Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Ave Intermed

Anvelope pentru orice utilaj

14.07.2011
Ave Intermed SRL este distribuitor exclusiv în România al companiilor Magna Tyres (Olanda) si Marangoni (Italia) pentru anvelope industriale si OTR. Având o experienta de peste sapte ani pe piata de anvelope din România, Ave Intermed si-a creat o retea nationala de distributie si service pentru anvelope industriale (electro si motostivuitoare) si anvelope pentru utilaje din industria materialelor de constructii, OTR, noi si reconstruite la cald.
Sediul social al companiei se afla la Bucuresti, unde sunt si birourile centrale, depozitul central de anvelope si logistica necesara înlocuirii anvelopelor (presa fixa si presa mobila).

Din dorinta de a fi aproape de clientii din întreaga tara, Ave Intermed a deschis filiale la Cluj, Timisoara, Constanta si Brasov, unde detine atât depozite de anvelope cât si prese pentru demontarea/montarea anvelopelor.
Grupul Magna Tyres are sediul central în Olanda si este compus din trei companii, fiecare dintre ele fiind specializata pe o arie de productie a anvelopelor. 
Una dintre companii are ca specific de activitate productia de materii prime pentru anvelope, de peste 35 ani (componente) fiind furnizor de materii prime catre toti marii producatori de anvelope europeni (Michelin, Marangoni, Continental). O alta companie a grupului se ocupa cu productia de anvelope, având ca referinta atât dotarea primara a unor mari producatori de utilaje si echipamente cum ar fi Liebher, Terex sau Hyster cât si mari operatori care folosesc anvelopele Magna Tyres cum ar fi DPW (operatorul COTONOU) cel mai mare operator mondial de containere. Cea de-a treia companie membra a grupului, Magna Tyres International este specializata în comercializarea anvelopelor pe întreg globul.

Simbioza perfecta dintre cele trei companii ce apartin grupului Magna Tyres, face ca anvelopa MT sa aiba o calitate superioara la un pret competitiv. Anvelopele OTR Magna Tyres sunt anvelope cu constructie radiala, ceea ce le confera un plus de calitate.
Ave intermed a introdus un nou serviciu în portofoliul companiei, pentru clientii care doresc sa refoloseasca carcasele uzate, apelând la solutia Marangoni cu anvelope reconstruite la cald.
Grupul Marangoni, al doilea grup european, este producator atât de anvelope cât si de tehnologie pentru fabricarea anvelopelor. 
Astfel la Rovereto (Italia) Marangoni reconstruieste la cald carcasele clientilor oferind o anvelopa de calitate buna la preturi avantajoase.
Carcasele sunt preluate, verificate cu raze Roentgen, curatate, încarcate cu cauciuc natural, introduse într-un autoclav unde se formeaza noua anvelopa cu profilul dorit si de compozitia solicitata de catre client. Nivelul de calitate este reprezentat de faptul ca anvelopele beneficiaza de 5 ani garantie contra exfolierii.
Pe lânga anvelopele OTR Ave Intermed comercializeaza toata gama de anvelope industriale (pentru stivuitoare) Marangoni si Magna Tyres de la anvelope superelestice (pline), anvelope pneumatice, anvelope solide dintr-un singur strat si anvelope non-marking (anvelope albe).
Pentru toate anvelopele comercializate, Ave Intermed ofera calitate, consultanta, servicii de presare/depresare, garantie, stocuri asiguratoare în cele cinci depozite din tara.
Pentru completarea obiectului de activitate în domeniul stivuitoarelor si nu numai, Ave Intermed distribuie în România si baterii de tractiune Midac (Italia), redresori Atib Elettronica (Italia), echipamente laterale B&P (Italia), cabine pentru stivuitoare si utilaje DFK (Republica Ceha), transpaleti Armani (Italia).
Pentru toate aceste echipamente se asigura service si piese de schimb.
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI