Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hanix

Fiabilitate exceptionala în productia japoneza

12.04.2011
Gheorghe Apostol
Fiabilitate exceptionala în productia japoneza
Producatorul japonez Hanix a înglobat în utilajele sale compacte si multifunctionale experienta a peste 40 de ani de cercetare si productie. Hanix produce masini multifunctionale, încarcatoare si excavatoare cu virare prin derapare, special concepute pentru a lucra în spatii restrânse. 
Excavatoarele Hanix sunt produse în Japonia beneficiind de standardele exigente ale designului si calitatii. Fiecare excavator este supus unor programe de teste riguroase care sa certifice ca vor face fata activitatilor propuse.
Calitatea productiei s-a aflat într-un proces continuu de dezvoltare prin aplicarea  unui sir de inovatii care a debutat în 1971 când NKK a inventat primul mini excavator cu cabina rotativa cu vizibilitate 360°. Cei 40 de ani activitatea de proiectare si aplicare a noilor tehnologii au condus astfel la realizarea unei masini valoroase. Echipa de ingineri proiectanti tine cont în permanenta de necesitatile utilizatorilor si de feedback-ul din piata. 

Excavatoarele Hanix au deja un renume pentru stabilitatea asigurata prin alegerea lungimii si distantei optime a senilelor, centrul de greutate coborât si o echilibrare perfecta a excavatorului. Modelele mici sunt prevazute cu un sistem hidraulic reglabil al ecartamentului senilelor. 
Azi, Hanix ofera o gama de 9 excavatoare cuprinsa între 0,8 si 7,5 tone. Miniexcavatoarele sunt utilaje care datorita dimensiunilor reduse, zgomotului redus si gradul scazut de poluare sunt tot mai utilizate în orase. 
Hanix a acordat o protectie deosebita protejarii furtunelor în articulatii si în exteriorul bratului, precum si pentru protectia cilindrilor de actionare a bratului si lamei tip buldozer. Nu au fost uitate la proiectare nici aspectele realizarii unei întretineri usoare si viteza ceruta în activitatile de service. Astfel s-a asigurat o vizibilitate perfecta a elementelor care trebuie controlate la reviziile orare si identificarea circuitelor hidraulice se realizeaza foarte usor prin marcarea furtunurilor la capete si a intrarilor si iesirilor în diverse subansamble. 

Cabina operatorului este ROPS/FOPS complet închisa si încalzita, cu vizibilitate 360° având geamuri culisante si grilaj protector în partea superioara, scaun ergonomic cu dispunerea eficienta a comenzilor în cabina, nivel mic de zgomot, oglinzi laterale si lumini. 
Bordul este prevazut cu unitate de control model display care indica temperatura lichidului de racire, nivelul motorinei, ceas orar, încarcarea acumulatorului, presiunea uleiului din motor, bujii, filtru aer, proiectoare, etc. 
Sistemul de comanda a bratului este servo-pilotat (joystick), în dreapta si stânga operatorului. Controlul, comanda pentru operare si deplasare sunt foarte precise, iar miscarile sunt continue si ferme.
Excavatoarele Hanix ofera adâncimi de excavare cuprinse între 1.500 si 4.400 mm, înaltime de descarcare de la 2.010 la 4.535 mm, forta maxima de rupere cuprinsa între 8.300 si 36.900 N. 

Avantajele excavatoarelor Hanix
Confort sporit al operatorului
Cabinele excavatoarelor Hanix sunt proiectate si executate având ca obiective siguranta, confortul, vizibilitatea si usurinta în operare. Optional cabinele pot fi prevazute cu climatizare si sistem audio.

Pivotarea laterala a bratului
Bratul de excavat poate sa se roteasca la dreapta cu 50° si la stânga cu 80° independent de rotirea cabinei. Acest lucru permite excavari lânga pereti si elimina rotirea frecventa a operatorului în timpul lucrului.

Echiparea standard cu lama de buldozer
Lama tip buldozer asigura în afara functiei de împingere sau dozare a materialelor si posibilitatea de calare sau contragreutate pe terenurile dificile.

Echiparea standard cu sistem hidraulic auxiliar
Prin acest sistem excavatoarele Hanix pot folosi în locul cupelor de excavat si taluzat si ciocane hidraulice, placi compactoare, site sortatoare, freze de asfalt sau beton, capete de frezat cilindrice, dispozitive de forat, foarfece, s.a.m.d.

Protejarea furtunelor, cilindrilor si articulatiilor
Furtunele, articulatiile si componentele importante sunt astfel dispuse si protejate pentru a fi practice  imposibila deteliorarea lor. Activitatea de service si întretinere se realizeaza cu multa usurinta pe aceste excavatoare.

Echiparea optionala cu brat lung 
Facând parte din categoria accesoriilor optionale, clientii pot dispune de brat lung sau senile din otel sau cauciuc în functie de domeniul de activitate.

Motorizarea 
Motoarele diesel care echipeaza excavatoarele
Hanix îndeplinesc normele europene antipoluante treapta a 3-a.

Brett Motors este reprezentantul oficial la Hanix în România si ofera clientilor consultanta si suport tehnic pentru a utiliza unul dintre cele 9 modele de excavatoare Hanix sau pentru a alege configuratia optima pentru fiecare activitate în parte.  
BRETT MOTORS
Sos. Alexandriei 108 
BRAGADIRU jud. ILFOV
www.brett.ro
Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
 

PARTENERI