Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Steinexpo 2011 - utilajele pentru constructii pe catwalk

14.07.2011
Steinexpo 2011 - utilajele pentru constructii pe catwalk
Īn calitate de cea mai mare si mai importanta expozitie cu demonstratii de utilaje de cariera de pe continentul european, Steinexpo a avut premiera īntr-o cariera de piatra din Niederofleiden īn septembrie 1990. Expozitia se organizeaza o data la trei ani, iar producatorii si delalerii de echipamente pentru constructii si procesare, vehicule utilitare si vehicule grele īsi vor afisa abilitatile si performantele deosebite prin intermediul spectaculoaselor demonstratii live īn decorul impresionantei cariere de piatra. Reciclarea materialelor de constructii minerale reprezinta un alt centru de atentie. Expozitia Steinexpo este organizata de Geoplan GmbH, Iffezheim.
Anul acesta, pentru prima data īn istoria expozitiei, un moderator va fi īn actiune la demonstratia de la expozitia din cariera de piatra din Nieder-Ofleiden.
Echipamente de constructii de la 10 producatori diferiti vor intra īn actiune pe cei 22.000 mp de pusi la dispozitie pentru acest eveniment. Demonstratiile se vor desfasura la fiecare 30 minute la trei statii diferite de īncarcare la care se adauga o demonstratie practica de reīncarcare la una din statiile de īncarcare. Tot ceea ce se va īntāmpla la Steinexpo 2011 va putea fi vizionat pentru prima data pe Web TV. Īn calitate de partener oficial, Bauforum24 TV va transmite direct de la expozitie īn fiecare zi cu stiri, recenzii si informatii despre produse.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI