Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Cedarapids

Echipamente cu personalitate care īnving orice provocare!

12.08.2011
Echipamente cu personalitate care īnving orice provocare!
Ca lider mondial īn productia de echipamente de calitate pentru industria constructiei de drumuri, Terex Cedarapids defineste standardele de performanta īn domeniu de 85 de ani. Astazi, Terex Cedarapids continua acest standard, oferind una dintre cele mai variate game de produse din industrie.
Īn industria echipamentelor de constructii, numele Cedarapids, sinonim cu produse de calitate a devenit un brand de īncredere pentru clientii din toata lumea.
Concasoarele  cu con MVP zdrobesc tot ce sta īn calea succesului 
Domeniul agregatelor este o provocare zilnica de a reduce costurile, de a creste productivitatea, de a satisface cerintele clientilor si de a ramāne īn acelasi timp competitiv. 

Ingineria avansata a concasoarelor MVP īncorporeaza un sistem de rulmenti cu role ElJay® si un sistem de eliberare a materialelor actionat hidropneumatic, care au revolutionat industria agregatelor.  Gama MVP include 4 modele diferite īn configuratie fixa sau mobila, cu puteri cuprinse īntre 200  si 500 CP, putānd procesa pāna la 800 t/h si fiind capabile sa manipuleze nisip sau pietris, roca īmpuscata sau materiale reciclate. 
Concasorul cu con MVP a fost proiectat pentru a asigura performante superioare de lucru. Indiferent daca este vorba de capacitate, calitate sau rata de eficienta, concasorul cu con MVP ofera un nivel superior de performanta. Fiecare aspect de proiectare al concasorului MVP a fost gāndit pentru a garanta operare fiabila zi dupa zi.
Design-ul unic al concasorului MVP si-a demonstrat calitatile de-a lungul anilor, Cedarapids avansānd din punct de vedere tehnologic cu fiecare generatie. 
Rulmentii cu role elimina frecarea si genereaza mai putina caldura maximizānd durata de viata a concasorului. 
Mecanismul anti-rotire nu permite rotirea conului īn gol, minimizānd astfel uzura īn exces,  īn timp ce  cadrul de fundatie robust face fata celor mai dure aplicatii prelungind durata de viata a echipamentului.
Contragreutatile cu posibilitate de īnlocuire sustin performanta libera de vibratii. Sistemul de eliberare hidropneumatic īnlatura īn siguranta materialul care nu poate fi concasat.

Ciururile orizontale seria LJ-TS ofera cantitate si calitate
Fie ca este vorba de agregate modelate cu precizie pentru Superpave (asfalt de generatie noua) sau pietre dimensionate mici pentru a fi utilizate īn peisagistica, clientii solicita specificatii tehnice mai stricte. Prin urmare, se impune implementarea unui sistem de control mai strict asupra proceselor. Pentru eficienta si randament maxim, se recomanda un model Terex Cederapids LJ-TS de ciur orizontal. Realizarea unei curse eliptice (ovale) duce la cresterea productiei, reducerea īncarcaturii de recirculare si generarea unui profit extra operatiunilor de lucru zilnice. Inovatorul mecanism de actionare pentru oscilatie cu forma eliptica (ovala) confera o capacitate mai mare de īncarcare si o calitate ridicata a produsului finit. Capacitatea de reglare fina a unghiului cursei, amplitudinii cāt si a vitezei ofera versatilitate īn satisfacerea conditiilor mereu schimbatoare de sortare. O alta caracteristica ce duce la performante ridicate este constructia cadrului de baza. Cadrul de baza este realizat prin īmbinari cu surub piulita de tip HuckBolt®.

Orientate catre productivitate
Mecanismul de impuls pe 3 arbori este generatorul de miscare. Acest mecanism de generare a vibratiilor cu transmisie a miscarii prin roti dintate a fost īmbunatatit pentru a avea durabilitate si fiabilitate. Pozitionarea sistemului si accesibilitatea ridicata permit reglarea usoara a cursei de la grosier la fin pentru procesul de sortare.

Pentru mai multe informatii īn legatura cu gama de echipamente Terex Cedarapids, echipa de specialisti Powertek este la dispozitiat tuturor celor interesati.
Avantajele concasoarelor MVP

Capacitate sporita
* Deschiderea maxima la alimentare permite manipularea facila a bucatilor mari de material
* Designul avansat al camerei de lucru si al capului de con minimizeaza blocajele
* Rulmentii cu role asigura capacitate superioara de īncarcare

Calitate superioara
* Unghiul capului si al camerei de concasare īmbunatatesc forma produsului obtinut
* Ajustare imediata īn timpul operarii pentru setarea dimensiunilor sorturilor obtinute
* Pachet de automatizare optional

Eficienta garantata
* Viteze si camere variabile pentru o productie marita si mai putine reziduuri
* Presiune mare de comprimare combinata cu o viteza optima pentru cel mai bun produs final
* Controlul automat asigura timpi morti minimi si o mai mare capacitate de procesare
* Rulmentii cu role patentati Cedarapids īmbunatatesc transferul de putere de la motor la camera de concasare
* Camera de concasare mai lunga cu rezultate mai bune de retinere pe ciclu de trecere

Versatilitate si valoare
* Capacitate mare de procesare a materialelor
* Capacitate de ajustare sub sarcina pentru o productie marita
* Capacitatea de a produce materiale Superpave
* Capacitate de operare īn medii de lucru dificile

Powertek Company
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI