Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Premiera mondiala: noul finisor Bomag BF 800

17.03.2011
Premiera mondiala: noul finisor Bomag BF 800
La editia din acest an a expozitiei Samoter, Bomag a prezentat īn premiera mondiala noul finisor BF 800. Mentinānd designul  modelelor BF 300 si BF 600, noul BF 800 cu o greutate operationala de 20 t completeaza portofoliul curent de produse de finisare al companiei.
Finisorul de mare productivitate BF 800 este disponibil īn versiunea pe senile si īn cea pe pneuri cu tractiune totala 6x6 ca dotare standard. Īn functie de dimensiunea riglei si modul de actionare, latimea maxima de finisare variaza īntre 9 si 10 m. Noile rigle S500 (2,5-5 m) si S600 (īntre 3 si 6 m) permit utilajului sa se adapteze pāna la aproape dublul latimii de baza. Accesoriile mecanice sunt disponibile pentru latimi mai mari de finisare; acestea pot fi atasate fara clame complicate folosind sisteme glisante de cuplare rapida economisindu-se bani si timp.

Buncarul de mare capacitate si silozul lat fac ca īncarcarea sa se realizeze cu usurinta. Fluxul materialului din siloz catre rigla este lin si controlat cu precizie de o clapa frontala hidraulica, o banda de razuire proportionala, perforatoare proportionale.
Operarea acestor finisoare este foarte simpla, cele mai importante functii putānd fi accesate de pe ambele parti datorita noilor posturi pentru operatori montate lateral.
O alta caracteristica noua este sistemul Bomag de detectare a erorilor care detecteaza si indica imediat lipsa de consistenta si defectele din fluxul de material, iar operatorul poate lua masurile necesare pe loc.
Postul operatorului poate fi ajustat īn mai multe directii datorita sistemului Bomag Sideview. Īntregul post al operatorului poate fi extins īn lateral si poate plana deasupra pāna la 50 cm. Acest lucru īnseamna ca operatorul beneficiaza īn permanenta de o vizibilitate perfecta asupra silozului si asupra reperului si īn acelasi timp este protejat de conditiile neprielnice de vreme.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI