Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Deutz

Prezenta la CTT Moscova

16.06.2011
Prezenta la CTT Moscova
CTT, cea mai importanta expozitie pentru utilaje si tehnologii în constructii, organizata la Moscova, reuneste an de an o gama extrem de variata de masini si tehnici inovatoare în constructii. Evenimentul este punctul de atractie pentru constructori si furnizorii de servicii din domeniul constructiilor din Rusia si Europa de Est si devine o platforma pentru expunerea utilajelor terasiere, utilajelor pentru fabricarea materialelor de constructii, echipamente si scule pentru constructii, utilaje pentru constructia drumurilor, dar si alte accesorii si echipamente.
Anul acesta între 31 mai si 4 iunie, cei 650 de expozanti din 23 de tari au avut la dispozitie o suprafata de 90.000 mp pentru a-si prezenta ultimele inovatii tehnologice. 
Cel mai important producator de motoare, Deutz AG nu putea lipsi de la un eveniment atât de important pentru piata din Rusia si pentru pietele din Europa de  Est. Astfel producatorul german a expus o gama larga de modele de motoare, cu puteri cuprinse între 20 si 520 kW, destinate segmentului constructiilor. 

Reprezentând noua generatie de motoare ce respecta standardele Tier 4 interim, Deutz a expus modelul TCD 3.6 L4 din gama de putere 50-90 kW. 
Modelul TCD 3,6 L4 atinge un nivel maxim al cuplului de torsiune de pâna la 480 Nm la viteze ale motorului  între 1.400 si 1.600 rpm, generând astfel un nivel de putere comparabil cu cel al unui motor de 4,5 litri, cu turbocharger Tier 3. Acest motor racit cu apa cu propulsie turbo si 4 cilindri, cu sau fara turbo-suflanta si sistem de recirculare externa a gazelor racite este echipat cu un sistem common rail de 1.600 bari. Un convertor catalitic de oxidare a particulelor  sau un DOC pentru varianta suflantei racite cu aer sunt disponibile pentru tratamentul ulterior al gazelor. Exista de asemenea optiunea DPF si sistemul DVERTź de tratare ulterioara a gazelor care nu necesita întretinere.
La evenimentul de la Moscova Deutz a prezentat si doua dintre motoarele sale clasice, care corespund standardelor de emisii Tier 3. În gama mai mica, Deutz ofera modelul TCD2011 L4, ce dezvolta puteri cuprinse între 23 si 74,9 kW. Acest motor cu patru cilindri cu racire cu aer beneficiaza de un design compact si un sistem de injectie inovator si foarte eficient. 
Pentru aplicatii care necesita puteri mai mari, portofoliul Deutz include modelul TCD 2013 L6 2V. Conceput pentru echipamentele de constructii, acest motor este disponibil în varianta cu patru sau sase cilindri si genereaza puteri cuprinse între 74,9 si 243 kW la 2.300 rpm.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI