Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Concasare si sortare

Sandvik CH660 - pentru operatiuni curate si productivitate crescuta

12.05.2011
Sandvik CH660 - pentru operatiuni curate si productivitate crescuta
Munca asidua, dedicarea, experienta si onestitatea s-au dovedit a fi elementele care stau la baza succesului companiei fondate de James D. Morrissey Sr. acum peste 80 de ani, care a devenit în prezent una dintre cele mai de succes companii de constructii si furnizoare de agregate pentru constructii din Statele Unite.
Înca de la înfiintare, James D. Morrissey Inc. si cariera de piatra Eureka INC. (1954) si-au mentinut pozitiile de lideri, fiecare în sectorul sau de activitate.
De la preluarea puterii în 1981 James D. Morrissey Jr. a ghidat compania spre unele dintre cele mai importante  proiecte de constructii care au fost finalizate recent pe coasta de est a Statelor Unite. În prezent, în centrul preocuparilor se afla Cariera de piatra Eureka. Localizata în Chalfont, Pennsylvania, cariera de piatra Eureka este un furnizor important de agregate de înalta calitate si produse bituminoase în Pennsylvania si New Jersey. Operatiunile companiei se desfasoara în 8 cariere pentru roci dure, 7 statii de asfalt, 3 statii de nisip si pietris si 12 statii de beton.

Un echipament cheie folosit de Eureka este concasorul cu con Sandvik CH 660. Nu este surpinzator ca o companie de talia Eureka foloseste modelul CH660 din moment ce concasoarele cu con Sandvik au un design avansat având o capacitate mare de procesare la care se adauga dimensiunile compacte, eficienta în operare si forma excelenta a produsului finit. Cu automatizare optionala, posibilitatea de alegere între câteva camere de concasare diferite si alte caracteristici de înalta performanta, fiecare model este versatil, prietenos cu utilizatorul si extrem de productiv. 
Toate modelele din seria CH pot fi folosite pentru o gama variata de aplicatii, putând fi foarte usor adaptate la schimbarile din productie printr-o selectie adecvata a camerelor de concasare.
Modelul CH660 s-a dovedit a fi ideal pentru concasarea secundara si tertiara datorita designului compact si usor de servisat devenind astfel alegerea perfecta pentru instalatiile mobile. CH 660 este dotat cu protectie automata pentru supraîncarcare si poate fi echipat cu sistemul revolutionar Sandvik de setare automata - ASRi. Acest sistem optimizeaza eficienta concasorului cu con prin adaptarea automata a echipamentului la variatiile din alimentare. 

Prin masurare si compensare permanenta pentru a evita uzura camasii concasorului, ASRi permite utilizatorului sa foloseasca concasorul la capacitate maxima si sa programeze foarte bine înlocuirea captuselilor pentru a coincide cu datele stabilite pentru realizarea întretinerii periodice. Sistemul ASRi ajuta de asemenea la mentinerea concasorului alimentat în permanenta care determina optimizarea calitatii produsului finit.
Combinatia dintre performantele constante ale captuselilor (CLP), camerele de concasare si puterea mare a motorului confera o  capacitate foarte mare concasoarelor cu con Sandvik. Totusi, concasorul cu con Sandvik CH660 a fost supus unor îmbunatatiri extensive pentru optimizarea operarii la toate nivelurile. Aceste îmbunatatiri au acoperit întregul concasor: buncar de alimentare, carcasa superioara, cea inferioara si axa principala.

Carcasa superioara a fost ranforsata pentru a putea face fata conditiilor dificile din cariera precum si pretentiilor clientilor din domeniul mineritului. Dezvoltat prin utilizarea celor mai recente softuri, noul design reduce tensiunile. Buncarul de alimentare este fixat si are un design ranforsat din 4 piese pentru mai multa stabilitate. Carcasa inferioara are un design cu cinci brate în locul celui cu trei brate conferind axei excentrice un suport mai puternic. Utilizarea eficienta a materiilor prime si productivitatea optima sunt realizate cu ajutorul unui tub care permite fluxul liber de aer din si spre axul rotativ evitând înfundarile. Bratele elicei sunt ridicate pentru  a crea mai mult spatiu, iar materialul curge mai bine catre camera de concasare având un indicator optional al nivelului de material  disponibil pentru un control îmbunatatit al nivelului din buncarul de alimentare. Acest senzor radar cu tehnologie în banda K realizeaza în permanenta masuratori de înalta precizie facând posibila ajustarea nivelul de material cu variatii foarte mici.
Nivelul redus al vibratiilor si al poluarii fonice se datoreaza echiparii concasorului CH660 cu captuseli din polimeri usori pentru protectie împotriva uzurii si reducerea zgomotului creând un mediu de lucru mai bun si o durata de viata mai lunga. Captuselile sunt usor de instalat si de înlocuit.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI