri, sisteme de drenaj sau pentru umplere acolo unde au fost efectuate diferite excavari.

Īn general pentru oricine lucreaza īn domeniul lucrarilor terasiere, cupa concasoare MB devine īn mod necesar o componenta de echipament complementara.
Avantajele oferite de cupele concasoare MB sunt numeroase: se economisesc timp, energie, resurse si se obtine astfel o reducere semnificativa a costurilor legate de īntreaga activitate de depozitare si procurare datorita usurintei cu care cupa concasoare poate fi mutata si utilitatea acesteia pe santier.
Īn topul avantajelor care sunt īntotdeauna importante este reducerea poluarii mediului, o lupta pe care MB a sustinut-o permanent alaturi de toti clientii sai (compania detine certificatul ISO 14001). O atentie deosebita ar trebui de asemenea acordata cupelor concasoare care trebuie sa concaseze materiale inerte care ulterior sunt folosite pentru a forma pavajul stabilizat pentru fundatiile drumurilor. De fapt, multe companii au ales cupa concasoare MB ca o unealta absolut necesara pentru operatiunile lor zilnice fie ca este vorba de sectorul demolarilor si cel al constructiei de drumuri care solicita ca materialul produs si reciclat sa fie refolosit.

Numerosi īntreprinzatori care au realizat ca profitul adus de cupa concasoare este comparabil, daca nu chiar mai mare decāt cel al unui concasor mobil normal.
Mai mult, impactul unei cupe concasoare este destul de diferit de cel al unui concasor fix sau mobil, mai ales atunci cānd este folosita īn centrele urbane: utilizarea unui concasor traditional devine uneori imposibila datorita dimensiunilor concasorului. Cupa concasoare pe de alta parte, folosita īn conjunctie cu un excavator poate fi folosita īn toate santierele urbane inclusiv īn cele localizate īn locuri īnguste precum si īn cele din zone de munte sau de deal.
Alegerea unei cupe concasoare de dovedeste a fi un element extrem de important pentru reducerea costurilor precum si pentru a putea desfasura operatiuni care sa nu polueze mediul: cupele concasoare sunt usor de transportat si putin costisitoare īn ceea ce priveste īntretinerea, nu necesita un operator separat īn afara de cel al excavatorului si este economisit si combustibilul necesar pentru un concasor mobil. La toate acesta se adauga impactul minim asupra mediului, datorita nivelului redus de praf si zgomot.
www.mbcrusher.com
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI