Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Premiera nationala

Noul TMC540 de la GROVE īn Romānia

12.05.2011
Ema Stancu
Noul TMC540 de la GROVE īn Romānia
Lansata īn toamna anului trecut īn Europa, automacaraua GROVE  TMC540, si-a facut debutul īn primavara acestui an si pe piata din Romānia. Prima astfel de automacara a fost livrata la īnceputul lunii aprilie companiei ELECTROCONSTRUCTIA "ELCO" S.A Bucuresti - una dintre cele mai importante societati īn domeniul constructiilor retelelor de distributie a energiei electrice.
Noua automacara va fi folosita la activitati precum: montaj echipamente energetice, montaj retele electrice de distributie, lucrari de interventii, etc. 
Īn cele cāteva zile īn care au fost facute actele necesare pentru īnregistrarea echipamentului, vestea livrarii primului astfel de model de automacara pe piata din Romānia a adus multi clienti interesati sa cunoasca īndeaproape tehnologia GROVE īncorporata īn noul echipament TMC540. Si tinānd cont de viitoarele proiecte anuntate, clientii care si-au propus reusita prin achizitia noii automacarale, s-au convins de performantele sale si au fost pe deplin īncāntati de propunerea fabricantului GROVE. Debutul  TMC540 pe piata din Romānia a fost astfel unul de bun augur, venit odata cu promisiunea de a aduce pe piata de profil calitate, mai multa performanta si eficienta maxima cānd vine vorba de costuri de īntretinere sau de protejarea mediului īnconjurator. Productia noii TMC540 s-a bazat pe ultimele inovatii tehnice, prezentānd astfel avantaje distincte precum: performante foarte bune, costuri de īntretinere mici si adaptabilitate excelenta la o gama foarte variata de lucrari. De asemenea, TMC540 poate aduce clientilor sai economii de pāna la 60% īn consumul de combustibil si pāna la 10% din costurile de īntretinere comparativ cu automacaralele tip tot-teren de aceeasi capacitate.

Noua automacara de la GROVE este considerata un real avantaj pentru clienti datorita tehnologiei simple, fiabile si foarte eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind considerata una dintre cele mai puternice si mai economice modele din clasa sa. TMC540 are o capacitate maxima de 40 t, brat din 4 tronsoane cu extindere de 31 m, masoara 12 m lungime si 2,55 m latime. Poate fi dotata cu prelungitor zabrelit extensibil de 7,9 / 13,7 m pentru a atinge o īnaltime maxima de 47 m. Autosasiul cu 4 axe tip "tridem" are o axa fata directoare si 3 axe spate, din care ultima directoare; aceasta configuratie asigura o manevrabilitate sporita fata de variantele standard 8x4 (2 axe - fata si tandem īn spate), o mai buna distributie a sarcinii si abilitati deosebite de lucru si transport pe terenuri neamenajate. Consumul mic de combustibil se datoreaza utilizarii a 2 motoare: cel de pe autosasiu pentru deplasare si cel de pe suprastructura pentru actionarea instalatiei de ridicat; acesta din urma este un motor Cummins de 110 CP, ce consuma 2-3 l/h de motorina. Masa totala si sarcinile pe osii permit deplasarea automacaralei pe drumurile publice din Romānia, īn conditiile respectarii prevederilor A.N.D., fara taxe suplimentare. 
Gama de macarale mobile si automacarale GROVE dispune de echipamente de ridicat avānd capacitati cuprinse īntre 30 si 450 t, cu lungimi de brat (cu tot cu prelungitor) de la 44 la 136 m.
"MANITOWOC Crane Group", din care fac parte brandurile POTAIN si GROVE, detine peste 100 de facilitati de productie si service īn 27 de tari din America, Europa si Asia. Este recunoscut ca unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de ridicat pentru industria de constructii din īntreaga lume, iar gama sa de macarale acopera: macarale turn modulare si autoridicatoare POTAIN, macarale cu brat telescopic GROVE, senilate cu brat zabrelit MANITOWOC. 

Distribuitor unic autorizat
al marcilor POTAIN si GROVE
īn Romānia:
MARCOM RMC'94,
Otopeni.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI