Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutati

Hitachi, versatilitate unde conteaza mai mult

12.04.2011
Ema Stancu
Hitachi, versatilitate unde conteaza mai mult
Hitachi Construction Machinery (Europe) si-a extins gama traditionala de excavatoare Zaxis prin lansarea unui nou model. Modelul ZX145W-3 cu raza scurta foloseste cele mai recente motoare si sisteme hidraulice si este ideal pentru operarea în locuri înguste, zone urbane sau rezidentiale.
Inginerii Hitachi au dezvoltat noul excavator pe pneuri special pentru clientii din Europa. La fel ca toate utilajele Zaxis-3 sistemul integrat de transmisie, varietatea caracteristicilor operationale si structura ranforsata genereaza performante mai bune, un maxim de confort si siguranta si costuri operationale reduse.

Performante mai bune
Modelul Hitachi ZX145W-3 este echipat cu un motor de noua generatie DOHC cu patru valve care este conform cu toate normele de mediu si standardele europene de emisii. Hitachi ZX145W-3 este de asemenea dotat cu un sistem HIOS II care foloseste tehnologii hidraulice revolutionare pentru controlul eficient al puterii dezvoltate de motor si reducerea consumului de combustibil. Aceasta combinatie dintre un motor extrem de puternic si un sistem hidraulic inovator determina viteze de deplasare de pâna la 38 km/h (în functie de cauciucuri).
Raza de întoarcere de numai 1,85 m devine extrem de utila în momentul operarii în spatii înguste. În plus, noul design al bratului cu doua parti determina cresterea adâncimii maxime de sapare a modelului ZX145W si micsorarea înaltimii totale comparativ cu celelalte modele din gama de excavatoare pe pneuri. Toate acestea fac ca utilajul sa fie mult mai compact, mai stabil si mai usor de transportat

Confort si siguranta
Confortul si siguranta operatorului au fost elementele principale care i-au ghidat pe inginerii Hitachi în proiectarea noului model. Cabina spatioasa este echipata cu aer conditionat, manete ergonomice care au cursa scurta pentru a reduce din oboseala operatorului. ZX145W-3 a fost echipat cu cauciucuri speciale care reduc si mai mult din vibratii si sporesc stabilitatea.
Scaunul complet ajustabil are un spatar conturat si sistem de suspensie pentru sporirea confortului operatorului atunci când lucreaza ore îndelungate. Mai mult, pozitia scaunului în cabina îi permite operatorului sa vizualizeze foarte bine santierul de lucru. Ferestrele glisante din fata si lateral faciliteaza comunicarea dintre sofer si ceilalti muncitori de pe santier atunci când acest lucru se impune.
În plus, modelul ZX145W-3 poate fi echipat optional cu suspensie hidraulica pe axa frontala. Aceasta absoarbe si mai mult vibratiile din timpul operarii furnizând mai mult confort pentru operator în timpul condusului.
Pentru mai multa siguranta, camera video din partea din spate care intra în dotarea standard permite operatorului sa verifice zona din spatele utilajului. Combinatia dintre sistemul de frânare care opreste rotile cu foarte mare precizie atunci când este actionat si axa frontala fixa permite operatorului sa se concentreze exclusiv asupra operarii utilajului în conditii de siguranta. Motorul extrem de silentios face ca acest utilaj sa fie ideal pentru operarea în zonele rezidentiale.

Costuri operationale reduse
Reducerea costurilor cu consumul de combustibil pentru excavatorul ZX145W-3 se realizeaza prin utilizarea sistemelor hidraulice avansate si tehnologiei inovatoare. Utilajul are moduri de lucru noi precum E, H/P si P care pot fi selectate în functie de necesitatile de pe santier. De exemplu, modul de lucru E poate reduce consumul de combustibil cu pâna la 16% comparativ cu modul traditional de lucru, P mentinând în acelasi timp un nivel înalt al productivitatii.
Reducerea costurilor operationale poate fi atribuita si pieselor ranforsate si extrem de durabile. Sasiul ranforsat având un design cu sectiuni încrucisate ofera cu pâna la 38 % mai multa rigiditate atunci când este comparat cu alte modele.

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI