Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte

Platforme tractabile articulate si telescopice

14.07.2011
Platforme tractabile articulate si telescopice
Haulotte a dezvoltat o serie speciala de platforme tractabile cu multiple utilizari de interior sau exterior. Si cum transportul platformelor reprezinta totdeauna un cost suplimentar important, īn cazul platformelor de īnaltime mare, producatorul francez a reusit sa reduca greutatea proprie a acestor mijloace de lucru la īnaltime suficient de mult pentru a putea fi tractate cu aproape orice mijloc de transport disponibil īn cadrul unei firme.

Aceste platforme sunt recomandate si pentru utilizarea publica, primariile si comunitatile locale putānd accesa īnaltimi de lucru cuprinse īntre 12 si 16 metri, pentru lucrari de interior sau īn aer liber. Din aceste motive, posibilitatile multiple de utilizare fac din aceste platforme tractabile cel mai cunoscut tip de platforma pentru comerciantii cu afaceri dezvoltate si pentru comunitatile locale. Dimensiunile compacte si greutatea redusa permit remorcarea si transportarea lor pe orice santier. Sistemul lor de ancorare si de calare permitānd lucrul pe orice tip  de suprafata denivelata. Nacelele tractabile sunt oferite atāt īn versiunea articulata cāt si īn cea telescopica.
Nacelele tractabile, model 1300 RT sunt caracterizate de o īnaltime de lucru de 13 m, o raza de actiune de 5,7 m si o greutate operationala de 1.500 kg. Nacela poate transporta doua persoane cu o greutate totala de maxim 210 kg, este dotata cu axe retractabile si un brat oscilant.
Printre avantajele unei astfel de platforme se numara stabilitatea si usurinta cu care pot fi transportate, utilizarea atāt pentru lucrarile de interior cāt si pentru cele de exterior si dispozitive de comanda perfect proportionate. Axele retractabile asigura accesul īn zonele foarte īnguste de pāna la 1,2 m. Aceste platforme beneficiaza de un design robust, fiabil si usor de īntretinut precum si de un nivel sporit al sigurantei asigurat de limitatorul de greutate al nacelei.

HA 32 PX, brat articulat pentru teren accidentat
Bratul articulat HA 32 PX poate fi folosit pentru o gama variata de aplicatii: santiere de constructii, constructii de nave si īn industria portuara, chimie, petrochimie, industria aeronautica, etc. Proiectat pentru a lucra īn aplicatii cu īnaltimi de lucru de pāna la 32 m, 

Modelul HA32PX ofera numeroase avantaje.
Datorita razei de actiune impresionante care ajunge pāna la 21,3 m noul brat articulat HA 32 PX poate acoperi o suprafata de lucru vasta si ofera utilizatorului posibilitatea de a ocoli obstacolele cu foarte mare usurinta.
Cele patru roti motoare, o garda la sol de 37 cm, doua axe extinse precum si sistemul de blocare a diferentialului confera performante exceptionale pe terenuri accidentate, cu un grad maxim de īnclinare de 45%. Axa oscilanta ofera mai mult confort pentru operator, confera o manevrabilitate mai buna si permite un acces facil īn cele mai īnguste spatii.
Noua platforma produsa de Haulotte ofera miscari usoare, simultane si proportionale. Pentru a īmbunatati permanent confortul operatorului, modelul HA 32 PX este dotat cu un sistem hidraulic īmbunatatit. Miscarile sunt mai usoare si mai flexibile datorita temporizarii. 
O raza de rotatie continua de 3600, miscarea bratului oscilant si rotatia platformei de 1800 ofera un grad sporit de manevrabilitate indiferent de mediul de lucru.
Controlul greutatii din platforma precum si axele extinse confera o utilizare mai buna si mai sigura.
Īnaltimea de umplere a rezervorului de combustibil de 1,7 m si suportul rotativ al motorului fac īntretinerea usoara. Aceste avantaje ofera conditii de lucru mai bune pentru utilizator si o productivitate mai mare.
Aceste platforme pot fi de asemenea echipate cu un motor dual gaze/combustibil General Motors si cu un generator 3,3 kW ca unealta de putere.
Oferind o siguranta maxima, platforma HA 32 PX raspunde celor mai recente standarde europene si internationale.
Anul XIII, nr. 151, sep 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018
 


 
 

PARTENERI