Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Performante la superlativ

12.04.2011
Cornelia Rotaru
Performante la superlativ
Grupul francez Haulotte a devenit unul din liderii mondiali în domeniu nu numai datorita calitatii masinilor produse, ci si datorita departamentului de relatii cu clientii foarte bine organizat si capacitatii angajatilor de a raspunde prompt cerintelor clientilor. 
Cu mai mult de 120 de ani de experienta în domeniul echipamentelor de transport si manipulare a materialelor, reteaua comerciala este formata din 23 filiale care acopera mai mult de 100 de tari si ofera servicii de vânzari si service, de la finantare si pâna la întretinerea utilajelor. 

STAR6 PICKING, mast vertical cu platforma 
Creat pentru a raspunde cerintelor clientilor pentru lucrul la înaltimi de 6 m, STAR6 PICKING este potrivit în mod deosebit pentru operatiuni în locatii în care nu sunt permise zgomote sau emisii de gaze, de tipul magazinelor comerciale, a celor de tipul Cash &Carry sau depozitelor logistice si industriale.
STAR6 PICKING are la baza modelul deja existent în productia de serie, Star 6, acesta având în plus o platforma mult mai flexibila pentru aplicatii din cele mai diverse.
Noul model permite operatorului sa pozitioneze si sa mute colete, cutii mici, diferite componente pozitionate la înaltime pe rafturi, în conditii de maxim confort si siguranta. Astfel, platforma pentru preluarea materialelor cu o margine admite o greutate maxima de 90 kg. Obloanele de protectie ale platformei asigura un grad maxim de siguranta.

Platforma are o înaltime ajustabila cu patru trepte de lucru, cutia de comanda ergonomica a primit fata de modelul standard un nou joystick, iar accesul la platforma este simplu, datorita usilor batante.
Cu o înaltime de numai 1,64 m în pozitie restrânsa, STAR6 PICKING poate trece usor pe sub usile de dimensiune standard sau poate urca în lifturi, în acest caz fiind importanta si latimea sa de numai  0,76 m. Cu aceste dimensiuni de transport si datorita faptului ca are patru înaltimi preselectate de lucru, STAR6 PICKING este recomandat pentru lucrul în cele mai înguste spatii.
Datorita dispozitivelor de comanda hidraulice proportionale, toate miscarile sunt precise si în totalitate sub controlul operatorului. Raza de rotatie foarte mica permite o manevrabilitate maxima si un acces mai facil în cele mai dificile zone de lucru.
Datorita actionarii electrice modelul STAR6 PICKING beneficiaza de cele mai recente inovatii tehnologice, acestea asigurând printre altele cicluri de lucru lungi si perioade de încarcare a acumulatorilor mai scurte.

Oferind siguranta maxima, STAR6 PICKING este conform cu cele mai recente norme de lucru de la cele europene (EC, EN 280) la cele internationale (ANSI, CSA, AS...).
Gama de telehadlere "Pro"
Cu înaltimi de lucru maxime de pâna la 14 m pentru modelul HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de catre Haulotte ofera noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopica în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele doua noi echipamente completeaza gama existenta de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.
Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabila pentru cumparator. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mari pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigura cele mai bune performante posibile pentru aceasta gama. 
HTL 3614 HTL Pro si 3617 Pro

Performante maxime si versatilitate
* Zona de lucru a fost optimizata pentru a asigura cele mai bune performante, acestea reflectându-se printr-o sarcina maxima de lucru de pâna la 3,6 t pentru masinile ce au înaltimi de ridicare de 14 si respectiv 17 m,
* Versatilitatea exceptionala este asigurata prin intermediul controlului hidraulic proportional al bratului, valabil 100%,
* Functia de pastrare a orizontalitatii sasiului, oferita în dotarea standard permite echipamentului sa se adapteze la conditiile de lucru de santier.
Putere si precizie optimizate
* Transmisia hidrostatica standard este cuplata la un motor Deutz de 93 CP pentru a asigura deplasarea cu putere si precizie maxima. Acest tip de transmisie permite o manipulare precisa atât în modul de lucru "rapid" cât si în cel "încet", în functie de comenzile impuse de operator.
* Controlul miscarilor bratului si accesoriilor de lucru se poate face simultan si proportional, datorita tehnologiei originale "Flowsharing", care este deja utilizata pe utilajele gamei HTL 4014 si 4017. Aceasta tehnologie permite operatorului sa efectueze  miscari multiple simultan si fara a pierde nimic din precizia de lucru.
* Unicul dispozitiv de comanda cu care este prevazuta masina are un design ergonomic, putând fi utilizat de operator cu usurinta, în conditii de confort maxim.
* Blocarea axei spate, o masura de securitate specifica acestor utilaje este inclusa în dotarea standard pe modelele HTL 3614 Pro si HTL 3617 Pro. De asemenea, noua gama "Pro" beneficiaza de noi caracteristici de siguranta, inclusiv de functia Auto cut-off care se activeaza automat daca utilajul este plasat într-o pozitie nesigura, ce îi poate afecta stabilitatea.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI