Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 62

Scania lanseaza motoare pentru viitoarele standarde de mediu

12.04.2011
Scania lanseaza motoare pentru viitoarele standarde de mediu
Scania este acum pregatita sa furnizeze camioane care sunt dotate cu motoare în conformitate cu standardele de emisii europene (Euro 6) care vor fi implementate începând cu 31 decembrie 2013. 
Aceste motoare combina o gama variata de solutii tehnice care reusesc sa reduca radical nivelul emisiilor. 
Emisiile de oxizi de nitrogen si de particule sunt reduse cu aproximativ 80% comparativ cu standardele în vigoare în prezent (Euro 5).
În dezvoltarea motoarelor Euro 6, Scania a combinat toate tehnologiile noi dezvoltate de companie în ultimi ani: recircularea gazelor evacuate, geometrie turbo variabila, injectie cu common rail, reductie catalitica selectiva si filtrarea particulelor. La toate acestea se adauga tehnologia proprie Scania pentru motoare si managementul emisiilor care au fost de aceasta data integrate toate într-un singur sistem. 
Dezvoltarea noii generatii de motoare si a tehnologiei care sa fie conforma cu standardele viitoare de mediu a durat cinci ani.
Standardele Euro 6 reprezinta primul pas catre implementarea unor standarde de emisii armonizate la nivel mondial care sa includa Europa, America de Nord si Japonia ceea ce va facilita coordonarea si dezvoltarea standardelor viitoare.
Anul XIII, nr. 143, ian 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI