Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

STILL - primii în intralogistica oriunde în lume!

16.06.2011
Mariana Patru
STILL - primii în intralogistica oriunde în lume!
Fondata în 1920 de catre Hans Still, compania ce avea sa îi poarte numele si-a început activitatea prin fabricarea de motoare, livrarea de echipamente si service, largindu-si permanent oferta de produse.
Astazi, STILL este unul dintre cei mai mari producatori de stivuitoare si echipamente speciale pentru tehnica de depozitare din lume. Daca în domeniul producerii de echipamente de stivuire STILL se situeaza printre cei mai mari jucatori ai pietei de profil, în domeniul intralogisticii compania se situeaza pe primul loc,  acoperind o arie extinsa cu centre de productie în Germania, Franta, Italia si Brazilia. Sintagma "primii în intralogistica" se justifica prin coordonarea fluxului de materiale si de produse cu cel de informatii, dar mai ales prin oferirea de solutii  complete pentru toate aplicatiile.
Compania STILL îsi bazeaza activitatea pe oferirea progresiva de solutii complete respectând standardele nationale si culturale. Prin programul STILL Partner Plan, compania ofera clientilor sai solutii complete, utilaje noi si second-hand, finantare, service si tot ce se refera la utilaje si la functionarea lor optima.
Parteneriatul cu STILL îi ajuta pe clienti sa beneficieze de nenumarate avantaje, precum promptitudine, disponibilitate imediata, experienta echipei si orientarea catre solutii. 
Standardele pe care se bazeaza: munca, fiabilitatea economica a produselor, fabricarea meticuloasa si acoperirea totala a suprafetelor de service reprezinta baza solida a calitatii STILL.

Producatorul german optimizeaza procesele prin automatizare, sisteme de rafturi, management de flota, trasportoare de paleti, sisteme de ghidaj prin radio, sisteme de comisionare, management al fluxului de materiale. 
Atunci când vine vorba de crearea de noi produse si servicii, sursa de inspiratie a specialistilor STILL o reprezinta clientii, astfel ca printre solutiile inovatoare se numara si pachetul Blue Q sau STILLReport. 
Blue Q este pilotul automat inteligent pentru economie si responsabilitate a mediului, care contribuie la reducerea cu 20% a costurilor cu energia electrica. Sistemul inteligent de propulsie STILL, cu componente ale tehnologiei hibride, care contribuie la un randament total mai mare si o durata de viata crescuta a utilajului. 
STILLReport este un produs premium inovator care monitorizeaza în prezent în Europa circa 17.900 de echipamente. 

Cu ajutorul aplicatiei STILLReport clientii pot afla cum sunt organizate flotele de echipamente, cum sa analizeze costurile pe categorii: întretinere, reparare, piese de schimb, daune si de asemenea cum sa optimizeze  administrarea flotelor de utilaje. 
STILLReport ajuta la buna organizare a flotei de utilaje, la analiza costurilor  în cele mai mici detalii si la planificarea strategiilor de optimizare si evolutie.
Doamna Mihaela Ianole, Key User STILLReport România declara despre aceasta noua aplicatie ca "este deosebita pentru ca ofera transparenta clientului. STILL Report este o aplicatie unica pe piata care vizeaza trei nivele: nivelul I este cel de organizare, managementul locatiei, seria si tipul utilajului, nivelul II este cel de analiza de costuri si nivelul III cel de top management, de optimizare a costurilor." 
Aplicatia se bazeaza pe o interfata simplu de utilizat cu ajutorul internet-lui si ofera, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, informatii despre pozitia echipamentelor - daca firma respectiva are mai multe locatii în tara - numarul orelor de functionare, departamentele în care sunt alocate, ce operatori le folosesc, planurile de întretinere - când a fost facuta ultima întretinere si când trebuie sa aiba loc urmatoarea, ce reparatii s-au facut si de ce au fost provocate - dar si analize de cost si posibilitati de a optimiza folosirea flotei în cazul în care, de exemplu, este nevoie de suplimentarea/reducerea flotei. În luna mai 2011 STILL România a înregistrat un numar de 1.000 de echipamente în STILLReport. 

STILL ofera o gama variata de produse care cuprinde stivuitoare electrice cu furca cu capacitati maxime portante cuprinse între 1.600 si 4.999 kg si înaltime maxima de ridicare cuprinsa între 6.688 si 7.945 mm, stivuitoare cu furca diesel si pe gaz cu capacitati portante cuprinse între 2.000 si 8.000 kg, o gama completa de utilaje pentru tehnica de depozitat de la transpaleti cu operare la mica înaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare înaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pâna la stivuitoare pentru rafturi la mare înaltime, utilaje electrice de transport si remorcare sau transpaletul electric cu operare la mica înaltime City One, un produs revolutionar pentru livrarile urbane, dar si utilaje second-hand. 
Reprezentanta STILL România asigura pentru clienti produse si servicii de calitate, respectând standardele STILL, iar existenta unui departament de service competent,cu un înalt grad de profesionalism, care sa asigure mentenanta, întretinerea si reparatia utilajelor în cel mai scurt timp este vitala pentru mentinerea unei bune relatii cu clientii. "Noi mergem pe ideea de a ajuta clientul. Clientul trebuie sa stie ca poate sa gaseasca un partener de încredere în STILL România si ne dorim o relatie deschisa cu clientii nostri.  

În acelasi timp respectam imaginea STILL si ne dorim sa avem clienti mândri de echipamentele STILL, mândri ca sunt bine întretinute" spune doamna Mihaela Ianole. 
STILL România ofera acelasi standard de calitate atât pentru servicii cat si pentru piesele de schimb. Departamentul STILL Service sta la dispozitia clientilor sai 24h prin oamenii specializati de la dispecerat si back office precum si prin inginerii de Service care dispun de ateliere mobile în toata tara, dotate cu echipamentele necesare, piese originale STILL si consumabile. 
Inginerii de Service pot diagnostica imediat piesele de care utilajele au nevoie pentru ca stivuitoarele sa fie operationale în cel mai scurt timp. 
Pentru a veni în ajutorul clientilor STILL România a lansat promotia "Transpaletul manual la pret de piese de schimb". 
"Am constatat ca reparatia unei transpalete necesita timp din partea tehnicienilor si bani foarte multi din partea clientului. Costurile cu reparatia unei transplate, cu tot ceea ce presupune: timp, manopera, deplasare, micile consumabile ajunge sa depaseasca costul unei transpalete noi. În acest caz am venit cu ideea de a le face clientilor o oferta cu costurile de reparatie si o oferta pentru o transpaleta noua, reusind în acest fel sa reînnoim parcurile clientilor. Preferam sa ajutam clientii sa cumpere un echipament nou si nu sa investeasca sume mari în echipamente vechi, neperformante."
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI