Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Fonduri europene

Solutii complete pentru proiecte europene oferite de Bergerat Monnoyeur România

20.05.2011
Solutii complete pentru proiecte europene oferite de Bergerat Monnoyeur România
Accesarea fondurilor europene a devenit, în ultima vreme, un subiect foarte dezbatut, de obtinerea acestora depinzând dezvoltarea viitoare a României.  
Bergerat Monnoyeur, dealerul exclusiv Caterpillar în România, a lansat un program special, unic pe piata, prin care ofera solutii concrete si eficiente pentru întreprinzatorii din domeniul constructiilor care dezvolta proiecte cu finantare europeana. 
În constau aceste solutii?

Finantare si cofinantare
Prin parteneriatul cu CATŸ Financial, finantarea sau cofinantarea achizitiei de utilaje este acum mai simpla, mai eficienta si mai rapida. Împrumutul financiar se obtine chiar de la producator, doar prin girarea bunurilor care urmeaza a fi achizitionate, fara a fi solicitate garantii suplimentare si fara costuri aditionale cu evaluarea bunurilor.
Un alt avantaj important pentru beneficiar este faptul ca în momentul încasarii banilor europeni, acesta poate opta pentru a-i folosi drept capital de lucru sau pentru returnarea împrumutului, în functie de dorintele acestuia.
În plus, împrumuturile se acorda pentru toate brandurile aflate în portofoliul Bergerat Monnoyeur: Caterpillar (utilaje pentru constructii), Cat Lift Trucks (utilaje de ridicat si transportat marfuri) si Metso Minerals (utilaje si echipamente fixe si mobile de concasare si sortare)
Gama completa de utilaje
Bergerat Monnoyeur ofera gama completa de utilaje Caterpillar pentru constructii, cariere si balastiere, terasamente, drumuri, gestionarea si reciclarea deseurilor, amenajari peisagistice si aplicatii industriale. Liderul mondial Caterpillar produce utilaje recunoscute în toata lumea pentru productivitatea, durabilitatea si fiabilitatea exceptionala. 

Oferta este întregita de gama completa de echipamente fixe si mobile pentru concasare si sortare marca Metso Minerals, nr.1 mondial în domeniu.
Consultanta tehnica si financiara
Indiferent de complexitatea proiectului, reprezentantii Bergerat Monnoyeur ofera consultanta necesara pentru alegerea utilajului sau flotei de utilaje adaptate aplicatiei, pentru asigurarea unei productivitati ridicate si costuri mici de exploatare. Formulele financiare sunt flexibile, adaptate cerintelor fiecarui client în parte.
Serviciile post-vânzare complete, incluzând furnizarea de piese de origine, diagnosticarea preventiva, contractele full service si multe altele, precum si acoperirea nationala, recomanda Bergerat Monnoyeur ca partener de încredere pentru succesul oricarui proiect.
În plus, compania poate oferi asistenta personalizata care include demonstratii si teste ale utilajelor, formarea operatorilor pentru exploatarea si întretinerea utilajelor, auditul parcului de utilaje. Pentru proiectele speciale, care implica o flota mare de utilaje, Bergerat Monnoyeur poate asigura prezenta permanenta pe santier sau vizita saptamânala a unei echipe de meca-nici responsabila de mentenanta, precum si locarea unui stoc de piese de schimb la punctul de lucru al utilajelor.

Pentru mai multe informatii,
sunati la 021 202 76 00
sau accesati www.bm-cat.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI