Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hanix

Fiabilitate exceptionala īn productia japoneza

12.04.2011
Gheorghe Apostol
Fiabilitate exceptionala īn productia japoneza
Producatorul japonez Hanix a īnglobat īn utilajele sale compacte si multifunctionale experienta a peste 40 de ani de cercetare si productie. Hanix produce masini multifunctionale, īncarcatoare si excavatoare cu virare prin derapare, special concepute pentru a lucra īn spatii restrānse. 
Excavatoarele Hanix sunt produse īn Japonia beneficiind de standardele exigente ale designului si calitatii. Fiecare excavator este supus unor programe de teste riguroase care sa certifice ca vor face fata activitatilor propuse.
Calitatea productiei s-a aflat īntr-un proces continuu de dezvoltare prin aplicarea  unui sir de inovatii care a debutat īn 1971 cānd NKK a inventat primul mini excavator cu cabina rotativa cu vizibilitate 360°. Cei 40 de ani activitatea de proiectare si aplicare a noilor tehnologii au condus astfel la realizarea unei masini valoroase. Echipa de ingineri proiectanti tine cont īn permanenta de necesitatile utilizatorilor si de feedback-ul din piata. 

Excavatoarele Hanix au deja un renume pentru stabilitatea asigurata prin alegerea lungimii si distantei optime a senilelor, centrul de greutate coborāt si o echilibrare perfecta a excavatorului. Modelele mici sunt prevazute cu un sistem hidraulic reglabil al ecartamentului senilelor. 
Azi, Hanix ofera o gama de 9 excavatoare cuprinsa īntre 0,8 si 7,5 tone. Miniexcavatoarele sunt utilaje care datorita dimensiunilor reduse, zgomotului redus si gradul scazut de poluare sunt tot mai utilizate īn orase. 
Hanix a acordat o protectie deosebita protejarii furtunelor īn articulatii si īn exteriorul bratului, precum si pentru protectia cilindrilor de actionare a bratului si lamei tip buldozer. Nu au fost uitate la proiectare nici aspectele realizarii unei īntretineri usoare si viteza ceruta īn activitatile de service. Astfel s-a asigurat o vizibilitate perfecta a elementelor care trebuie controlate la reviziile orare si identificarea circuitelor hidraulice se realizeaza foarte usor prin marcarea furtunurilor la capete si a intrarilor si iesirilor īn diverse subansamble. 

Cabina operatorului este ROPS/FOPS complet īnchisa si īncalzita, cu vizibilitate 360° avānd geamuri culisante si grilaj protector īn partea superioara, scaun ergonomic cu dispunerea eficienta a comenzilor īn cabina, nivel mic de zgomot, oglinzi laterale si lumini. 
Bordul este prevazut cu unitate de control model display care indica temperatura lichidului de racire, nivelul motorinei, ceas orar, īncarcarea acumulatorului, presiunea uleiului din motor, bujii, filtru aer, proiectoare, etc. 
Sistemul de comanda a bratului este servo-pilotat (joystick), īn dreapta si stānga operatorului. Controlul, comanda pentru operare si deplasare sunt foarte precise, iar miscarile sunt continue si ferme.
Excavatoarele Hanix ofera adāncimi de excavare cuprinse īntre 1.500 si 4.400 mm, īnaltime de descarcare de la 2.010 la 4.535 mm, forta maxima de rupere cuprinsa īntre 8.300 si 36.900 N. 

Avantajele excavatoarelor Hanix
Confort sporit al operatorului
Cabinele excavatoarelor Hanix sunt proiectate si executate avānd ca obiective siguranta, confortul, vizibilitatea si usurinta īn operare. Optional cabinele pot fi prevazute cu climatizare si sistem audio.

Pivotarea laterala a bratului
Bratul de excavat poate sa se roteasca la dreapta cu 50° si la stānga cu 80° independent de rotirea cabinei. Acest lucru permite excavari lānga pereti si elimina rotirea frecventa a operatorului īn timpul lucrului.

Echiparea standard cu lama de buldozer
Lama tip buldozer asigura īn afara functiei de īmpingere sau dozare a materialelor si posibilitatea de calare sau contragreutate pe terenurile dificile.

Echiparea standard cu sistem hidraulic auxiliar
Prin acest sistem excavatoarele Hanix pot folosi īn locul cupelor de excavat si taluzat si ciocane hidraulice, placi compactoare, site sortatoare, freze de asfalt sau beton, capete de frezat cilindrice, dispozitive de forat, foarfece, s.a.m.d.

Protejarea furtunelor, cilindrilor si articulatiilor
Furtunele, articulatiile si componentele importante sunt astfel dispuse si protejate pentru a fi practice  imposibila deteliorarea lor. Activitatea de service si īntretinere se realizeaza cu multa usurinta pe aceste excavatoare.

Echiparea optionala cu brat lung 
Facānd parte din categoria accesoriilor optionale, clientii pot dispune de brat lung sau senile din otel sau cauciuc īn functie de domeniul de activitate.

Motorizarea 
Motoarele diesel care echipeaza excavatoarele
Hanix īndeplinesc normele europene antipoluante treapta a 3-a.

Brett Motors este reprezentantul oficial la Hanix īn Romānia si ofera clientilor consultanta si suport tehnic pentru a utiliza unul dintre cele 9 modele de excavatoare Hanix sau pentru a alege configuratia optima pentru fiecare activitate īn parte.  
BRETT MOTORS
Sos. Alexandriei 108 
BRAGADIRU jud. ILFOV
www.brett.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI