Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de companie

BAUER GROUP

12.08.2011
BAUER GROUP
Bauer Group este un concern international, cu sediul central īn localitatea bavareza Schrobenhausen, cotat la bursa din 2006, ce are īn componenta  mai mult de 100 de companii subsidiare, īn īntreaga lume, avānd trei directii principale de activitate: constructii fundatii speciale (BAUER Spezialtiefbau GmbH), fabricatie utilaje pentru tehnologia fundatiilor speciale  (BAUER Maschinen Group), prospectarea si exploatarea resurselor naturale (BAUER Resources GmbH)
BAUER Maschinen Group este lider de piata īn dezvoltarea si producerea de utilaje specifice tehnologiei fundatiilor speciale si exploatarii resurselor minerale. BAUER Maschinen GmbH, īn fabricile sale din Schrobenhausen, Aresing si Edelshausen, produce seria BG de utilaje de foraj rotativ pentru piloti, unitati cu graifere si cu freze pentru executia de pereti diafragma, macarale pentru fundatii speciale, vibratoare de adāncime si īntreaga gama de scule si accesorii pentru foraje.
Tot la Schrobenhausen īsi desfasoara activitatea si firma RTG Rammtechnik GmbH, producatoare a utilajelor din seria RG, specializate īn instalarea de palplanse prin intermediul unor capete hidraulice vibratoare. Pentru instalarea de palplanse si piloti metalici, din beton sau de lemn, se pot folosi si alte metode, precum cele oferite de firmele grupului, FAMBO din Suedia si PILECO din S.U.A.

Ciocanele hidraulice FAMBO se pot monta prin intermediul unui mast propriu pe bratul unui excavator, fiind actionate de la instalatia hidraulica a acestuia. Ciocanele Diesel PILECO sunt montate pe mastul unei masini de foraj BG, sau masini pentru palplanse RTG, sau sunt suspendate īn cārligul unei macarale. Energia dezvoltata de ciocanul Diesel este transferata pilotului metalic pentru īnfigerea acestuia īn sol.
KLEMM Bohrtechnik GmbH este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloti sau pentru injectii de beton la presiuni īnalte. De curānd firma KLEMM a dezvoltat si o gama de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale.

HAUSHERR System Bohrtechnik GmbH este specializata īn principal pe fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru cariere si exploatari miniere la suprafata.
PRAKLA Bohrtechnik GmbH este specializata īn fabricatia de utilaje de foraj mobile, montate pe sasiuri de camion, destinate forajelor la mare adāncime pentru executia de puturi de apa sau pentru prelevare de probe pentru studii geotehnice. De asemenea au fost dezvoltate cāteva modele pentru foraje de captare a energiei geotermale.
Firma ABS Trenchless GmbH produce masini si echipamente pentru foraje orizontale si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane: utilajele ABS executa foraje de subtraversare pentru instalarea conductelor noi de gaz sau apa si a retelelor de cabluri electrice; sistemele RBS asigura īnlocuirea rapida si sigura a vechilor conducte de gaz, apa sau canalizare, prin tragerea prin interiorul acestora a conductelor noi, fara a fi necesara decopertarea lor.
MAT Mischanlagentechnik este specializata pe dezvoltarea si productia unei game complete de instalatii si echipamente pentru preparare, amestec, injectare si denisipare a fluidelor de foraj.
Anul XII, nr. 141, nov 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI