Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Groeneveld Italia aniverseaza 25 de ani de productie

12.08.2011
Mariana Patru
Groeneveld Italia aniverseaza 25 de ani de productie
În anul în care Groeneveld Group, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme automate de întretinere, sisteme de siguranta si solutii IT pentru logistica si transporturi celebreaza 40 de ani de existenta, Groeneveld Italia S.r.l. aniverseaza 25 de ani de la data la care primele echipamente au parasit linia de productie.
Sistemele Groeneveld au fost produse în Italia înca din 1980, dar o noua unitate de productie a fost inaugurata în nordul Italiei în 1986. Fiind echipata cu tehnologie de ultima generatie, un department de cercetare si dezvoltare inovator si personal dedicat, majoritatea produselor Groeneveld si GreenCat sunt fabricate aici. 
Groeneveld produce si furnizeaza o gama vasta de sisteme automate de ungere, sistemul de management al uleiului OilMaster, sisteme de siguranta GreenSight, limitatoare de viteza si computerele de bord GreenCat. 
Cu un portofoliu care cuprinde nu mai putin de 2.500 de produse diferite si kituri, varietatea produselor fabricantului olandez este la fel de mare ca si gama aplicatiilor. 
Groeneveld Italia este responsabila direct pentru livrarea tuturor produselor catre companiile subisidiare ale grupului, importatorilor independenti si producatorilor de top de piese originale, printre care se numara  Volvo, Caterpillar, Mercedes, EvoBus, DAF, MAN, VDL, Komatsu, Liebherr, Bell, JCB si alti producatori importanti de camioane, autobuze si utilaje terasiere.    

Ghidându-se dupa principiul ca cel mai bun produs pe care o companie îl poate oferi clientilor sai este cel conceput, dezvoltat si produs de acea companie, Groeneveld a investit în propriile centre de cercetare si dezvoltare în Olanda, Italia si Israel, dar si în fabricile proprii. Senzorii si software-ul pentru sistemele de siguranta GreenSight sunt produse la fabrica din Israel, în timp ce toate celelalte sisteme sunt produse la moderna fabrica din nordul Italiei, regiunea Cassago Brianza. Nordul Italiei este de altfel o regiune cunoscuta pentru numerosii furnizori de materii prime si subansamble necesare pentru producerea sistemelor Groeneveld.
Groeneveld Italia S.r.l.
Fabrica din Italia acopera o suprafata de 14.500 mp, dintre care 7.000 mp sunt reprezentati de cladiri, iar 5.600 mp de aria de productie. Unitatea include o cladire moderna de birouri, care gazduieste si departamentul de Dezvoltare a noilor produse. 
În plus, Groeneveld Italia adaposteste si depozitul central care formeaza centrul logistic principal al producatorului olandez, de unde se realizeaza distributia catre centrele regionale din Olanda, Franta, America de Nord, Australia si catre producatorii de piese si ansambluri originale.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI