Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de firma

Romlift-Serv

12.08.2011
Romlift-Serv
Societatea Romlift-Serv SRL a luat fiinta în luna decembrie 2002 ca persoana juridica româna cu capital strain mixt (ungar si austriac). Obiectul principal de activitate este comercializarea si închirierea utilajelor de ridicat si manipulat pentru constructii, precum si utilaje destinate agriculturii.
Sediul central al firmei este localizat în orasul Odorheiu Secuiesc, aproape de centrul tarii, din acest punct service-urile mobile si personalul specializat putând ajunge în maximum 24 de ore în orice zona a României. Având un numar important de utilaje în parcul logistic la Ploiesti, o alta flota în regiunea Iasi, respectiv la Debrecen si un depozit în zona Timisoara, în apropierea granitei, deservirea clientilor se poate realiza prompt si flexibil.

Societatea detine un parc impresionant de utilaje destinate închirierii: platforme, nacele si telehandlere cu brat fix si rotativ. Dintre acestea, jumatate sunt actionate cu motoare electrice, fiind ideale pentru activitati de finisaj si întretinere în interiorul marilor magazine comerciale, depozite, spatii de prezentare. 
Echipa de vânzari este în opinia domnului Gal Istvan, directorul societatii Romlift-Serv unul dintre factorii cheie care contribuie la succesul si prosperitatea unei firme. Astfel pentru un vânzator nu este suficienta cunoasterea datelor tehnice a utilajelor, ci si cunoasterea solicitarilor clientilor si analiza istoricului dezvoltarii pe piata din Europa de Vest: "evident ca piata din occident este si la acest capitol mai avansata comparativ cu piata româneasca, drept urmare avem ce sa învatam din experienta acumulata de partenerii nostri". 

Pregatirea continua a personalului face parte din cultura organizationala a companiei si este unul dintre principiile dupa care se ghideaza activitatea Romlift Serv. 

Masini si Utilaje:  Ce înseamna pregatirea continua si de ce este nevoie de ea din punctul dumneavoastra de vedere?  
Gal Istvan: Pregatirea continua înseamna ca trebuie sa tinem pasul atât cu piata noastra de desfacere cât si cu dezvoltarea tehnologiei. Cu cât suntem mai deschisi informatiilor primite de pe alte piete, cu atât le putem furniza clientilor nostri solutii adecvate nevoilor lor. Tinând pasul cu noutatile putem sa îmbunatatim si sa acceleram solutionarea solicitarilor venite din partea clientilor.  

M&U: Cum se realizeaza din punctul de vedere al Romlift aceasta pregatire continua? 
G.I.: Participarea la traininguri ne ofera oportunitatea de a ne pune la curent cu noutatile din domeniu. Dar nu  numai training-urile profesionale organizate sunt benefice, de multe ori studierea unori cazuri speciale din viata de zi cu zi si schimbul de informatii cu colegii este o metoda cu rezultate pozitive.  Partcipam la târguri, conferinte si nu în ultimul rând facem vizite de lucru la producatorii si furnizorii nostri, unde ne sunt prezentate  noutatile din gamele de produse sau teme special alese de comun acord pentru îmbunatatirea rezultatelor. 

M&U: Care este plusul de valoare primit de client în urma pregatirii permanente?
G.I: În primul rând încercam sa le oferim mai multe informatii legate de exploatarea corecta a utilajelor. De exemplu, am oferit un curs gratuit pentru câtiva dintre clientii nostri si s-au dovedit a fi foarte receptivi si deschisi la idee.  Drept urmare devizele de reparatii au scazut semnificativ si nu în ultimul rând deplasarile pentru reparatii au fost reduse. Rezultatele au fost pozitive si speram ca în acest sa reusim sa le oferim ceva în plus clientilor nostri.

M&U: Cum abordati piata din România din punct de vedere al închirierii de utilaje? 
G.I: Daca pe segmentul vânzarilor s-a constatat o scadere a cererii, pe segmentul închirierii de utilaje de acces la înaltime se simte o relansare a pietei, care este este mult mai activa comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Dar mai este mult pâna la atingerea nivelului de pret de închiriere corect. În ultimele luni am reusit semnificativ sa crestem preturile, spre un prag de normalitate în paralel cu rata de exploatare a utilajelor. Pe unele segmente nu am reusit sa onoram comenzile si solicitarile primite. 
Mediul si cultura de exploatare a utilajelor difera foarte mult la noi fata de Olanda sau Belgia si numai cu ajutorul celorlalti operatori de pe piata, într-un efort comun, vom reusi  sa obtinem o stare normala a lucrurilor, iar cei care închiriaza utilajele sa aiba grija de ele, iar exploatarea sa se realizeze conform manualului operatorului.

Vânzarea utilajelor reprezinta o alta latura a activitatii firmei, platformele aeriene si nacelele marca Genie si gama larga de telehandlere cu brat fix sau rotativ, autobetoniere si autodumpere marca Dieci fiind apreciate pe piata din România. Astfel ca anul acesta Romlift Serv vine prin producatorul de telehandlere Dieci cu o noutate pentru piata din România în domeniul manipularii marfurilor de mare greutate si anume gama de utilaje Hercules, lansata oficial în 2010 cu ocazia expozitiei de la Bauma. Gama Hercules se remarca prin capacitatea mare de ridicare, care vine sa completeze un segment neacoperit înca de piata, acela al manipulatorilor de marfa cu brat telescopic, cu capacitate de ridicare mai mare decât a unui telehandler, dar mai mica în comparatie cu o automacara. Experienta acumulata de catre firma Dieci în domeniul producerii de telehandlere a facut ca aceate utilaje sa fie foarte bine primite de catre utilizatorii finali, iar rezultatele bune de exploatare confirma fiabilitatea utilajelor, aplicatiile în care pot fi utilizate fiind numeroase.

Gama Hercules
Face parte din gama grea a producatorului italian Dieci
Model Dieci Hercules 120.10 telescopic 
* Capacitate maxima (kg) 12.000
* Capacitate maxima la înaltimea
maxima (kg) 7.000 
* Înaltime de ridicare (m) 9,40 
* Viteza de deplasare (km/h) 28

Model Dieci Hercules 160.10 telescopic 
* Capacitate maxima (kg) 16.000
* Capacitate maxima la înaltimea
maxima (kg) 11.000 
* Înaltime de ridicare (m) 10,2
* Viteza de deplasare (km/h) 25

Model Dieci Hercules 210.10 telescopic 
* Capacitate maxima (kg) 16.000
* Capacitate maxima la înaltimea
maxima (kg) 14.500 
* Înaltime de ridicare (m) 10,2
* Viteza de deplasare (km/h) 25
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI