Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 62

Scania lanseaza motoare pentru viitoarele standarde de mediu

12.04.2011
Scania lanseaza motoare pentru viitoarele standarde de mediu
Scania este acum pregatita sa furnizeze camioane care sunt dotate cu motoare īn conformitate cu standardele de emisii europene (Euro 6) care vor fi implementate īncepānd cu 31 decembrie 2013. 
Aceste motoare combina o gama variata de solutii tehnice care reusesc sa reduca radical nivelul emisiilor. 
Emisiile de oxizi de nitrogen si de particule sunt reduse cu aproximativ 80% comparativ cu standardele īn vigoare īn prezent (Euro 5).
Īn dezvoltarea motoarelor Euro 6, Scania a combinat toate tehnologiile noi dezvoltate de companie īn ultimi ani: recircularea gazelor evacuate, geometrie turbo variabila, injectie cu common rail, reductie catalitica selectiva si filtrarea particulelor. La toate acestea se adauga tehnologia proprie Scania pentru motoare si managementul emisiilor care au fost de aceasta data integrate toate īntr-un singur sistem. 
Dezvoltarea noii generatii de motoare si a tehnologiei care sa fie conforma cu standardele viitoare de mediu a durat cinci ani.
Standardele Euro 6 reprezinta primul pas catre implementarea unor standarde de emisii armonizate la nivel mondial care sa includa Europa, America de Nord si Japonia ceea ce va facilita coordonarea si dezvoltarea standardelor viitoare.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI