Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 62

New Holland Construction se remarca prin productivitate si economie de combustibil

12.04.2011
New Holland Construction se remarca prin productivitate si economie de combustibil
New Holland a prezentat la expozitia Smopyc din Zaragoza cele mai recente lansari, īmbunatatiri si extinderi ale portofoliului de produse. Printre lansari se numara primele excavatoare pe senile si īncarcatoare frontale care integreaza solutiile New Holland pentru īndeplinirea standardului Tier 4 Interim. 
New Holland a lansat de asemenea proiectul Energy Saving Grand Prix care le ofera clientilor din Europa posibilitatea de a testa noile masini si de a remarca singuri performantele masinilor si economia de combustibil.

Producatorul a prezentat cāteva din primele modele de excavatoare pe senile si īncarcatoare pe pneuri dotate cu tehnologia SCR care determina atingerea standardului Tier 4 Interim. Aceasta solutie dezvoltata de FPT Industrial este un sistem de tratare ulterioara a gazelor care separa moleculele din NOx īn Nitrogen si apa printr-o reactie chimica cu un fluid diesel de evacuare (DEF) comercializat pe piata din Europa sub denumirea de AdBlue. Solutia New Holland reduce drastic consumul de combustibil si permite motorului sa faca ceea ce a fost creat sa faca respectiv, sa genereze putere. Un motor dotat cu sistemul SCR New Holland a fost prezent la stand oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a afla toate detaliile despre aceasta tehnologie.
Reprezentantul seriei C de la expozitie a fost īncarcatorul frontal W190C dotat cu o varietate de noi caracteristici care alaturi de tehnologia Tier 4 Interim genereaza sarcini utile mai mari, cicluri de lucru mai rapide si o reducere a consumului de combustibil de pāna la 10 %. W190C este echipat cu un motor de īnalta presiune common rail care ofera cel mai mare cuplu de torsiune si putere din aceasta clasa.

Excavatoarele pe senile E265 si E305 prezente de asemenea la stand au fost dotate cu un nou sistem hidraulic, complet reproiectat care garanteaza o utilizare 100 % a pompei si o crestere semnificativa a performantelor si eficientei utilajelor. Noul sistem hidraulic, alaturi de noile motoare Tier 4 Interim cu tehnologie SCR determina o crestere cu 10 % a productivitatii  si o reducere de 10% a consumului de combustibil īn modul de lucru ECO comparativ cu utilajele din seria B. Vizitatorii standului au putut de asemenea sa aprecieze confortul exceptional si elementele de siguranta ale noii cabine EVO.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI